Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bastard

Bastard Well-Known Member

Ржунимагу. В Кадірки не спецназ, а легка піхота.
    До "зелених беретів" їм як раком до Китаю.

• Подобається Подобається x 2
  2. UNIA

UNIA Well-Known Member

К сожалению, чеченские бандиты очень опасны, как для Украины, так и для России. По одной простой причине - они бандиты. Военнослужащие имеют ограничения в своих действиях, бандиты нет.

Вот именно поэтому Путин всегда делает ставку на бандитов и прочих уголовников , они выполнят любое приказание, какое бы подлое и преступное оно не было, а нормальный человек еще обдумает.

Путину выгодно ставить на все "руководящие" посты преступников, так как они имеют широкие "возможности" и не имеют никаких нравственных ограничений.

Это, в его понимании, называется "эффективный менеджмент".

• Подобається Подобається x 8
  3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А подлизой называют не за одно интервью. Познер вроде бы оппозиционен, но случись что - Познер за Путина... надо чуть шире посмотреть на то, чем он занимается, чтобы понять, что просто так на федеральном канале вещать не дадут.

---------- Додано в 09:52 ---------- Попередній допис був написаний в 09:27 ----------

Полуправда хуже лжи. Откуда владелец нескольких коттеджей знает о запасах и поставке нефтепродуктов? Как может быть такое, что в Ялте сплошные проблемы с наличными и бензом, а в Симферополе их нет? И банкоматы работают и бензин по прежней цене. Не подешевел, как обещали, но и не подорожал.
    Ну и наконец, как может предприниматель из Ялты, занимающийся сдачей коттеджей, не знать, что сразу после референдума, гостиницу Интурист собственники продали?
    В остальном всё верно - неразбериха и бардак.

4. borkhes

Чечня и Дагестан - это Россия, а вот при чём тут Осетия, Абхазия и Приднестровье? Там своё кино у людей. Географию стоило б подучить. :haha:

• Подобається Подобається x 1
  5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Кареніч, щодо описаного Вами інциденту з "поїздом дружби" в 90 роках повірю на слово, що все було дуже погано і образливо, бо я не надто багато знаю про такий "поїзд", тому мені тяжко тут коментувати взагалі, що це було і для чого.
    Щодо вбивства редактора, то за що його вбили? За те, що був за Росію чи був росіянином чи ще за щось? Якщо перші варіанти, то я Вам можу навести багато прикладів, коли людей в Україні за часів незалежності вбивали просто за те, що вони були українцями і за Україну.
    Щодо захоплень земель татарами – татари були депортовані з Криму, повернулися, ясна річ, хотіли взяти назад своє. Проблема в тому, що це питання не було відрегульовано на належному рівні, це раз. Далі. Чи варто все перекидувати на Київ? Крим – не область, як от ми, Крим – автономна республіка зі значно більшим спектром повноважень, і, як показує практика, мав київську владу в одному місці. Чому ваші власті не розібралися з питанням земель та нерухомості для татар і не тільки?
    Фінансування освітніх закладів, якщо вони державні, здійснюється, якщо Ви не знали, незалежно від їх мови навчання. Тут важить виключно форма власності. У Львові, до речі, є 5 російськомовних шкіл, які фінансуються з бюджету  І там навчаються діти, ці школи не порожні. І ніхто не кричить їх закривати. Тому, вважаю, Львів толерантніший в цьому плані. А севастопольці можуть пишатися тим, що перемогли таку ненависну українську мову – і взагалі, дивно чути про українізацію в майже повністю російськомовному регіоні  Була в Криму, неодноразово, там і не пахне українізацією.
    Слова "тренировочный лагерь" в мене зараз вже асоціюються поневолі з Кисільовим, це оффтоп. Був злочин – його має розслідувати міліція. Ви думаєте, що російськомовні кримські чоловіки ніколи нікого не гвалтували? Серед кримчан нема злочинності, у всьому винні Тризуб і Свобода і бандерівці? Це, вибачте, наївно трохи.
    І на фоні Ваших заяв про ненависть та несприйняття українського хочу сказати таке. Коли інші кримчани приходять на форум і кличуть нас до себе відпочивати, гарантуючи добре ставлення, що це? Гроші не пахнуть чи вони нас насправді не ненавидять? Зі мною, коли я була студенткою, вчилося 5 кримчан з різних міст Криму – вони прекрасно знали як рос., так і укр.. мову, вони спокійно ходили по вулиці Степана Бандери і ніколи не кричали про ненависть – чи це були несправжні кримчани? Коли я відпочивала в Криму,, а побувала я майже по всьому півострові, то ставлення було чудовим, мене ніхто не бив і не кричав на мене, хоч спілкувалася виключно українською, один дядько спитався, звідки, кажу: "зі Львова". Він: "бандерівка?" Я: "так". Дядько: "ааа, нуууу, окей". Тобто, я так розумію, ці всі люди цинічно і безсовісно прикидалися, а в глибині душі мене ненавиділи і ледь терпіли? Так? Бо по Ваших словах виходить, що так. А по моїх відчуттях – ні.

В будь якому випадку, будь ласка, не кличте нас тепер до себе відпочивати. Бо вже і не знаєш, де правда, а де – фальш.

• Подобається Подобається x 8
  6. UNIA

UNIA Well-Known Member

"Cвое кино" за российские деньги и на российских штыках, почётный тролль.

• Подобається Подобається x 4
  7. ITG

ITG Active Member

Реал та Меркурій були віджаті від власників у 2011 році, тепер там реально жопа, бо реальні активи переведені у Банк Перший (теж Курченка).

8. za sho

za sho миється в бані

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Zihuatanejo, чеченці ні з ким ніколи не воювали крім кацапів. Так шо кацапам від них і страшно, більш нікому.

• Подобається Подобається x 3
  10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вам же пояснили парой постов выше. Читаете или только пишете?

11. redfox

redfox Well-Known Member

я в пробках не стою ибо как совсем местная уже давно перемещаюсь на метро.
    а уехала - так по работе и перевели из Вологодской области в москву.

12. za sho

za sho миється в бані

политики вообще не имеют нравственных ограничений - у них работа такая врать всем......посмотрите на украинских деятелей, кто их них говорит правду?
    а вот выбирать уголовников на должность президентов - это явно не русская традиция:mocking:

13. borkhes

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Насмішив.

• Подобається Подобається x 4
  15. Bastard

Bastard Well-Known Member

В нете писали уже.

16. borkhes

Из штанов не выпрыгни, патриот, едрить его в качель... Громче всех "Держи вора!" кричит сам вор, давай-ка шановный, ещё раз о троллях. :haha:

Кого бы не поддерживала Россия в Абхазии или ЮО, это не Россия и ей никогда не являлась. Не надо сову на глобус натягивать, и ставить рядом Абхазию и Дагестан.

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ----------

Да в нете это писали ещё две недели назад. И что? Есть факт, в Симферополе есть и бензин и гривны из банкоматов выдаются. Продукты подорожали - да, но 50 грн из банкомата - вы сами себе это представить можете? :)

:haha:

• Подобається Подобається x 1
  17. Ома

Ома Дуже важлива персона

ДеЦЦкий сад, ясельная группа.
    Платят дань кавказским ханам из своего кармана и распатякивают, что это не раисся! Дык, если не раисся, то войска оттуда уберите и перестаньте вооружать сепаратистов. Это обычная оккупация чужой территории. Вам только лапшу навесили, а вы и носитесь с нею по форумам. Смешные.

18. Karenich

Karenich Well-Known Member

Большая к Вам просьба, не отвечать на то что я не говорил.

По теме сабжа, аналогом "зеленых беретов " в России - спецназ ГРУ, кто из них круче дай Бог нам в своей жизни не наблюдать.

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У Європі заборонили польоти в Крим - ТСН

Європейська організація з безпеки аеронавігації (Євроконтроль) заборонила польоти у Сімферополь та Севастополь. Відповідне повідомлення Євроконтролю оприлюднено на веб-сайті flightworx.

Як повідомляється, Євроконтроль, згідно з Конвенцією ICAO про міжнародну цивільну авіацію, не буде визнавати будь-які односторонні декларації аеронавігаційного обслуговування над ябудь-якою частиною українського повітряного простору, видані не українською владою. Польоти у Сімферополь та Севастополь заборонені до подальших повідомлень, повідомив Євроконтроль.
    Крім того, Євроконтроль радить при виборі маршрутів, крім закритих, узгодити їх з українськими, румунськими, болгарськими та турецькими диспетчерськими центрами, щоб уникнути порушень у повітряному русі.

Довідка. Євроконтроль координує та планує керування повітряним рухом для всієї Європи. Це включає в себе роботу з національною владою, постачальниками аеронавігаційного обладнання, цивільними та військовими користувачами повітряного простору, аеропортами та іншими організаціями. Його діяльність включає в себе стратегічне й тактичне управління потоками, підготовку диспетчерів, регіональний контроль повітряного простору, а також збір аеронавігаційних податків.

Крім того, російські літаки змінюють маршрути, щоб не пролітати над Україною

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю шо там ГРУ, а спецпризнач ФСБ в Беслані виглядав не сильно ефектно.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)