Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До чого тут спецназ?

• Подобається Подобається x 1
  2. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

1. Ты сам здравый смысл "оскорбил" тут и не раз и ничего, живешь как-то, народ потешаешь.
    2. У меня в городе есть улица Джохара Дудаева. КАКИЕ, на*ер, враги кавказцам после этого Галичане?
    ДВОЕЧНИК, выкинь методичку, её дурак составил.

• Подобається Подобається x 8
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да-да, я знаю. 120 національностей. Тільки на вигляд всі коцапи-коцапами і говорять всі по коцапськи.

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

Та це молодняк, шось типу Левченка.

• Подобається Подобається x 2
  4. Zihuatanejo

Zihuatanejo Well-Known Member

Чувак,с тобой так же сложно. Сколько раз напоминать.Я уже устал.Завтра в Киеве кому будут раздавать пирожки? Ты наверно понимаешь кому..

5. prius

prius Well-Known Member

Приходять сюди паскудники і смердить від них кацапщиною ,і ніхто іх вже за людей не сприймає а вони всьо лізуть

• Подобається Подобається x 6
  6. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Отаке... "Как аукнется, так и откликнется". Браво, фрау Меркель.

Ангела Меркель подарила Си Цзиньпину "первую точную карту Китая" с территориями России на ней
    http://glavnoe.ua/news/n171725

• Подобається Подобається x 5
  7. Zihuatanejo

Дзеко я уже устал от тебя. Такие Наци как ты некому ненужны,даже татарам.Вероятно ты прыщавый подросток,как и все остальные в ПС.Поэтому,подрасти и давай какие то коменты.

8. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

А оце вже не так весело.

В Украину бесконтрольно прибывают российские военные в гражданском
    http://glavnoe.ua/news/n171720

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чотири речення і хоч би одне слово відповідало дійсності. Трольський пайок ти сьогодні не відпрацював.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Подаруйте йому непрацюючу Bluetooth гарнітуру. Нехай ходить вулицями і розмовляє сам з собою. Принаймні менша кількість перехожих буде крутити пальцем біля скроні. :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Zihuatanejo

Дудаев герой для некоторых чеченцев в турции и т д. Сейчас в чечне рулит Р Кадыров .Даже без вопросов.Как скажет ВВП так и будет. Скажет войти в ЗУ так и будет.И никакие ПС и Самооборона на помогут. Честно говоря я б хотел бы посмотреть боестолкновения чеченского спецназа с со спецназам США, в Киеве .Было б очень интересно. Думаю у америкосов небыло б шансов.

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

А 140 мільйонів такі собі діточки, яких в Гуглі забанили. Путлєр з кісєльовим дають росіянам саме те, що вони потребують. Якщо би він давав їм щось неприйнятне для них, його би вже не було, або рейтинг його був би на нулі.
    В час глобальної інформатизації, відкритого доступу до любої інформації вірити кисільовщині можуть тільки ті, хто готовий до цього. Судячи по рейтингу путлєра таких 83%. Всередині кожного з них сидить маленький путлєр. Ось і все.

• Подобається Подобається x 4
  13. Moskal Charivnik

Воно явно чимось долбиться. Навіть помилки не однотипні робить, як будь-яка людина при розумі, а якийсь "генератор випадкових чисел" його мозком керує... Навіть місцями кумедно, чесслово!

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

Дудаев - Герой, а кто такой кадыров? Ночха на поводке у рыбоглазого сиволапого недополковника кгбешного? Что может быть ПОЗОРНЕЕ для сына Народа Ичкерии? А с другой стороны - развести русню на бабло - разве он не достоин похвалы Аллаха? Когда вы уже в себя придёте, выкидыши совдепии...

14. Boris_Kiev

А мой папа побйоть і слона, і кита і твого папу!
    Zihuatanejo
    у вас, перепрошую, ЗПР чи деменція сеніліс?

15. Zihuatanejo

Повторяю свое сообщение.- Дудаев герой для некоторых чеченцев в турции и т д. Сейчас в чечне рулит Р Кадыров .Даже без вопросов.Как скажет ВВП так и будет. Скажет войти в ЗУ так и будет.И никакие ПС и Самооборона на помогут. Честно говоря я б хотел бы посмотреть боестолкновения чеченского спецназа с со спецназам США, в Киеве .Было б очень интересно. Думаю у америкосов небыло б шансов.
    Америкосы если неошибаюсь-300 + охрана из частных агенств. В прямом эфире вобще класс былоб.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

П'ятнадцятирічне путлерюгенденя розказало свої фантазії. :haha: Іди в Кол оф Дюті пограй, чудо.

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

Останній призив троликів, мобілізаційний ресурс закінчився, IP-адреси теж, вже забирають малих, старих і убогих.

• Подобається Подобається x 3
  17. Moskal Charivnik

Всё с тобой, гоблин, ясно... "Не степная я, не лесная я, а *б@нутая я!!!"(с) Ты еще и бухой за комп лезешь, совсем не соображаешь, что несёшь. Хотел бы я посмотреть в прямом эфире на твою кастрацию кувалдой и без наркоза, в двух сериях. Только очевидно, что в самой кастрации смысла нету,- ты не мужик вообще, а "чёрт".

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чеченці натягнули коцапів, тепер коцапи рішили шо чеченці можуть натягнути весь світ.:haha:

19. Flametta

Flametta Well-Known Member

Какая мерзость. :facepalm: Модераторы, забаньте этого провокатора-разжигателя - хоть на время :ireful1:

• Подобається Подобається x 6
  20. Boris_Kiev

Я завжди знав, що москалі - бздуни і ніякі вояки. Ти диви - хотів би він подивитися!
    "А винтовку тебе, а послать тебя в бой?"

Розкажу маловідомий, але цікавий фактик: Стоїть на трасі Київ-Одеса таке малопримітне містечко Жашків. Колись це був важливий стратегічний пункт на "великому героїновому шляху". Весь чорний бізнес був поділений між євреями та циганами, усі дотримувалися домовленостей, усе було тихо, ніхто нікого не зачіпав і просте населення не ображав.
    Раптом у 90-х роках приїхали туди чечени. Хотіли накласти свою лапу на деякий бізнес. Їх зустріли ввічливо, попросили почекати кілька днів, потім, мовляв, дамо відповідь. І у день "Ч" невідомий жашківець у людному місці рубанув сокирою чечена у спину. Після чого спокійно пішов з місця події.
    Ввечері того ж дня усі чечени синхронно зникли з Жашкова і більше там не з"являлися. Виявляєтся, отакий "атентат" для них є не просто принизливим, але й знаковим.
    Ось і казочці кінець.
    А ти кажеш "купатися". Вода холодна!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)