Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:scratch_one-s_head:

Ну да, Путлер же по глобусу воює. Йому треба зробити буферні зони навколо Рейху, а як в них будуть жити люди його взагалі не хвилювало ніколи.

• Подобається Подобається x 2
  2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Давайте не будем фантазировать и если бы да кабы. Закон то не у нас продвигают, и вряд-ли до такого дойдем. Или в Москве бендер ждут?

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мабуть у вас заблоковано доступ на Кавказ-Центр, щоби населення не страждало на нічний енурез. А то почитали би. В тому числі їхню постійну україномовну рубрику.

• Подобається Подобається x 1
  4. Коньъ Пегий

Народ, что-то у меня комменты проглючили. Как лишний удалить?

5. Zihuatanejo

Zihuatanejo Well-Known Member

Ты болтун. Даже читать нехочу .Получай врагами еще против тебя кавказцев и др. национальностей в Крыму.:bandera:

6. Boris_Kiev

На своєму ж дописі тисніть трикутник і напишіть "Прошу видалити дубль"

7. Коньъ Пегий

Спасибо.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Zihuatanejo, я впевнений на 100% шо ти заходиш сюди тролити. Не розписуйся за всі національності, в українців немає природніх ворогів крім як коцапів. Ми до вас не лізли, ви самі прилізли в Україну, як ти приліз на цей форум і вчиш тут своєї коцапської правди, і будете за це розплачуватись.

• Подобається Подобається x 6
  9. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Если сразу, то "Правити"- "Розширений режим"- "Видалити допис".
    Через деякий час можливість редагувати своє повідомлення зникає.

10. zet

zet Дуже важлива персона

Я не согласна. Враг - правительство сегодняшнее Кремлевское. Путин и компания. Надеюсь, что они не вечны. А дальше выключат путинвизор с киселево-зомбированием и народ потихоньку в себя придет. Жаль, что это надолго..КГБ-истские олигархи собираются вечно править...

11. UNIA

UNIA Well-Known Member

Да выложите уж... Они же такие ужасные эти людоеды-западенцы :) Особенно , когда струя в глазах у их оппонентов...

http://www.stopfake.org/fake-lvovsk...ku-kotoraya-nesla-tsvety-k-pamyatniku-leninu/

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не тіште себе ілюзіями. За Петра Першого не було ні путіновізора і Кисіля, і за Катерини не було, і за Леніна.

13. Коньъ Пегий

Спасибо, я уже сам на себя настучал:haha: Буду знать на будущее.

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Борзометр вже дуже давно треба прикрутити. Ще на початку 14 сторіччя треба було зробити.
    Добрий текст з цього приводу Станіслава Федорчука. Про те, як вони захапали Крим, вигнали звідти корінні народи і тепер об"являють його рюськім. Тьху.

• Подобається Подобається x 4
  15. Zihuatanejo

Смешно. Диванный спецназ.

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Яких підтримує 80% рузкє.
    мав рацію Степан Бандера

• Подобається Подобається x 3
  17. Zihuatanejo

Уменя никак не заблокировны кавказ-центр. Я знаю,что где происходит.Я посто знаю ,что ПС уберут...

18. zet

zet Дуже важлива персона

Да, но был и 91 год. И была надежда на лучшее. И сейчас, на фоне истерии, был Марш Мира. Им выйти на митинги сложнее, чем у нас. Но ведь вышли. Их может и мало, но ведь есть. Вот из-за них не могу записать во враги всех скопом.

19. Boris_Kiev

Такі як Ви протягом 73 років вважали, що совок - вічний і ваше покоління житиме при комунізмі.
    Поки що ми убрали янека і більшість його команди. Самі, без імпортних миротворців.
    Сприяли самоопущенню путіна і рашки нижче парашки, я по це вже написав. І це тільки початок кінця рашки.
    Як будуть жити кримські підмоскальники - мені глибоко плювати. Шкода тільки Кримських татар, кримських українців (греків, вірменів...) Тільки через наше співчуття до них ви ще сидите при воді, електриці та зв"язку. Зовсім не тому, що ми вважаємо вас хоч на копійку цінними або зважаємо на чиїсь барабанні залякування.

• Подобається Подобається x 6
  20. Zihuatanejo

Видно с тобой совсем тяжело. Даже обижать тебя не хочется. Русское Единство и Русский блок Крымы состоят из разных наационастей.Там и татары,кавказцы,немцы,греки и др.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)