Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

У вас з рота смердить

• Подобається Подобається x 1
  2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Zihuatanejo, вам хочется поболтать? Вперед на севафорум.

• Подобається Подобається x 4
  3. Lutra

Lutra Well-Known Member

Zihuatanejo я розумію, жити в окупованій області важко, ще важче, коли тобі з усіх усюд промивають мізки, але для чого постити це тут і нервувати людей? Може хоч спочатку свою інформацію перевірятимете? Це недовго. 10 хв. в гуглі. Дзеко неображай. Він такий самий Наци як і я.

• Подобається Подобається x 3
  4. Коньъ Пегий

Lutra, это чистой воды тролль. Он прекрасно все понимает и, думаю, знает про русские марши, россию для русских, и прочее. Не давайте еды ему.

• Подобається Подобається x 2
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нас же має цікавити? Багато-мало-яких-таких...
    Десь у моєї мами лежить з часів її студентства брошурка під назвою "Воші сійських тварин" з автографом професора. Хочете, відсканую і буду викладати сторінку за сторінкою на ЛФ?
    Тут у багатьох живуть котики і песики, але я не чув щоби хтось тримав домашнього

6. Karenich

Karenich Well-Known Member

Дураков не сеют , не пашут, они сами плодятся(C).
    Идиотизм с любой стороны идиотизмом и останется. У нас каждый год отдыхает семья из Стрыя, по взглядам - чистейшие бандеровцы. И словестные сражения с главой семьи за "рюмкой чая" у меня частенько до утра идти могут. Но это не мешает нам вполне нормально относится друг к другу.:drinks:Понимая что политика -политикой, а личнностные отношение иное и смешивать их нельзя.
    И если какой идиот начнет на эту семью в Крыму наезжать, я лично набью ему рожу.

7. Boris_Kiev

І справді, хто дасть бити курочку, яка несе золоті яєчка?
    Тепер курочка буде нестися в іншому місці.

8. Zihuatanejo

Zihuatanejo Well-Known Member

Мне сложно общаться с неучами,которые не могу связать двух слов и на что они годны,только чтоб минусовать или плюсовать пользователей. Поэтому -идите в сад,там ваше место. :bandera:

9. Boris_Kiev

Уточніть в який саме сад: львівський чи кримський?
    Нагадало анекдот: "а ты не ходи в наш скверик, прааа-тииивный!"

10. prius

prius Well-Known Member

Не говоріть мені що робити і я не буду говорити куди вам йти і на що присісти,а пащеки вашої всерівно смердить

11. Karenich

Борис, Вам очень пойдет шапочка из фольги:pardon:

Как в одной голове может сочетаться любовь к Стругацким и желание
    загнать всех кто с тобой не согласен в кутузку... немыслимы дела твои Господи....

12. Zihuatanejo

Zihuatanejo Well-Known Member

В тот сад,где киевляне будут раздавать пирожки вновь прибывшим.

13. prius

prius Well-Known Member

То ви про путіна

14. Karenich

Грани и Россиян?????Да Вы шутник однако:haha:

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

Они уже подтвердили свой приезд и даже внесли предоплату( с хорошей скидкой само собой)..
    И не только из Стрыя. Яворовсие клиенты также будут и даже , не поверите со Львова.
    Мы всем рады, в прочем думаю и во Львове также.
    Политика политикой, а ругаться из за нее обычным людям просто глупо.

15. Коньъ Пегий

Гугл нашел около 1 000 000 сайтов. Неужели вы думаете, что я пользуюсь только одним источником? Там тоже пописывают.

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

Только советую читать с .ru а не с .ua, и то бендеровцы вам понабрешут)))))

16. salosaloq

salosaloq New Member

віддали Крим. позор

Те що Україна віддала Крим без жодної втрати для Росії - це позор. Позор на віки. Того що не було в історі, щоб країна захоплювала чужу територію з 2-ох мільйонним населенням без жодної жертви. Територію, яка за скромними підрахунками оцінюється в сотні мільярдів доларів. Якщо це так залишити, то Путін по праву буде вважатись найкращим воєнним стратегом всіх часів.

Що я пропоную. Гуртуватися в загони (від 10 людей і більше). Брати зброю та їхати до Криму. За кілька кілометрів до російського блок-посту зупинятися. Далі посилати одну людину із наступною нотою
    Активістами на території України, якою є Автономія Крим, виявлені озброєнні люди, без розпізнавальних знаків приналежності до збройних сил України, які вчинюють незаконні дії пов'язані з блокування роботи державної інфраструктури. Також по факту володіння зброєю є підозри що це незаконне бандитське формування. Згідно закону України звичайні громадяни України можуть затримувати правопорушників та доставляти їх до відділків міліції. Тому дані правопорушники повинні скласти зброю та поїхати у відділок міліції для вияснення обставин. Якщо вони відмовляються складати зброю це буде розцінено як супротив затриманню. На роздуми є 5 хвилин, після чого українська група починає затримувати неопізнане бандитське угрупування із застосуванням заходів пропорційних до агресії.

Після 5 хвилин можна починати в них стріляти та намагатися знешкодити всіма доступними методами. Якщо з усіх сторін на російські пости підуть такі загони партизанів, від них не буде ефективного захисту.

Бажано щоб передача ноти та всі дії супроводжувала відеозйомка в режимі онлайн та якась людина в безпечному місці збирала всю інформацію що було б підтвердженням як насправді все проходило на противагу майбутній Московській пропаганді.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де?

Як може бути мало нацистів в нацистській країні?

18. Boris_Kiev

Як там у вас кажуть - "языком молоть - не мешки таскать"?

- Доктор, сделайте так, чтобы я мог как Рабинович!
    - А что может Рабинович?
    - Он говорит, что может 12 раз за ночь.
    - Ну так и вы говорите то же самое!

Пешіть ісчо. :)

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дивись шоб тобі при цьому рило не начистили і хрестик на хату не поставили, захисничок знайшовся.

• Подобається Подобається x 5
  20. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

В России 22 умеренных 22 радикальных 8 запрещенных партий и организаций националистического и откровенно нацистского толка. Народный фронт "Память"(ранее Общество "Память") вообще существует с "благополучного 1980-го года - открыто антисемитская штука, которая прочно укоренилась в политической жизни России на самом высшем уровне. http://ru.wikipedia.org/wiki/Русские_националистические_организации

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)