Крим - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Alias, 20 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

А от, що мені було тут два роки тому в темі "Україна без Юлії Тимошенко":

Цитата Дальневосточник:
    Снова напомню антіпротисвіхам -

И сколько не закрвывайте глаза, не затыкайте уши и не кричите - "не верю, не верю!" - а вор должен сидеть в тюрьме. Где и находится.

Моя відповідь:

Всё "если бы, да кабы"... Ваши рафинированные уголовники при власти, один к одному, как в колоде, а вы, , исходя только из паталогической ненависти к Украине высасываете здесь из вашего же г...а свой очередной парашный "компромат"...

І от за той офтоп я отримав від закордонної модерші штрафні бали,.. ліберали хрєнови... Я після того зеленомордим чєловєчком з півроку ходив...
    Мене, устрашающого, навіть зграї донецьких дінго мовчки стали стороною обходити...

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Розумну річ написав kym:

3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та хто ж міняє підполковника на кусок бидла? Хоча б ціла зграя була, щось рівноцінне, або шось авторітєтне з цицьками, як одна закордонна, отут, на форумі :haha:

• Подобається Подобається x 1
  4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

чувак, то було до війни :)

5. MARTINI

та я зараз взагалі ту тему перечитую і офігіваю :)

6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Чувак, от тому шо їм в рота заглядували, та й досі продовжуємо, тому й війна прийшла. Глянуть і зараз, і на них і на нас, традиційно переляканих,- небо і земля...

7. MARTINI

Україна не Росія (с)

8. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Севафорум жжет. Народ сомневается насчет финансирования, а ему в ответ:

"Что же вы такие неверующие! Доверяйте руководству. Медведев знает что говорит. Путин позаботиться о вас! Какой общественный голос, вы призываете к митингам? Думайте что пишите! Вы теперь в России! Великая страна и никто вам митинги не позволит. Это у бандерлогов обезьяны на митинги бегали! Уже добегались. Каюк им."
    Интересно, на что еще будет ответом "Вы теперь в России"? Хорошо, если на повышение зарплат))))))))))) Хотя, судя по таким заявлениям, вряд ли.

• Подобається Подобається x 8
  9. MARTINI

по-моєму це їх хтось з наших тонко тролить :)

10. MARTINI

Усик, уродженець Симферополя, відповідає Путіну на пропозицію змінити громадянство

• Подобається Подобається x 5
  11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

12. Коньъ Пегий

:))) модеры бы троллизм удалили, я думаю, там не дураки сидят, тем более, что народ нужно дальше оболванивать. Скорее, через шуточки готовят к жестоким чудесам грядущего.

13. MARTINI

тоді слідкуєм за Усиком :) цікаво

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Картинка історична.

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Що характерно:
    Розвиток подій щодо послідовності кроків Штатів, Ради Європи, Китаю, ООН, МВФ, українських банків - перебігає 1:1, без жодних відхилень, як напророкував мій бос (геніальнй аїд!) спочатку стосовно Майдану (пророцтво у день початку боїв на Грушевського), потім стосовно Криму (пророцтво день першої бузи у т.зв. кримському "парламенті").
    Ось тільки Янека він впустив. Бо не побачив диму над Міжгір"ям.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

То й хай би сиділо бидло "коло параші".

17. Volynmoya

Volynmoya миється в бані

Мда. Это правда, но эту правду на львовском форуме принять не смогут.

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:49 ----------

Политику Путина поддерживают 80% населения России, и есть, за что. Не дезинформируйте людей

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якесь нашестя прямо. Коцапів штирить як диклофосу нанюхались. Видно зачули нарешті смерть свою.

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Та?
    А тут нам Іванка доводила, що то не так )

20. Коньъ Пегий

А еще можно покакать и дерьмо сожрать - сэкономите на продуктах. И так до тех пор, пока какать будет нечем. Сколоко расия денех сэкономит. Вам же пофиг? Хороша идейка? А я вот поставил кондиционер, и чувствую себя очень комфортно летом в помещении, читая книгу, и смеюсь с долбанутых Россиян - пофигистов, которые обливаясь 3 потами жрут водку. А еще попоробуйте к холодильнику колеса приделать, и будет машина. Лада-Калина называется.

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ----------

Угу. "Дагестан - сила!"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)