Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. UNIA

UNIA Well-Known Member

Вам, конечно, виднее.

Но, кажется, что Украина похерила время, на самом деле.

Если и был шанс 28 числа силами ВВ заблокировать мелкие группы людей с автоматическим оружием, без знаков различия, как бандитов, то сейчас уже развёрнуты противотанковые системы, переброшены вертолёты огневой поддержки РФ, большое количество бронетехники и реактивных систем. Развёрнуты средства ПВО.
    И всё это уже не на границе, а в Крыму и Херсонской области. Все понимают, что Крым без материка для Пу бесполезен, так что на перешейке его войска торчать не будут, как только с украинскими военнослужащими у себя в тылу разберутся -двинутся вперед.

Кто выиграл время - это уже не важно.
    И не важно будет уже, кто выстрелит первым.

Для небесной сотни не важно уже, кто именно в них стрелял. Они мертвы и не могут ничего уже. Так и для небесных тысяч тоже будет всё равно, кто нажал на спуск первым.

Я всегда считал Шойгу вменяемым человеком, но ему придётся ответить вместе со своим боссом на новом трибунале, это точно.

Жаль погибшим будет уже всё равно...

Останнє редагування: 16 бер 2014
    • Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

:)))Из Крыма, пипл негодуе:

"толком, те из крымчан, которые за Россию (20:wacko:, не знают российских законов. Сегодня одна звонила: у неё дочь на 4 месяце беременности, и она вдруг выяснила, что дочь не получит 60 тысяч грн, а по российским законам аналогичный материнский капитал можно получить в 3-х случаях: на платное образование ребёнка в вузе, на расширение жилплощади и после выхода матери на пенсию (если доживёт). дама в шоке, орала мне, почему я её не предупредила об этом. А сама меня матом неделю назад посылала. Когда шкуры собственной касается, то всё понимают".

• Подобається Подобається x 8
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вы меня спутали с Медведо Берлогскони.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, а ви?

Уряд життя в постачання.

5. VasMT

Артьом правий щодо знаку питання...

• Подобається Подобається x 1
  6. Forpost

Forpost Стоїк

Туть (на Кавказі) кажуть що пес Путіна Кадиров буде намісником в Криму. Хоть навчить москаликів Коран читати

• Подобається Подобається x 3
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вас з Артьомом, і вашу думку, мав там само, де Полкана.

• Подобається Подобається x 2
  8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну і дурак ... бо надпис Слава Україні ! виконаний багном - це багно а не гасло, поводишся як порося, хамливе та дуркувасте ....

9. metallic

metallic Well-Known Member

Угу.. Як і ще пів країни, які нікуди не переходили і не збираються.

Ууу. І які вони? Бо жоден з людей навкруги мене, своїх цінностей не міняв.

Для Вас, вся Україна, це - ЗУ?

РА звільнила світ від Рейху. А УПА співпрацювала з ними. СС "Галичина", взагалі була створена німцями. І була засуджена, як і всі частини СС, у Нюрнбергу. Мої герої, визнані всім світом, а ваші - засуджені.

10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Запевнюю Вас, що ейфорія зв'язана з об'єднанням незабаром скінчиться. Їм дуже швидко дадуть зрозуміти, що воні такіж самі росіяни, як інші і нема чого рипатися. А а запитання типу "Де ж обіцяний рай?" вони одержать добре перевірену відповідь, що це тимчасові труднощі, яки треба переносити заради спільної долі та великого майбутнього Росії.:mocking: А ще напогодові завжди буде залізний аргумент - "Ви ж самі цього хтіли. Ніхто вас не примушував". :nea: І саме цікаве те, що вони будуть терпіли заради невідомого майбутнього, як терпіли ї батьки та діди. Усе повертається на круги своя...(с)

• Подобається Подобається x 5
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

metallic, дуже примітивний підхід, я навіть не бачу сенсу відповідати на останній допис. Ви казали що ці теми для вас не існували до останноього часу, і це чудово видно. Посидьте, почитайте форум, все обговорювалося роками в десятках тем, не маю жодного бажання проводити для вас особистий лікбез, а то ви нічим не кращий за отих росіян "Я сам не месний, прошу помочь понять...", які вже як анекдот, дожили до сивого волосся, а досі не вникли в те, чим живе "братній" народ, колишній.

13. Locke

Locke невиправний реаліст

Причому дуже скоро.

І воздасться кожному по ділам його...

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хлопці (думаю, маю право так Вас називати, оскільки старший за Вас), Ви розмірковуєте, як військові, і плюси один одному ставите, як військові.
    І військові Путіна розмірковували, як військові, категоріями 20 століття, коли не було відеокамер і фотоапаратів в кожній другій кишені.

Але зараз інші реалії.

Путінові військові розраховували, що заварушка почнеться на перший-другий день (сухих пайків "зеленим" видали на три дні).
    Тоді б усе розвивалося за їхнім планом.

Але, випадково, чи ні, скоріше всього, випадково, події стали розвиватися трохи інакше.

"Мне же неумение поможет -
    Этот Шифер ни за что не сможет
    Угадать, чем буду я ходить" (В.Висоцький)

15. Forpost

Forpost Стоїк

І тре було відкрити другий фронт щоб не пройшла далі Берліну

16. metallic

metallic Well-Known Member

Ні. Не казав.

Це і не потрібно. Я і так достатньо грамотний. Не має, чого Вам ліквідувати.

З Вас брав приклад.

Ну от і добре. Закриємо на сьогодні, цей холівар.

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

Як що б було потрібно, дійшли б і до Лондона. На той час, РА була, найчисельнішою армією, з величезним досвідом.

17. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

ай.. потерплять ,а потім український паспорт дістануть зі схованки , та як біженці будуть "до дому" проситися..
    для ELiKA , такі файні донеччани, тільки щойно з філармонії..

18. Зю

Зю Гасконский бандеровец

19. VasMT

Як військовий, відкрию Вам військову таємницю - сухпайок на більше і не видають.
    Друге, саме тому, що зараз 21-е століття, приклади другої світової війни не актуальні. Швидкості не ті. Росія за дві доби зможе наростити кількість біомаси до ста тисяч на кожному з напрямків. А ми заледве встигнемо повістки рознести.
    Можемо, як би це дико не виглядало, робити ставки на дату початку "туристичного " сезону в Донецьк.
    Цікаво, якщо "сезон" почнеться завтра, через скільки тижнів п'ятірка зрадників почне чухатись?

20. UNIA

UNIA Well-Known Member

Да, шизофренику в кремле явно хотелось, чтобы стрельба началась сразу.

Однако, это не значит, что его планы разрушены и он от всего отказался. Иначе бы тяжёлое вооружение не стягивали и орки с российскими флагами не бегали бы тысячами по украинским городам.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)