Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Для початку - я офіцер запасу першого розряду. Час прибуття на збірний пункт шість годин. Тому і стріляв би, і взривав би...
    Далі про мою "мілітаристичну" позицію. Я жодного разу не пропонував почати активні бойові дії з застосуванням Збройних Сил України.
    Натомість спробую більш детально пояснити свою позицію, і чому вважаю отих п'ятьох зрадниками.
    Спочатку про сили. Зі слів начальника рибнадзора Тенюха, з шістдесяти тисяч сухопутних війск, боєздатними виявилось тільки шість тисяч. З його ж слів в Криму зібрана двадцятидвотисячна групіровка російських військ.
    Тепер про дислокацію.
    Рибнадзор розповів, що ми вивели війська на навчання, перекривши північний, східний і кримський напрямок ймовірної агресії.
    Вмикаємо так ненависний всіма щиросвідомими крикунами калькулятор і розуміємо, що замість захисту ми маємо розпорошення сил. Бо при співвідношені 1:3 ми не в змозі перекрити навіть кримський напрямок. Але кримський напрямок ми не перекрили, а прикрили фіговим листком, бо основні сили кинуті на північний напрямок, бо він закриває Київ. Із цими питаннями розібрались.
    Тепер до ймовірного перебігу подій.
    Ймовірно почнеться зі сторони Криму, бо там залишуться "незаконні" з завтрашнього дня військові формування України. Не всі захотять перейти на сторону Криму, натомість спробують вийти з Криму із бойовою технікою і зброєю. Це і викличе початок конфлікту. Фіговий листок з місця не зрушить, бо це буде самогубство для цієї кількості сил. Тобто чекатиме, поки наші дійдуть до перешийку. Противник теж не дурак і теж дозволить пересування наших до перешийку. А от в момент переходу і почнеться. Фіговий листок втягнеться в конфлікт, для забезпечення переходу наших, тим самим розпочнеться повномасшабний конфлікт. Ну а далі, як по писаному... Сорокатисячний контингент з півночі, п'ятидесятитисячний зі сходу, тридцять тисяч з криму, двадцять з Придністров'я...
    І програма мінімум Путіна виконана. В чистому залишку Україна втрачає чи не всю економічну базу, чи не половину сільскогосподарських угідь, всю дієздатну, зі слів рибнадзора, армію і колосальний людський ресурс.

Тепер що варто було би зробити.
    В перші дні "зеленого туризму" перевести армію в повну боєготовність. Почати мобілізацію в частини Криму (більшість із них кадровані). Частину сил негайного і швидкого реагування ввести в Крим, для запобігання пересування та передислокації військ противника. Решту сил швидкого реагування вивести в района, які вони займають зараз.
    Почати мобілізацію в сухопутні війська, розміщені на Лівобережжі. Тобто почати готувати основні сили оборони. Повірте, навіть зібрати докупи не вдалось би. З нашим то бардаком. Але була би ясна загальна картина і був би час замінити "мертві душі", які хто на заробітках, хто давно виїхав за бугор, а хто просто вмер, на реальних людей.
    Що би ми мали в результаті?
    Сили: мали би адекватне угрупування військ в Криму, близько десяти-п'ятнадцяти тисяч, не враховуючи сили, що знаходяться в Криму зараз. Мали би перекритий вже готовими силами резервістів та мобресурсу північний і східний напрямок, в кількості, що заберпечувала би ефективну оборону, шістдесять-сто тисяч військ.
    За цей час можна було би відремонтувати, чи перекинути з західного напрямку боєздатну техніку. На цьому фоні починати створювати нацгвардію та займатись стратегічним резервом.
    В залишку мали би готову армію, готовий мобресурс та резервістів і організовану оборону по Дніпро.
    Що ми маємо зараз ми бачимо.
    Тільки від волі Путіна зараз залежить, де будуть кордони завтра пообіді.
    Отак от, шановний.

• Подобається Подобається x 3
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ромко, не признавайся Мьянмі про ім'я, бо вона тобі якусь чортів'ю накличе.
    Адже у неї на лівому бугорці таке тату: Наполєон в трикутній шляпі з пивним келихом в короткій руці :ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  3. Kerch

Kerch миється в бані

Волынская резня, то же смешно?

4. UNIA

UNIA Well-Known Member

Вот такие они - "борцы с коричневой чумой" . Когда они придут домой к birma, тогда дойдёт, может быть, что-то.

5. metallic

metallic Well-Known Member

Ні. Російська кров є, але і українська також.

Це не залежить, від того хто етнічний росіянин, а хто українець. Росіянин, який виріс, наприклад, у Львові. Буде сповідувати західноукраїнські цінності. І навпаки. Не важливо, яка кров тече у венах. Важливо, яке оточення навколо людини і яке виховання.

Ви думаєте я цього хочу?! о_О Я теж, українець!

• Подобається Подобається x 2
  6. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ну, вот теперь крымчанам точно счастье привалило, они Тургенева и Пушкина ждали, а им Кадырова в друзья назначили!

• Подобається Подобається x 5
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Звичайно що не залежить! Ви думаєте там в тій київській школі одні - хто? Цінності мають бути загальнодержавними. А ваших цінностей я взагалі не розумію. Не цінності, а звичайні залишки совка.

8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Dzeko, то, что вы не понимаете его ценности ещё не значит, что он должен их менять или разделять ваши ценности.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я, на жаль, не стратег, тому не зможу заперечувати аргументовано.
    Єдине, що скажу, армії в Україні не було що в перші дні "зеленого туризму", що в другі.

Росія готувалася до агресії тривалий час силами військових спеців.
    Україна до відбиття агресії з боку "старшого брата" не готувалася ніколи і ніяк. Тим більше, при нещодавно скинутому керівництві.

Введення українських військ на другий день після того, як було проголошено нову кримську владу, Росією розцінювалося б як агресія з боку України. Звичайно, цю агресію відбивали б не російські війська, а "кримська самооборона", ті ж самі "зелені", на допомогу яким, на їх прохання негайно прийшли б російські війська.

Так що: "не вмер Гаврило - болячка задавила".

Зараз Україна трохи оговталася і за два тижні прийшла до тями. Та і світ уже встиг прореагувати.

Україна виграла час.

10. VasMT

Лєнін теж виграв час в Бресті.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Прочитайте ще раз що я написав, не його цінності, і не мої, а загальнодержавні.

12. metallic

metallic Well-Known Member

Як Ви собі це уявляєте? У нас пів країни не сприймає цінності іншої. І навпаки. І це так просто не зміниш. Тут або взаємоповага, або постійні війни.

Хм.. Тобто, вшанування воїнів УПА - це патріотизм. А вшанування воїнів РА - це совкові залишки. Так?

Угу.. Набагато краще, залишки рейху.

13. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

я бачу у вас скінчились аргументи , переходите на чорнуху..
    тоді тримайте ..одне з багатьох.. у СРСР.
    http://www.istorya.ru/articles/novocherkassk1962.php

14. UNIA

UNIA Well-Known Member

Дети неразумные, что завернувшись во флаги Украины кричат,в одном случае и гопники с георгиевскими ленточками, бьющие ногами по лицу впятером... + война в перспективе и братоубийство, в другом.

Да... трудный выбор.

Но, похоже "мудрые" жители Крыма уже выбрали - им милее бандиты и гопники у власти и "друг" Кадыров-защитник русских людей. Дождь из золотых батонов еще...

15. VasMT

Довигравались, біладь.
    Росія заявила, що лишає за собою право захищати своїх людей в Донецькій і Харківській областях.
    UBR щойно.

• Подобається Подобається x 5
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не хотів наводити цей приклад, хоча і спадав мені на думку.
    Тим не менше: Лєнін втратив частину території, зате зберіг країну.
    Потім тов. Сталін надолужив із запасом.

Так що, можливо, хоча Турчинов (до речі, він мені нагадує інкарнацію Ясира Арафата) і втратив Крим, зате пізніше який-небудь Вольфраменко і Крим поверне, і Білгород з Курськом та Ростовом прихватить.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Василя "стратегія" теж вилами по воді писана. Яким тут треба бути стратегом, щоб на вила Грузії наступати. "Гаряча фаза" з самого початку - і абсолютно неготові українські війська безсилі щось зробити. Зараз зовсім інша ситуація, передислокували частини, провели підготовку, вдихнули життя в забезпеченя. Час проти Рюслянду.

18. VasMT

Лєс рубят - щєпкі лєтят.
    Вождь всіх розумників...

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Ви дебіл?
    Хто куди і що вдихнув?
    :facepalm:

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Те, що відбувається останні 4 місяці - зовсім непросто. І ми вже прийшли до загальних цінностей майже по всій Україні, ви просто не в темі залишились.

Так, РА вбила захисників Крут, РА обстріляла в 18 році Київ, спалила будинок Михайла Грушевського, розправлялася з людьми прямо на вулиці, і РА напала на Україну, черговий раз в 2014 році. Ганьба вашій РА!

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

здається це піздець ...

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

_))) знак питання такий зворушливий ... я б сказав десь на 75%

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)