Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. boaboa

boaboa Well-Known Member

судя из логики путина если я приеду в москву и возьму там в аренду имущество,
    но мне непонравится новая власть россии,
    то арендованное мною в москве имущество автоматически законно становится моей собственностью,
    остаётся только мне это написать на бумаге и никому эту бумагу непоказывать.

похоже путин сильно болен, а больной человек неможет занимать пост президента.

• Подобається Подобається x 2
  2. birma

birma Active Member

smartlamer,за меня стыдно..ну ок
    О кол-ве раб.часов в день, можно опустим, это не по теме совсем? Ну и про элементарные обязанности мамы двоих деток, я тоже ничего не буду рассказывать. Это тоже в другую ветку.

а за это -
    "Тупим рузкє скотам довести нічого не можна." - Вам гордо?

3. Locke

Locke невиправний реаліст

Істинне обличчя промосковських прихвостней.
    Видео из захваченных зданий прокуратуры и офиса ИСД. "Девченки, берите конфеты, шоколадные конфеты!..
    Увага! Суцільна ненормативна лексика. Хоча я не дивуюся, хіба можна очікувати чогось іншого від кацапських гопників-патріотів росії.
    [CENZ]http://www.youtube.com/watch?v=RRryxdTotCk#t=253[/CENZ]

4. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Так ви ж ідете кудись там .

Не знаю куди ви там прямували, на сєвєр, домой чи ще кудись, тільки по дорозі чомусь забрели на львівський форум нагадити. Компас не глючить? Напис на дверях не переплутали?

Абьіжают? Так то ж Ви натрапили на тих міфічних бандерівців, що їхали в Крим абьіжать мирних кримчан. Бачте де затаїлись? Не туди війська вводив карлик. Надо бьіло сюди, для перехоплення і локалізації )))))
    З.І. Дуже дивно чути звинувачення про люту ненависть до українського народу від тих, хто ніколи не поважав нічого українського. Нє? ;)

• Подобається Подобається x 9
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,що,тупим рузкє скотам щось можна довести?о_О
    кушайцє канхвєти,гопота смердяча.

• Подобається Подобається x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цю землю не окупувала б Росія лише в одному випадку: коли б і надалі залишався при владі Янукович. Бо тоді б і надалі українська економіка жевріла б, корупція процвітала, а російські і проросійські глашатаї кричали б: Самостініки ні на что бєз Рассії нє спасобни. Прафукалі всьо, что било нажіто Савецкім Саюзам пад рукаводствам Рассії

Але, оскільки Януковича скинули, разом із його золотими батонами,
    і з"явилась реальна перспектива для України з точки зору розвитку сучасної економіки, подолання небачених розмірів корупції, закріплення демократичних принципів і т.п.,
    Путіну довелося вдатися до придушення цих тенденцій в самому зародку.

Звичайно, і для Путіна, і з вашої мілітаристської точки зору було б краще, коли б на другий-третій день счинилася стрілянина, як в Цхенвалі.

Кілька сот трупів з обох боків, кілька тисяч покалічених, але б і війська були б Російські в Криму ( і, скоріше всього, вздовж всього Чорноморсько-Азовського узбережжя), і можливо, Янукович в Києві.

А так Україна тимчасово (можливо, адже ще Крим не включено до складу РФ) втратила Крим, але встигла перегрупувати армію, перемістити з західних кордонів на кордони "братньої країни", і люди живі і цілі залишилися.

Коли б російські війська були по всій Україні, тоді було б пізно пити боржномі, домовлятися з Європою і ООН, йшла б звичайна партизанська війна.

Ви б то не стріляли і не воювали б, зважаючи на вік, а молоді люди б гинули.

Як на мене, хай краще батюшок в Криму пострижуть, ніж покладуть в могилу сотні молодих хлопців.

• Подобається Подобається x 6
  7. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Birma, чого ви соромитесь, пишете мені у карму,і так зрозуміло що саме ви не будете воювати з нами. Та треба відповідати за свої слова .Це ж ви писали , що коли повернеться українська влада , то будете їхати по-заочі...з України. Будьте послідовні!! Я вас не жену геть, але ж самі забагато не толерантних речей , несамітниці писали.

8. medwedo berlogsoni

Залежить від того, з ким Ви себе асоціюєте.
    Я, наприклад, наполовину росіянин.

Мова йде не про росіян, а про тупих російських скотів, які нам всім на голову вибрали Януковича.
    Хоча кожній не тупій людині було очевидно ще під час виборів, що він,
    по-перше, як крав, так і буде красти, тільки більше,
    по-друге, прикладе всіх зусиль, щоб утриматись при владі назавжди, з чого слідує, що його можна було усунути від влади лише силою і кров"ю

Ви, до речі, на президентських виборах за кого голосували, тільки чесно?

І за кого - на парламентських?

• Подобається Подобається x 4
  9. kharkov

kharkov Well-Known Member

В Харькове тоже жопа...:sad: За неделю 4 трупа.Ну то что было 9 марта это криминальные разборки,а то что было в ночь на субботу политические разборки.Пропал дом.
    http://youtu.be/NZuy2QYHfCQ

Новости Харькова.Сегодня.
    http://www.objectiv.tv/160314/94505.html

10. Finya

Finya enjoy the silence

За логікою: "Чем кумушек считать трудиться, не лучше ль на себя, кума, оборотиться?"
    І я не бачила в українських містах: "Росіян - на ножі".
    Так ви будете відповідати на питання про Росію чи ні?

11. Locke

Locke невиправний реаліст

А от і дані екзитполу:
    Щось малувато, мало бути 140%. недопрацювали....

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

Кадиров привітав кримчан і пообіцяв допомогти модернізувати курорти до світового рівня! У Чечні знають толк в курортах, не дарма Чечня сьогодні - столиця світового туризму!

Не знаю, як на рахунок курортів, але чечню №2 їм точно забезпечено.

• Подобається Подобається x 6
  12. Kerch

Kerch миється в бані

Вот это видели?

http://www.youtube.com/watch?v=KrJC6rU9lG0

На мой вопрос здесь не ответили. Ваш был следующим. Ждем.

13. medwedo berlogsoni

Ну, що ж...
    Як любить повторювати моя мати: Пес не навчиться пливати, поки в вуха води не набере.

Людям було мало чужого досвіду (Абхазія, Південна Осетія), захотілося власного...

Ще раз "вітаю" кримчан, що голосували свідомо. Цікаво, скількох із них грець вхопить після перепою?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha: Супер, це покоління, яке болт забило на ваш смердючий совок і вашу недоімперію.

• Подобається Подобається x 3
  15. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Ты теперь настраивайся сосать лапу таежного медведя.

• Подобається Подобається x 3
  16. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ну так могли сразу написать такой пост и не морочить голову. Смысл то, столько рассказывать, как вам не нравиться , что жизнь есть в странах ЕЕС, про то как вы туда не хотите, что милее жить в говне...

Коль предустановленное мнение, его не изменить. Живите и радуйтесь рабству.

• Подобається Подобається x 1
  17. metallic

metallic Well-Known Member

Ага... ein volk ein reich ein führer..

18. medwedo berlogsoni

Что-й то мне кажется, что Боливар двоих не вынесет.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

metallic, досить вже доводити хто більший фашист, чи хто фашист, а хто ні. З вами важко спільні точки дотику знайти. Зрозуміло що якщо ви етнічний росіянин, то вам деякі речі не хочеться слухати, але українцям не хочеться щоб росіяни їх черговий раз окуповували і знущалися.

20. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

діти з почуттям гумором, зростає патріотична молодь. А що поганого?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)