Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Forpost

Forpost Стоїк

Тебя учили не там и не тому ...а виноваты как всегда бєндєровци

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=j0TzuPTWDZs

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Рузький антисемітизм, процвітання якого давно помічене. Рузький не може продатися Бандері, тільки жид.

4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Как может быть польский неонацист - агентом ФСБ России? :facepalm:
    С обеих сторон пропаганда - тихий ужас, для дебилов...

5. Locke

Locke невиправний реаліст

Ага, "снігова сотня" сьогодні застосувала кліматичну зброю :mocking:

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Завернули пенсіонерів,відтіснили, забрали червоні накидки.

Чеканити крок не вміють, гармошку розтягують "Кагда б імел златия гори"

З музичних інструментів дозволяється лише балалайка.

Порадував один "бієць" в кінці колони, з животярою неймовірних розмірів, що силкувався чеканити крок.

7. birma

birma Active Member

Уважаемые сограждане! К сожалению, вы цепляетесь к словам, опускаясь до упреков, издевок и унижения, вырывая из текста и перекручивая как удобно вам и как обиднее и больнее мне. Выясняя, сколько денег дает мой регион, сколько я запятых недоставила, и т. д. обвиняя меня в косности, сами же упустили главное: наш украинский кризис не из-за Путина, не из-за России, ЕС и прочих аббревиатур, а за того, что нет у нас к другу другу уважения, терпимости, толерантности, которая бы сплачивала бы всех нас в кризисный период, а есть абсолютная полярность менталитетов и именно поэтомп над нами тень гражданской войны. Могу ответить на вопрос почему не хочу в ЕС, потому что кроме Польши и Чехии была в Сербии, в Болгарии, где мне за 20 долларов в день готовы были попу вытирать. и понимала, что мы тут еще хорошо живем. Мы смотрим на одну и ту же картинку, а видим каждый свой мультик. Поэтому и рвут нашу страну на части, все кому не лень. В россии тоже разные политические взгляды, не все любят путина (и правильно делают), но у людей владивостока нет такой люьой ненависти и непримиримости к жителям питера. Когда нужно они едины. Вот в чем беда.
    По поводу того, что вы работаете, тоже знаю конечно. Работаете, безусловно. Чехия, Польша, Венгрия...Некоторые, но таких поменьше к нам едут. прошлым летом дачу мне строили товарищи-галичане. Первая бригада была тунеядцы и пьяницы (так что пьяни везде, к сожалению хватает), а со вторыми повезло - трудолюбивые, как роботы..но опять же это еще не все люди западной украины, есть те, кто работают на местах. Но фраза моя касалась, естественно тусовщиков майдана, как можно нормальную трудовую деятельность, например во Львове, совмещать с полугодовалым простоем на площади? Или работаем или стоим..

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

о_ОТак це тому шо рузький чоловік - він уберменш.
    Сербія не входить в ЄС.

9. muravey

muravey Well-Known Member

birma, я не цепляюсь к словам. Вы высказываете оскорбительные тезисы, подкрепленные...ничем. Ну, разве что, кроме ваших домыслов, а точнее стереотипов, которые вложили в вашу голову ненаглядные и всегда сплоченные россияне, которые "когда нужно", отвернутся и убегут, если русского будет избивать толпа мигрантов прямо на улице Москвы. Вы, конечно, знаете, что миллионы людей ходили и ходят на митинги после работы, только не хотите этого понимать и принимать.

10. medwedo berlogsoni

Агент ФСБ Росії, що видає себе в Польщі за неонациста.

Яке може бути протиріччя?

Я не стверджую, що це стосується саме цього молодика, а просто демонструю, що протиріччя, як такого, може не бути.

Його основна задача може бути - руйнування спокою зсередини в Польщі.
    А ким він там виступає: неонацистом, чи ксьондзом якогось приходу, то вже інша справа.

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Починаю розуміти, якого рівня Ви "програміст".
    Справжні програмісти давно знайшли собі дистанціну роботу у західних компаніях.
    Приклад - мій молодий товариш із Житомира. Сидів собі айтішником у філії одного з державних банків. І далі сидів би, поки дружина не поставила питання руба: "Хочу окрему квартиру. Ти мужчина чи ботан?" Влізли в іпотеку, взяли квартиру, хлопець знайшов роботу спочатку в якійсь "лоу-кост" фрілансерській компанії, його помітили і запропонували прямий контракт.
    За 5 років він виплатив квартиру і тепер дозволяє собі побавитися у вільний час. Наприклад, їздив країнами Європи, відвідуючи концерт за концертом улюблених виконавців. Недешеве задоволення.
    Мабуть Вас усе влаштовує і нема стимулів для самовдосконалення?

А щодо Вашого "я работаю", гляньте сюди.

• Подобається Подобається x 6
  12. medwedo berlogsoni

Про коми забудемо, не поставили - так не поставили.
    А стосовно піврічного перебування на Майдані...
    По-перше, не півроку, а три місяці,
    по-друге, коли починається війна з загарбниками (а війна з режимом Януковича саме такою і є), люди і по кілька років вимушені відірватися від роботи і йти воювати.
    По-третє, не лише львів"яни (у вашого брата чомусь в голові сидить вперто думка, що в Києві на Майдані були лише жителі Західної України)

Мій земляк, пенсіонер із Черкащини, їздив на пару днів на Майдан. Йому саме "повезло" бензин розливати по пляшках під час подій на Грушевського.

Товариш мого сина, до речі, також програміст (Ява), зараз лежить в лікарні з переломом ноги, отриманим на Майдані під час штурму.

Стосовно фінансування тих, хто перебував на Майдані - фінансували мільйони українців, що бажали повалення злодійської влади. Я в тому числі, мої родичі, близькі, знайомі.

Крім того, на Майдан деякі люди з багатьох регіонів їздили вахтовим методом.

Тому не меліть дурниць.

• Подобається Подобається x 10
  13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Когда нужно на кого-то напасть, то они едины. Это действительно беда....
    Это ещё что. В России Путину "за так" вылизывают.
    Вот, вот. Без галичан даже дачу себе не в состоянии построить...

• Подобається Подобається x 6
  14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Коллєктів, як на мене, так воно просто трогатєльно тупе... і що на неї час трафити?.. Я сам, донецький, і це по собі знаю, дуже чіжолий варіант, але маріюпільскі взагалі займають окрему сторінку в усіх енциклопедіях світу. І ці сторінки за міжнародною домовленістю затоновані скрізь одним і тим, якимось косолапим кольором. Його (кольору) характеристики важко передати, і письмом, і на словах, бо тіко рота відкриваєш, а тебе вже починає полонити дика жуть, а коли пробуєш його описувати, то починає зразу воняти шарікова ручка...
    Таке сталося з ними по простій причині: все їхнє відносно невелике місто розташувалось між двома найбільшими в Європі совєцькими металургійними заводами... сказати, що там страшна екологія, це не сказати нічого... Але маріюпільці генно звиклі до того, що їхнє місто на протязі десятиріч займає по екологіїї найгіршу позицію в Україні, а значить в світі
    Львів'яни, послухайте уважно, вони зранку замість кави встромляють свої голови у відкриті хвіртки і дихають тими заводами на повні груди, або, вірніше, тим, що від тих грудей залишилось... а потім, приємно осоловівши, шурують на роботу...
    В результаті вони завжди чьотко голосували за ворогів України комуняк, а зараз за їх подєльників...

Особисто мене це місто дістало ще тим, що своєю єкологією зробило колись знаменитого азовського бичка схожим на опалювальну чугунну батарею розміром з тєлєвізор... і, головне, що вже коли той бичок не живий, а губами все одно плямкає... він у них сортовий... "бірма", той сорт називається)

• Подобається Подобається x 5
  15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А ви не замислювалися над тим, що це називається словом "сервіс"? Маю з чим порівнювати - двічі відпочивала на Півдні на Миколаївщині і була в Болгарії. Після совкового миколаївського сервісу та хамства, бруду на пляжі немає бажання поїхати туди відпочивати. А от про Болгарію спогади якнайкращі і найтепліші.
    Треба прагнути до кращого, а не сидіти в своєму гівні і казати, що ми" еще хорошо живем". Якщо це влаштовує, то це не означає, що такий стан речей влаштовує всіх інших.

• Подобається Подобається x 3
  16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Це так. Я бував на Маріупольському радіопередавальному центрі і був здивований тамтешнім регламентом роботи: у певний час персонал як нашки(цвірінь)ений починав певні перекомутації. А через кілька годин - назад.
    Спитав, навіщо? - виявилося, що заводи за розкладом роблять такий "вихлоп" у створі направленої радіолінії, що сигнал не проходить. Потім йдуть "вихлопи" у створі іншої лінії.
    І ще: на пультах шильдики совкових часів: "Ворошиловград", "Жданов", "Донецьк". Я стьобнувся "Чому Донецьк, а не Сталіно?" . - відповіді не почув.:)

• Подобається Подобається x 4
  17. metallic

metallic Well-Known Member

Как выглядят сегодняшние крымские бюллетени.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пам'ятаєте знаки, якими доля позначала шлях Януковича до краху? То двері в Верховну Раду закриються, то вінок на голову впаде. Ось такі самі знаки, що афера Путіна також приречена - то українські військові виграють в російських в футбол 4-0, то сніг піде в Криму в день референдуму...:mocking:

• Подобається Подобається x 4
  19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Рузкє сволочний мір ва всєй красє.

Олександр Палій
    УВАГА!

Буквально в цей час у Севастополі російські бойовики штурмують квартиру отця Миколи, священника УГКЦ, силою вламуються до його квартири. Міліція і прокуратура бездіють.

Як відомо, його було арештовано позавчора прямо на церковній службі, але згодом через розголос випущено.

Йому дали кілька днів на те, щоб він залишив Крим, але отець Микола сказав, що не кине свою паству. Зараз отця Миколу в буквальному сенсі слова тероризують.

Потрібен максимальний міжнародний розголос.

20. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Вибачаюсь ,заздалегідь ,шановні, знаю що не можна проводити особисті розбірки.. та це вже якесь нахабство
    ELIKA -
    Те що ви мені у карму срете , мені все одно , та те що ви лицемірна людина ,яка розповідає що Донбас зовсім не до чого - це вже занадто.
    В мене удосталь знайомих з Донбасу , які не ховають голову у пісок , відверто, з болем у серці , кажуть що деградація мешканців там дуже значна ,в порівнянні з іншими регіонами . Так людина може непогана, а мізки зовсім негодящі. Це саме у Донбасі 90% виборців проголосувало за ПР і минулого президента , тому Донбас ще й як до чого.
    Ви перед тим як писати , думали, хто вже багато років здавав нашу країну ворогу.?!
    А такі люди як я я лише ще мають шанс її врятувати, як це пафосно не виглядало.

Шануймося!

Останнє редагування: 16 бер 2014
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)