Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вертаються, Педро. ВЕРТАЮТЬСЯ!!!
    А не триндять із Британій, Дойчландів та ЮеСеЙїв про свою слюняву любов до Неньки.

2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Бо привикли що папік має все вирішувати і захищати. Одного папіка турнули, давайтє новАго, пусть защіщаєть!!! ))))

3. metallic

metallic Well-Known Member

Не правда. Это отличные места. Юг страны это просто чудесный, теплый край. А Крым, это жемчужина этого края. Да, конечно сильно загаженная. Но все же жемчужина.

Может быть скоро и перееду. Особенно если РФ захватит эти земли.

Не люблю его :bad: Слишком много он болтает.

Очень похоже на то. :sad:

При поддержке РФ, тут же по выползает куча проросийских ура-патриотов.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чи і ви дядьку Василю не задумуєтесь про повернення на родіну ;)

• Подобається Подобається x 7
  5. fob fil

fob fil Well-Known Member

Это конечно перебор:mocking:, но вдруг завтра вас окажется меньше половины, что делать будете? Опять копить злобу и смотреть русо-зомбо ящик или таки чемодан...

с черного:
    http://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=43927143&postcount=14

• Подобається Подобається x 1
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну чому, Миху? Я, наприклад, теж почуваю якусь гордість, що не можу спілкуватись на апчєпанятнам... Читати ще так-сяк. А розмовляти, ну вбийте мене... Хоча і володію англійською, українською, польською, французькою і німецькою... Іноді можна похвалитись і незнанням...;)

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

З того, що є Конституція незалежної України, де чітко зафіксовано неподільність її території.
    Населення все не хоче, всі до єдиного? Чому ж люди з Криму тепер втікають, чому пишуть, навіть тут, що проти РФ? Чого в 1991 році ви не ініціювали входження Криму в РФ, кишка була тонка? А тепер раптом зарухалися, як рашисти прийшли.

• Подобається Подобається x 2
  8. Flametta

Flametta Well-Known Member

Так и валили бы домой, чё было 23 года ждать?! Расея давно с распростёртыми объятиями вас ждала, дажа бабла давала переселенцам!

Нет же ж, вам все на блюдечке надо! Не самим в Россию ехать, это же ..опу оторвать от дивана надо, а чтоб Россия сюда! :facepalm:

Почему Крым надо присоединить именно к России?! "Крым был Россией". :ireful1: Сколько сотен лет? Крым это татары, прежде всего! Они дольше всех тут живут, не считая прошлые цивилизации вроде Греции, Римской империи, Византии, Османской империи и тому подобная экзотика. Ну давайте его к Греции присоединим или Блистательной Порте. :facepalm:
    Екатерина попросту подписала манифест о присоединении Крыма к России, и всё тут.
    А теперь нетушки, это вам не прежние времена, кто наглее, того и тапки.

• Подобається Подобається x 4
  9. mrochkizm

Вибачте, але це смішно - гордитися тим, що не знаєте якоїсь мови. Російська - мова як мова, нею, до речі, і нормальні люди розмовляють, а не путлєро-тітушки та поцрєоти лише. Це лише моя особиста думка.

10. Pedro

Василю, ви живете в Стрию. Я в Англії. А від нас користь для України однакова. Тобто, 0,0%. Чи може скажете, що ви є кориснішим? Бо коптите небо в Стрию, а я в графстві Девон?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

С какой стати России должно предналежать Ставрополь, Воронеж, Курск, Чечня, Татарстан, Бурятия, Курил. острова?

Блін, що за тупа розмова? І я в неї втягнувся...

В Криму не більшість тих, хто хоче до Росії, це брехня!

• Подобається Подобається x 3
  12. birma

birma Active Member

mrochkizm,вы тут все в комплексе неадекватны. "Ваш Янучара"..ну Вы нормальный? Вы правда верите, что он лично мой? опять же...его выбрало большинство. Не нравится - достало - есть законные процедуры отставки. Я чувствую себя на допросе. А где работаете, а были за границей, а за кого голосовали? Как мое пребывание в великобритании и мой голос на выборах президента поможет или затруднит выход украины из кризисы сегодня- 15 марта 2014 года. может если мне еще 100 раз нахамят это как-то позитивно отразится на положении страны о_О. ..так и будут рвать страну на части с таким чувством "плеча" у сограждан украины

13. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

окей! йдіть тільки в мене такі умови:
    - віддайте будинок моїх пращурів у Бахчисараї, кілька гектарів земельки ,які 70р тому назад відібрали, і грошову компенсацію не отриманого прибутку за ці роки ,я вже не кажу за моральну..
    - віддайте усе тим кого було департовано в 44р: українців, татар ,болгар ,греків ,караїмів ,німців ..теж таке ж саме.
    Ми поєднаємо усе це , і "проголосимо " що це є територією України , і ідіть на три сторони..куди хоч те ))
    Гадаю , що якщо усе це поєднати , то є буде вся територія Криму.
    Так що.. ?!

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо від вас користі 0%, то у Василя шкоди 10%.

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ----------

а це вже якийсь комплекс неповноцінності.... шизофренія по-путінськи.... всі неадекватні, тільки я один правий....:tormoz:

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

birma, а що ви взагалі тут робите, на форумі? Ви ж вже одноє ногою в Росії, Україна з малої букви пишете, а тут чого? Львів до Росії приєднати хочете чи шо?

• Подобається Подобається x 6
  16. Pedro

Миху, думаю, ви тут неправий. А чому вони хочуть, я не можу пояснити. Так само не можу пояснити, чому на останніх виборах президента більшість проголосувала за зека-рецидивіста, який не міг сталити докупи двох слів. Ні наякій мові...

17. Karenich

Karenich Well-Known Member

Если говорить лично обо мне, то в случае если большинство населения Крыма проголосует за Украину то я вместе с семьей уеду. Уеду в Россию.
    Ибо сейчас последний шанс.

Но в это ни я да и пожалуй никто не верит. даже Вы.
    И дело не в подсчете голосов, а в реальном желании Крымчан быть Россией.

Но если такое всеже случится- приму как данность и сопротивлятся не буду.

18. mrochkizm

Там багато хто сам не знає, чого хоче. Чого варті фрази, які лунали на мітингах: "Мы за независимый Крым в составе Украины!" :facepalm: Таке враження, що треба терміново займатися політичною та юридичною освітою населення.
    Не така вже і більшість, доплюсуйте фальсифікації.

---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

А чому Ви пишете "Кримчан" великої букви?
    Помітила це в десантників з Криму - прикметники, які вказують на приналежність до Росії "російський, русский", назви національностей та жителів регіонів вони всі чогось пишуть з великої букви. Звідки така безграмотність чи в цьому приховані вищі змісти? :mocking:

---------- Додано в 23:43 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ----------

А 23 роки Вас тут що тримало? Дивні люди - хочуть в Росію, але не їдуть туди, а звуть Росію до себе.

• Подобається Подобається x 1
  19. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

ок. ще умова - віддайте усі землі , що Хрущов відібрав в України( де досі проживають етнічні українці, а то ми теж прийдемо боронити...від росіян) , за те що "віддав " Крим . То як -- зможете?

20. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Ссора с незнакомым человеком основанная на чем то абстрактном - есть залог дальнейшей дружбы. Не всегда конечно, но очень часто.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)