Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. birma

birma Active Member

ELiKA, моя манера общения с Вами отзеркалила Вашу. Вы же не диалога хотите а так..крутым слогом задавить. Что плохого в том, что определить позицию в ЕС референдумом? Ну да, лучше аплодисментами на майдане. А пьянство - это в принципе плохо, независимо где. Цифр у меня нет, сожалению. Вот и хотелось бы референдума. Циферки узнать сама хочу.

2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Яка вам різниця? Виж завтра вже в росії будете...до дому повернетесь ;)

• Подобається Подобається x 3
  3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Надо было добавить, ...с великой манией величия и маленьким карликовым неоГитлером...

• Подобається Подобається x 6
  4. Flametta

Flametta Well-Known Member

:haha:
    насмешил. Сколько тысяч российских солдат сейчас в Крыму?!
    Честное волеизъявление, под прицелом автоматов.

• Подобається Подобається x 7
  5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

желаю того же тем, кто ищет Россию :)

• Подобається Подобається x 9
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Успіхів їм в тому.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, сперечатись будемо потім. Ви знаєте, якщо бути чесному, я чомусь вам вірив, що ви все-таки на боці України. Попри ваших дописів, де відчувалась така собі симпатія до банди. І до форумської гебні на кшталт Невстранця чи Полковника.
    Щодо поп-корну, то ви помиляєтесь. Для мене земля, де я народився і виріс, не менш дорога ніж для вас. Я не бувший галичанин Фірташ, який за зелененькі продався кремлівській і донецькій банді, так що аж свою мову забув.
    І ще... Я в Англії. Але, не забувайте, що моя вся родина, включаючи найближчу, в Україні.
    Так що не до поп-корну...

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Львов... гдє етот пасьолок? (З розмови двох бабок-кримчан)

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А хто каже, що то погано?
    По перше, Майдан буквально за тиждень через дії Януковича стояв вже поти банди при владі, а не за ЄС, якщо Ви цього не помітили.
    По друге, Ваш Янучара (підозрюю, зараз почую проповідь, що Ви за нього не голосували і взагалі не знаєте, як він при владі опинився), так от, Янучара три роки промивав голови людям євроінтеграцією. А потім різко відмовився. Але його електорат це проковтнув - тобто електорату Януковича байдуже, куди їх тягнув пахан, тоу не треба тут тепер розпинатися. Були проти - чого під час правління Яника не вийшли, не сказали, мовляв, відмовтесь від євроінтеграції? Чому пост-фактум плачете?

• Подобається Подобається x 5
  10. Flametta

Flametta Well-Known Member

именно! :good: но как же не хочется им в этом сознаться!

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вони просто допомагають в підготовці до сезону

• Подобається Подобається x 8
  12. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Крым - дом татар и греков (их потомки сегодня живут на Донбассе), остальные, простите, понаехали, в Севастополе особенно.

Повторю - для кого Россия ДЕЙСТВИТЕЛЬНО родина - уже давно живет в России.

Посчитали? А как же татары и представители других национальностей, в том числе и русские, которые не хотят в Россию?
    На оккупированной территории проводил до Путина референдум только один человек - Гитлер.

Извините - НЕ ВЕРЮ.

• Подобається Подобається x 10
  13. Picasso

Вы не были оторваны от родины. Вы оторваны от мира. А неуважение к соседу, родственнику, у которого живут, свидетельствует как раз о характерной неоторванности ))))

14. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Ну, значит и с большинством поторопились...

• Подобається Подобається x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

вперше зустрічаю людину, яка хвалиться тим, що не знає.

• Подобається Подобається x 9
  16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дивна нація росіяни. Загарбали чужу землю, чи просто переселилися за межі Росії (а де ті межі, взагалі-то?), посадили кілька бєрйозок... Через деякий час оголошують це все Росією! Тобто, вертаємось додому. Бо Росія...
    бо бєрйозкі...

• Подобається Подобається x 2
  17. Picasso

Хфіг вони помітили. В них уже пєнсії захмарні і кабаса халявна мерехтить в голові

• Подобається Подобається x 4
  18. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

оце про Путіна?

Так різниця саме в ваших мізках . Може треба почати за себе відповідати , а не про усіх .
    Так ,ви грошенятка із держдепу -США чи ЄС отримуйте ?чи таки на вконтакти програмки пишете (перебільшувати:mocking:)
    Саме у Путіні трабл і РФ бізнесі, нащо Пу - зараз готує активно війска до насту в Україні? бізнесу РФ не потрібні конкуренти в Україні.. В мене не має зараз вже емоцій, сухі факти. А ваш земеля Karenich теж як і ви на конкретні питання не відповідаєте ,а "водичку" лише ллєте .

• Подобається Подобається x 1
  19. Karenich

Karenich Well-Known Member

Подавляющее большинство здесь родилось. У большинства здесь похоронены родители.
    Это наша земля. С какой стати мы должны уезжать со своей земли?
    С идиота Хруща, подарившего "правой задней" Крым Украине?
    Мы идем домой вместе со своей землей.
    Нас здесь большинство. Подавляющее большинство.

Скажите, вот по честному, с какой радости Крым должен принадлежать Украине? С постановления Хруща?
    Крым завоеван Российской империей, Российской, не Украинской а именно Российской.
    Даже если поднимать список войск во время Русско-Турецких войн, то просто подавляющая масса войск исконно Российские. С чего Украине такая благодать, владеть тем что ей не завоевоно и где население ни в какую не желает быть в Украине?

Ответте честно пожалуста.

20. birma

birma Active Member

Flametta, я Вас не оскорбляла.
    Вот видите, уважаемые, а ищите причину из вне...Кругом виноватые. А вы подумайте, бывает в "Единой стране" Даунецкая область. Я час здесь. И что? "дура" , "пролетариат" (хотя меня учили, что это не позорно) из "даунецкой" области.
    И все мы любящие друг друга (гордо) Украинцы! :crazy:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)