Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Не знаю, все ж таки думаю, "руки коротки". Тут ще, не пам'ятаю де, писали, що російські війська біля кордону багато рухаються, щоби скласти враження більшої кількості.

• Подобається Подобається x 1
  2. allabama

allabama Member

Доброго времени суток. Я родилась и живу в симферополе. С конца февраля здесь находиться невозможно. А послезавтра (после референдума) вообще страшно будет. Я рассматриваю вариант возможно поменять место жительства, потому как не намерена буду жить в российской федерации. Всегда была и остаюсь И БУДУ патриотом Украины. Многие друзья и знакомые перестали меня поддерживать по этому поводу. У меня почти нет здесь единомышленников. В эту минуту мне очень тяжело. Что же будет завтра с нами.....

• Подобається Подобається x 12
  3. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Самвел этот крышотечный австралопитек попутавший все возможные рамсы. Не знаю что с ним будет делать Балашов, но я бы держал связь с ним как можно дольше, что бы с его помощью максимально дискредитировать банду захватившую власть в Крыму, а когда бы мне стало не нужно, он бы просто пропал.
    Так, скорее всего, и будет.

• Подобається Подобається x 4
  4. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Нэт.Шавка путинская. Там много праильных слов говорили представители США,Франции и Литвы. Но самый класс произнес речь наш Сергеев- чуркин падла чуть из штанов не выпрыгнул.
    Пс.Не люблю обращение на ВЫ.

• Подобається Подобається x 2
  5. metallic

metallic Well-Known Member

6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ми всі тут ламаємо голови, що буде завтра і взагалі.
    Розкажіть, як у вас настрої населення?

---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:29 ----------

Otar Dovzhenko

7. metallic

metallic Well-Known Member

Привет землякам :hi:

Неужто все так плохо? Все хотят в РФ?

8. allabama

allabama Member

Как Вам сказать... По разному... Граждане преклонного возраста хотят "На Родину", хотят "Проснуться в России" и т.д. Татарское население вообще молодцы, держатся вместе, сплочены и патриотично настроены. Такие как я будут завтра игнорировать референдум. Как у вас настроение?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як відбувається загальна мобілізація. Кого покличуть до військоматів? thumbnail
    Як відбувається загальна мобілізація

Звуть служити Батьківщині зазвичай поштою, однак надворі ХХI століття, а закон був написаний в 1993 році. З тих пір світ дуже змінився, з’явилися нові засоби зв’язку. Зараз будуть продзвонювати за телефонами, але багато приходять до військкомату самі, без всяких повісток і дзвінків.

У військкоматах кажуть, що дзвонять в основному офіцерам запасу і тим, хто буде забезпечувати збір — складати списки, шукати контакти призовників і т.д.

Як відбувається загальна мобілізація

В іншому все як зазвичай під час призову: повістка (дзвінок) — явка — інструктаж — розподіл в частину.

У період, який в законі України «про мобілізацію» називається «особливим» або «військовим», всі державні підприємства повинні працювати на потреби оборони країни, мобілізація торкнеться не лише громадян, а й заводи, фабрики, органи влади. Всі вони будуть переведені на обслуговування армії. Приміром, фабрики з пошиття одягу почнуть шити форму, автозаводи будуть перепрофільовані для випуску військової техніки.

Можуть залучити для виконання військових замовлень і приватні підприємства. Тоді держава даватиме військові замовлення, при цьому оплачуючи їх. До слова, перед Першою світовою війною саме на цьому грунтувалося небувале економічне зростання, тоді всі підприємства постійно мали замовлення і отримували за це гроші, а робочі постійно мали роботу.

До речі, на сигаретних фабриках в разі війни (потрібно лише незначне переобладнання) можна випускати патрони. Діаметр стандартної сигарети і патрона для автомата один — 7,62 мм.

З оголошенням мобілізації можуть забрати авто чи будинок

Згідно законам, громадяни зобов’язані надавати свої автомобілі та іншій транспорт в тому випадку, якщо військові вважають, що він допоможе оборонятися державі. Крім того, можуть зайняти будинок, якщо він потрібний буде для оборони.

Також громадян можуть залучити до вуличних робіт необхідних у воєнний час, наприклад, якщо треба копати траншеї або зводити оборонні споруди. У Києві це робити вміють, досить подивитися на барикади в центрі.

Кого візьмуть в армію при загальній мобілізації

Останнім часом заявляли, що у разі проведення мобілізації — вона буде вибірковою та добровільною. Та й браку у добровольцях зараз немає, військкомати навіть скаржаться, що людей приходить багато і немає фахівців, щоб усіх записати. Влада заявляла, що брати будуть чоловіків до 27 років, хто старше цього віку, але молодше 45 років — у штаб, хто старше 45, але молодше 60 — призначать на роботу з документами і паперами.

А кому 82?

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

продавайте симферопольську хату і їдьте сюди. Зараз таких як ви багато

galaxy SIII

11. allabama

allabama Member

Стадо баранов хотят в РФ.

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Всі дуже переживають за Крим і за ситуацію в Україні в цілому.
    У Львові вже є приблизно 600 біженців з Криму офіційно. Ніколи не думала, що вживатиму слово "біженець" стосовно кримчан...
    А старшим, мабуть, наобіцяли золоті гори в Росії? Височезні пенсії та безплатні ліки? Взагалі, до початку російської інтервенції вони декларували вголос своє бажання вернутися в СРСР=Росію?

13. Nedilya

Мы вот в Харькове тоже слегка дрейфим. Похоже, Падлопутин таки может войска ввести. Правда, народ у нас настроен иначе, чем в Крыму. На акции приходится завозить худобу из РФ. Свои, все-таки, в подавляющем большинстве держатся за Украину. Но ведь Путя и негра побелит и выдаст за страдающее от фашистов русскоязычное население... :crazy:

• Подобається Подобається x 3
  14. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Это не выход...
    Тем более, что хаты в Крыму пока врядли будут в цене...

Да и потом - во Львове жилье дорогое, и с работой проблемы... (((

15. allabama

allabama Member

Стадо баранов хочет в РФ

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

видимо так и сделаю

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:41 ----------

А где выход?

16. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Будут выпускаться в таких коробках

• Подобається Подобається x 6
  17. allabama

allabama Member

Спасибо за понимание. Даже как-то легче немного стало. Я тоже никогда не думала, что такое может быть.

18. Nedilya

Може, Майдану прийняти рішення по військовій ситуації і вигамати його від Кабміну? Пишу і думаю, яка дурня! А що взагалі робити? Це добре, звичайно, що Турчинов і Яценюк балакають з американцями про легітимність і т.д., але ж мало...

19. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Сдадим Крым, сдадим восток, сдадим Киев и все поедем на ЗУ?
    Не скрою, просматривала на сландо продажу жилья в Черновцах, Ужгороде, Львове, Франковске.... Дорого... В небольшие города можно ехать пенсионерам... Вот такой расклад...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та хто її там тепер купить за нормальну ціну?

Але хто ризикне, може виграти, або програти. Цілком ймовірно, що Сімферополь може стати дипресивним містом, як і весь Крим.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)