Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

"Ми самі немесние, с Ростова, помогите понять"? Вже навіть тема є відповідна.

Так от, протягом всіх протестів на Майдані ліворуч від сцени провисів здоровий баннер з зображеням Степана Бандери і словами "Здобудь Українську Державу або загинь у боротьбі за неї". "Небесна сотня" здобула українська державу і загинула. Думаю у вас немає морального права критикувати цих людей.

• Подобається Подобається x 4
  2. metallic

metallic Well-Known Member

Мені не треба нічого пояснювати. Я маю доступ до інформації і сам можу робити висновки.

Це не означає, що всі хто загинув вважали Бандеру героєм, або вважали себе бандерівцями.

Не має. І я їх не критикував.

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

А російські війська все стягуються до наших кордонів. Обнінск

• Подобається Подобається x 2
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не собачтесь....

• Подобається Подобається x 3
  4. zet

zet Дуже важлива персона

Почему всегда "под танк" таких молоденьких, как этот крымский прокурор, бросают, или они сами на амбразуру лезут? (а те что опытней и постарше просто пережидают)...

• Подобається Подобається x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У вас "закриті двері" для діалогу, можу ще раз повторити, на банері з зображеням Степана Бандери написано "Здобудь Українську Державу або загинь у боротьбі за неї".

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Чому "под танк"? Погони бачили? Под полковнік!

7. metallic

Эмм... Ну разве Вы не понимаете, как такая молоденькая и симпатичная, "заработала" себе такую высокую должность?!:)))

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось так (читайте прихований текст).

9. zet

zet Дуже важлива персона

Ну, да... Таки глупышка, иначе б тоже спряталась.

10. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Сегодняшняя лапша у консульства РФ в Одессе

• Подобається Подобається x 11
  11. metallic

Да ладно. Она тут будет прокурорить. А когда Крым вернется Украине, поедет "зарабатывать" должность где нибуть в Ростове. Пока есть молодость, красота и желание "работать". Она не пропадет. Сколько таких "работниц".

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

Ні, це не правда. Я навпаки, за те, що б дозволити всім, жити так як вони того бажають. Я не називаю нікого "альтернативними-патріотами". Я не вважаю УПА чи Бандеру героями, але не проти що б Ви їх вважали такими. Я не заважаю Вам, святкувати день створення УПА, а Ви не чіпайте 23 лютого. Я не проти, якихось, суто західноукраїнських свят, а ви не чіпайте 8 березня. В цій країні всім місця вистачить. Не треба, намагатись зліпити однорідну масу, яка Вас буде задовільняти.

• Подобається Подобається x 4
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Маячня повна, немає такого вінегрету в жодній країні.

13. metallic

Пфф... Ще і як є. Є по кілька державних мов, безліч різнородних звят. І багато з цих країн, набагато менше України.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, розкажіть по підисятому колу про Канаду і Швейцарію. Шо в половини Канади однин герой, а в другій другий.

15. Nerto

Nerto Well-Known Member

Крым является аннексированной территорией. Состав населения там изменялся насильственным путем в т.ч. за счет сталинских депортаций. Тем более преступно выглядят попытки его новой милитаризации, аннексии и втягивания в международные конфликты.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

:)))

17. zet

zet Дуже важлива персона

Хорошо сказала врач с Майдана (не помню фамилии) на передаче Савика Шустера.
    У нее деды никогда не смогли бы примириться, т.к. один УПА и т.д., а второй - советский патриот и т.д., НО - она их общее будущее.
    Так что никогда, увы, у нас не будут некоторые герои прошлого общими, лучше бы сосредоточиться на общих героях настоящего и будущего. На той же небесной сотне, на тех украинских военных в Крыму, которые помогли выиграть время для дипломатических шагов и т.д.

Вон дальше на ролике Deus igrok ребята у которых прошлые герои, тоже не совпадают с Бандерой уж никак, но они сами уже наше настоящее и будущее....Спасибо им.

Останнє редагування: 12 бер 2014
  18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

www.youtube.com/watch?v=ZQ6xa_7wJyI

Мають реальний шанс стати громадянами Китаю....

19. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

20. metallic

Ще забули, наприклад, Бельгію та Ірландію.

Ну, у Шотландії, наприклад, живуть поряд протистанти і католики. І нічого. Хоча ворожнеча та протиріччя там набагато сильніші ніж у нас. Але ж знайшли способи як ужитись.

Зауважте, я Вас змінити не намагаюсь. І свята та героїв Ваших не чіпаю. Це Ви намагаєтесь змінити інших. І зробити їх такими, як Ви хочете бачити. Це і є, "міряння черепів". Спроби загнати всіх у одні рамки. При чому рамки, які чужі для більшості людей.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)