Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Уже и Бвтька начинает выпендриваться против Путлера:
    Беларусь меняет свою позицию в информационной войне России против Украины
    В информационном пространстве Беларуси в последнее время отмечаются интересные метаморфозы.
    Достаточно старый анекдот:

• Подобається Подобається x 6
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А як же скажені юзери севфоруму проживуть без Нета?

Гаразд, рашковські канали вони беруть із сателітів. Але ж власники тарілок мають змогу дивитися і CNN і ВВС і навіть 5 канал!
    "По законам воєнного времєні" кримські маріонетки кремля мають негайно знищити усі сателітарні тарілки. Як під час 2 св війни цивільне населення мусило здати усі радіоприймачі.

• Подобається Подобається x 4
  3. metallic

metallic Well-Known Member

Не знаю. Може особисто для них, провайдери локалку піднімуть. З якої буде доступ до севфоруму, та до "правильних" ресурсів.

Таких меншість. Тарілки, переважно, тільки там, куди провайдерам не рентабельно кабель тягнути. Переважно це сільська місцевість. А там де є кабель, набагато зручніше під'єднатись до нього.

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Майже на все все південне узбережжя Криму можна подати лише три канали телебачення. Влітку через погодні умови ці канали "забиваються" турецькими передавачами. Далеко не всі ретранслятори мають більше 3-х ефірних передавачів, ось через них і ретранслюють Рашку.

• Подобається Подобається x 1
  5. metallic

• Подобається Подобається x 2
  6. yasam

yasam Well-Known Member

Бліднувата стаття, та й реакція бацька бліднувата

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Майдан йому так зарядить, шо він закінчить на прес-конференції в Ростові.

• Подобається Подобається x 3
  8. kym

kym Well-Known Member

взагалі то це більше подібне на росію.... навіть природа руска і тільки руский мужик таке може сотворити.
    А те що росія вже програла війну то ніхто в тому і не сумнівається..... битву може і виграла но війну програла то точно.

• Подобається Подобається x 2
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  10. Barmaleykin

Barmaleykin За єдину Україну.

Действия тех или иных людей в истории разных государств, бывают понятны не сразу и зачастую не воспринимаются их современниками, прозрение приходит через десятилетия.
    Это в свете того на сколько был прав в свое время Степан Андреевич.

• Подобається Подобається x 4
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Фашня рузька - нацисти, чим займаються, потім на Тягнибока плюються що хоче етнічних українців мати в уряді. Тягнибоку є в кого повчитися. Де ці розумелики, шо вічно допитуються як рівень українськості визначити? Так само як рівень рузькості!

• Подобається Подобається x 3
  12. metallic

Я тут!! Ви нам теж пропонуєте черепи міряти брати з них приклад? Чи хочете виростити націю, чистих арійців справжніх бандерівців?

А щодо дій генетального штабу РФ. То з тактичної та стратегічної точки, вони повністю вірні. Їм потрібні люди, які менш за все, будуть лояльні до місцевого населення. Саме тому у Крим і пригнали загін "Восток" з Чечні.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вона вже сама виросла.

14. metallic

По-перше, щось я у Херсоні ще жодного не зустрів. У Сімферополі теж не бачив.
    По-друге. І що, Ви тепер пропонуєте робити? Фільтрувати людей за походженням? За ставленням до Бандери? Давайте критерії!!

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви підтримуєте Євромайдан?

16. metallic

Ідеї майдану повністю підтримаю. Але деякі речі, вчинки і організації які пов'язані з майданом, викликають у мене питання або відразу.

17. kym

kym Well-Known Member

слухайте... хватить цей руский ідіотизм повторяти. Останні Бандерівці підірвали себе на гранаті щоб не здатись руским у 1952 році..... все немає бандерівців тих які були, є патріоти України яких москалі називають бандерівцями. Використовуючи термін бандерівець ви помагаєте Кремлю дезінформувати "болото" на сході України. У военний час дезінформація - злочин, а дезінформатор прирівнюється до ворожого диверсанта

• Подобається Подобається x 5
  18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Якщо ви не бачили, то це не означає , що їх немає.

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

20. metallic

Я сам частина цього "болота". І вже не раз писав. Що на сході, у людей тіж самі канали, що і на півдні, заході та у центрі. І інші джерела інформації ті ж самі. Досить вже вважати, що тут сидять леммінги, які дивляться виключно рос. канали та які налякані міфічними "бандерівцями". Я взагалі не знаю, хто поширює ті нісенітниці, що тут хтось кимось наляканий.

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ----------

http://youtu.be/EHX7NZS8zAI

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

"Не насо**ла, а подарили!"©

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)