Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Апокаліпсис.

2. kharkov

kharkov Well-Known Member

По мотивам Стивена Кинга :)

А я люблю такую погоду.Когда ветер сильный,и чередуется ясное небо с черными тучами.

3. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Боря, Боря...:facepalm:
    А моцк увімкнути не пробували?
    З таким же успіхом можна заявити, про кожен другий магазин побутової хіміїта будматеріалів. Я чув цю заяву по тєлєку, командир блефує. При цьому цей блеф розрахований на отаких, як Ви.

5. zet

zet Дуже важлива персона

А ведь действительно странно....

• Подобається Подобається x 1
  6. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Естественно, не желаю никакой крови. Простое количественное и качественное (ТТХ) сравнение.
    Да и какая может быть война при соотношении боеспособных сил в области ВВС 1: 98 (по оценке высокопоставленного представителя то ли генштаба Украины, то ли ВВС Украины).

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Васю,
    не далі як тиждень тому мені розповів п-пк (зв"язківець) що там є, як воно зберігається, охороняється і які інструкції були РАНІШ на випадок чого.
    Той хлопець за 15 років, що я його знаю, жодного разу не ззвиздів.

8. metallic

metallic Well-Known Member

Что ему написали, то он и прочитал. РФ ведь не признает своего вмешательства, вот и промолчал.

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Чому він блефує? Хоче викликати якісь протестні дії в місцевих, налякати ворога, для картинки? Ну от на Вашу думку?

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Путін теж так думає, коли обирає цілі для чергової "маленькой победоносной войны".

11. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

хм , навіть не знаю ,тут не можна однозначно відповісти ,з одного боку могли - промовчати , а з іншого , - вимушені казати , то таки їм ще з цим психом жити , більшість з них не бажають залишати свою країни із-за політичного,культурного пресингу. Якщо справді так гадають - заслуговують на те що мають зараз в РФ.
    Та що з українськими зірками робити , Тая вже в мск , хто там ще був на концертах , багато років підтримував ПР ? чи вони на останні грошики жили , не знали за кого агітують?! та підтримують...

12. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Министр обороны мог сказать все что угодно лишь бы замылить вам глаза.Но на самом деле не все так плачевно.

13. Boris_Kiev

Ви - хто? Шльондри, продавчині та прибиральниці окремо взятого населеного пункту? Нехай ваш луччий друх пуутінен вивезе вас у більш безпечне та комфортне місце. А ми просимо Турчинова і Авакова нейтралізувати вас і вказати вам на ваше місце. сєвастополю подай те, єнакієву подай це, Хацапетівці подай третє.
    Я пам"ятаю як ваше містечко було "режимним" і для в"їзду була потрібна довідка з міліції. Дограєтеся, що знову станете "режимними", тільки для виїзду за межі "кільця" будете брати візу в констульстві країни, яка представлятиме наші, українські інтереси. Оскільки дипломатичних стосунків може і не бути.
    Як колись інтереси Ізраїля представляло посольство Нідерлантів в особі пана Левіна.

• Подобається Подобається x 2
  14. VasMT

Хороший хлопчик...:mocking:
    Головне, що фахівець і в зрв, і в інженерній справі.
    А Вам Ваш хлопчик не розповідав про кількість баз зберігання?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хто їх не бойкотував і до цього насправді? Суцільна наволоч, шо Федя Бондарчук, герой Сталінградської битви, Газманов, мішка-гаммі, Пореченков - йому лиш беркутню грати, одоробло вузьколобе, Церетелі - геніальний ваятель. Окремо відзначити так званих "українців" - Бортка, Ланового, того ж Бондарчука знов, гламурне цацо. Коротше весь список
    То шо називається "торжество невежд". Єдині люди, кого я там вважав котрі мають ще мізки в голові - Говорухін і Хазанов, і то показали чого вони варті. Завмерлий, забетонований в віках совок.

16. VasMT

Це вкид для нововладців Криму та "туристів". Для ослаблення тиску на свою частину. Частина зенітно-ракетна. Озброєння її є в мережі. Не важко порахувати потужність в тротиловому еквіваленті. Натомість, як саме зенітні війська, вони муляють "туристів", бо готові до застосування і можуть, ой як крові попити авіатуристам.

---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

Прослідкуйте , які частини, яких родів військ, найбільше приділяють уваги "туристи" і Ви побачите, що то не просто так, всі підряд, а саме ті, які треба...

• Подобається Подобається x 3
  17. metallic

metallic Well-Known Member

18. Boris_Kiev

Таки фахівець. Коли він служив в Угорщині, його пульти і шафи з апаратурою були заміновані. В разі чого - приведення систем самознищення до дії. Встигли вискочити - пощастило. Не встигли - ...

19. VasMT

Наржався від коментів...:)))

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

Ну так би і сказали, що на ЗАС-і працював. Тю, нєвідаль... Але хлопчик явно з літературними здібностями...:mocking:
    Як і Ви...

20. Boris_Kiev

Не їжте вівсяне печиво перед ніччю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)