Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вам,смердячим рузкє,хамити не допоможе.
    Ви бидло.

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

Ваше прастранство є смердячою савєцкою паращею.
    Якою тішитись можуть лшише6 такі смердячі ублюдки,як рузкє.

Kostyantyn Kholodov
    Що таке Крим?

Попри велику кількість притомних людей на півосторові, Крим завжди залишався совком. Бував там декілька раз у різний період. Знаєте, він нагадує мені телевізор "Бєрьозка", турботливо накритий серветкою макраме. Він завжди мав свого господаря і телеведучого (у одній особі). І досить немалу аудиторію одного, або двох телеканалів, котрі віщали про пленуми ЦК, останній бій за урожай і ріст надоїв серед поголів'я.

Санаторії всі совкові (виключенням є комерційні номери, де в душовій змінили плитку і є кондиціонер). Обслуговування скрізь на рівні "Берьозки" - чорно-біле. Назви населених пунктів - суцільний і безкінечний совок. Загальна картина не говорила ні про що, окрім "що я тут забув, де мої речі?".
    Нахабство паркувальників, котрі буквально дориваються до відпочиваючих в сезон. Високі ціни, жлобські паркани та стіни на пляжах, непривітність обслуги і відпочиваючих (переважно з РФ) змусили багатьох мешканців "житниці" переглянути свої відносини зі "здравницею".

В Криму час зупинився... Зупинився і регоче з нас.
    В інших кімнатах давно вже є кольорові телевізори, кращий звук, інші канали, інтернет, друковані видання. Крим уперто надає перевагу, "Ізвєстіям", ЦТ і "Бєрьозці". Для багатьох це вже як релігія - за це "дедывивале"!

Російсьські війська, МП і навколоросійські партійні секти разом з риго-комуністами всіляко підремонтовують "Берьозку", хвалячи славетне минуле лампових радіо- і телеприймачів. Аудиторія сидить прикутою та зачарованю красою гри. Крапка.

Продовження.
    лютий 2014. "Берьозка" зламалася і показує вже не чорно-білим, а чороно-чорним.
    Аудиторія чи то в комі, чи в релігійному екстазі - лікарям видніше; монтери примушують всіх дивитися чорно-чорну "Берьозку" під дулом АК.

Вихід. Не ламайте телевізор - це може багатьом не сподобатись. Він вже і так зламаний. Треба рятувати аудиторію. 23 роки зомбування - це забагато - жоден мозок не витримає...

---------- Додано в 23:12 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

Приєднуюсь до побажання всім рузкє.

С любовью от MFF
    Русский солдат!
    Я желаю тебе долгой жизни!
    Ты будешь жить, с разбитой головой, простреленным позвоночником и парализованным телом.
    Лежать в нищей российской больнице, в коридоре с тараканами, в грязи и собственном дерьме!
    На твоей койке будет приколота жестяная медалька "За службу отечеству".
    Раз в день, пьяная санитарка накормит тебя с грязной ложки холодной кашей (если не забудет), рассказывая тебе, как достало ее, выносить говно из под таких бомжей как ты!
    Раз в два дня, когда сильно начнет вонять, она вынесет из под тебя утку, и грязной тряпкой размажет твое дерьмо по твоей спине и ногам.
    Ты будешь лежать в холодом, грязном коридоре задыхаясь от собственной вони.
    Ты будешь выть от боли, но тебя никто не услышит, так как говорить ты тоже не сможешь. Ты будешь гнить заживо, твое тело покроется пролежнями, язвами и струпьями.
    На остатки твоего лица будут садится мухи. По твоему телу будут бегать тараканы.
    ТЫ НИКОМУ НЕ БУДЕШЬ НУЖЕН!

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Україні це сприймається без "или", одне й те саме.

• Подобається Подобається x 2
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

На поц-совєтськом. Тільки більшість із нас до нього не має стосунку.
    Особисто для мене - "обслуга вирішила погаласувати, потім поголосувати". "Кухарки правят государством". Точніше, вирішили погратися в цей процес.

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 5
  5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Краще б маку насіяв та конопель...

6. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Останнє редагування модератором: 11 бер 2014
  7. avatarwin

Заспокойтеся з тим Кримом ,незалежно чи відбудеться , чи ні той референдум, усе буде гаразд, Україна в НАТО не збирається вступати і її туди ніхто поки не бере, угода з ЄС буде підписана (тільки політична частина , а єкономічна ні) але ця частина ні нащо не впливає, і усіх , у тому числі регіоналів задовільняє, присутність іноземних війск на нашій території залишається, і поки угода з ними не буде змінюватися,про заборону КПУ і ПР також мови не йде, люстрація серьйозна буде стосуватися тільки десятка основних злочинців, що до усіх остатніх невідомо.Повноваження для Криму будуть розширені. Це те що наша влада на сьогодні обіцяє народу. А народ просять підтягнути животи і жити більш єкономно, і не надіятися на близьке покращання.Думаю це Росію також задовільнить. Так що не пердіть в калюжу , і не страште раків.

Останнє редагування: 11 бер 2014
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Юлія Володимирівна, величезна подяка за інформацію з перших рук. Тепер вкраїнський нарід може спати спокійно. Як вам ведеться в клініці "Шаріте"?

• Подобається Подобається x 7
  9. avatarwin

Дякую за Ваші турботи про мене пане DZEKO Я пройшла повне обстеження і лікарі сказали що мені ніц не бракує, за винятком , лікаря психіатра , який чітко визначив що у мене тяжкий депресивний стан , чим і пояснюються усі мої болячки, і призначив мені таблетки СЕЛЕКСА проти дипресії. А причиною маєї дипресії , як він мені пояснив ,стало те, що прийшов до влади Янукович і забрав у мене газову трубу, і ще і посадив до вязниці, хоча на умови утримування я не жалілася(5*****). Так як газова труба поки зараз(надіюся що тимчасово) у нової влади , то мій стан здоровя і виздоровлення все залежить від них. Скоро клініку покину , і піду у місто в люди подивитися, як та живеться голубим,геям, а також гомосексуалам з лізбянками . А Ви спіть спокійно і не переживайте, що москалі вас страшать атомною зброєю, вона вже давно згнила , а кабелі у шахтах давно щурі погризли. СЛАВА УКРАЇНІ!

10. kym

kym Well-Known Member

Ви так і не зрозуміли нічого - тільки зачіпіть... так це буде тільки розминка... ви в кошмарному сні навіть не зможете представити що буде. Так і передайте Путі-Путі

Погано думаєте. Росію може задовольнити тільки анексія України.... карлик задалеко зайшов. Від своіх солдат відмовитись не зможе, вивести з території Криму неопізнаних теж не зможе, а Україна Крим віддати теж не може..... Що буде догадайтесь самі...

Останнє редагування: 11 бер 2014
  11. Sevastopolets

Sevastopolets миється в бані

Нда,читаешь весь этот бред,который хохлы выливают на Россию и просто смех берет.Вот ведь клоуны.Неужели не видите,что вы самые первые лузеры в этом мире.Вам(Украине) судьба дала такой шанс-построить свое государство,самое большое в Европе.Владеть территориями,которые украинскими никогда не были.И так бездарно все похерить.Что вам надо было просить-так это мозги себе у Бога,что бы правильно управлять страной.Но,видимо,кроме как гопака танцевать-ни на что более не способны.А Россия,что ж.Она собирает теперь территории,которые в свое время профукал Ельцин-Козырев.И,довольно, успешно.Вот отколится от вас вслед за Крымом Донбасс,Одесса,Харьков.И что тогда делать будете,
    галичане родимые?

12. metallic

metallic Well-Known Member

13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Брехня! Єльцін то тут до чого? Це комуністи віділили і Схід України і Крим від РСФСР, а потім і розкрали все і розвалили СРСР. А Єльціну дістались вже руїни і голодний народ.

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Двадцать лет - слишком малый срок в историческом плане.
    Не профукали, а позволили разворовать. Правители-то, благодаря юго-восточному электорату, были промосковские. (Ющенко - не в счет, он выплыл на недовольстве народа, будучи не достоин этого звания, кроме того, при нем Янукович-вор был премьером.)
    Если бы в свое время выбрали Вячеслава Черновола, Россия начала бы оттяпывать Крым еще тогда. И аннексировать Украину. А так - пускай ходят в шароварах, ведь украинские руководители помогают воровать и России (газ, нефть), и себе приворовывают.

И, кстати, "отколется" пишется через "е".

Путин и налетел на Украину, под дружественное "ура" непритязательного электората России, только потому, что в Украине наметились положительные сдвиги в сторону улучшения экономики.

Если Ваш Путин такой хороший, почему не приказал арестовать Януковича, на которого компромата - выше крыши? В Гагагу его, пусть там разбираются.

Нет, позволяют ему еще и пресс-конференции давать. Сегодня опять начнет ручки ломать. Если кондрат не хватит.

15. Sevastopolets

Что ж, обьясню.У Ельцина был великолепный шанс отобрать Крым назад в обмен на вашу незалежность.Согласились бы однозначно,потому как носились с этой незалежностью в 1991 году,что дурак с фантиком.Равно как и при выводе войск с Восточный Европы(из ГДР,например) запросить одним из условий вывода-не вступление этих стран(Венгрия,Чехия и прочие Польши) в НАТО.Тоже пошли на уступки бы.Но это сделано не было....Путин не ангел,только отличии от ваших политиков, у него есть реальный достижения.У вас их просто нет.Те что имеются не в счет.Например,Кличко очень долго стучали в голову.Ну, то там может остаться умного?

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Самоє большоє государство вже було, СССР. Всі знають, що з ним сталось.

Позбувшись москальського Криму, Україна тільки приблизиться до Європи. А ви залишитесь в Азії. Фактично вдома. )
    Це які? :)

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Модератори, ну я розумію, що наша влада не спішить цим іванам безродним, що вдерлися на чужі землі, так влупити, щоби вони драпали не оглядаючись аж за свій Урал, бо не хоче пролити невинної крові наших хлопців і чоловіків, які дуже нам дорогі. Але якщо ви цю гидоту не забаните довічно на цьому форумі за всі ці харки на українців, то я буду з ним згідна в тому, що ми

А за ці заклики і підбурювання до сепаратизму, треба, як Ляшко - руки в"язати за плечима і здавати в тюрму. :ireful1:

• Подобається Подобається x 9
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Sevastopolets, ви в Євпаторії буваєте, там лЄніна вже підштукатурили, чи так і стоїть облуплений? Чи може тепер під шумок на бЕндеровців списали руйнування "памятки архітектури"? :)))

19. Sevastopolets

Ну,прихватили,прихватили за"е".Опечатка.Что же касается ареста Януковича Путиным, то вам лучше обратиться за опытом к вашим друзьям-амерам,боооольшим любителям двойных стандартов.
    Это вроде как классика уже:"Он(Самоса),конечно, сукин сын,но он наш сукин сын."Это политика,мои друзья.Не надо быть такими наивными.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Но он бьЇл пян в стельку...:)))

Он просто фашист. Гитлер 21 столетия.... шизофреник...

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)