Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. metallic

metallic Well-Known Member

Мої знайомі з РФ, теж можуть мене "хохлом" назвати. А я їх "москалями". І що? Це ж не означає, що я чи вони, можуть так будь-кого називати.

Враження евреїв про майдан, не має відношення до рівня антисимітизму в країні. Хоча в нас і правді, не поширені ідеї ненависті до евреїв.
    Проте я писав не про це. А про вислови деяких політиків. І ставлення до цього, цивілізованих країн.

Так-так. Ось до входження війсь РФ, в Україні не було написів про жидів. Угу, саме так. А написи на стінах, заклики різноманітних націоналістів-ідіотів, це все пропаганда РФ.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Отец рикша, мать гейша, сын Мойша.

Единственная проблема - слабоумные соседи во главе с фашистом - педофилом - неудачливым шпионом Вовой Пу.
    Наверное никогда рашензы не станут цивилизованными людьми.

• Подобається Подобається x 1
  3. Nerto

Nerto Well-Known Member

4. metallic

Ті міста, які Ви перерахували.

Я ще й 15 років назад, ні про яких бандерівців не чув.

Дурня. Попитай у тих офіцерів, які в облозі і не здаються. Чи святкують вони "8 Березня, "майскіє празнікі""? Чи зменшився від того їх патріотизм? Чи зрадили державу?

По-перше, теж саме, що я відповів про "8 Березня, "майскіє празнікі"".
    По-друге, це свобода слова. Хто що бажає, той то і дивиться. Не подобається, не дивись. Але не вказуй іншим, що краще.

Ющ був, не підкацапником, а файним обранцем майдана. Але нищив ЗСУ, більше за овоча.

То Тягнивсрака не можна до влади пускати. Хто буде визначати, де "підкацапник", а де ні? За яким критерієм?

5. Зю

Зю Гасконский бандеровец

"На колени предо мною. Я сказал, НА КОЛЕНИ!!! Ну разве так не проще? Разве это не естественно для вас? Это глубинная суть россиян. Вы жаждите рабства. Соблазнительный луч свободы заставляет не радоваться жизни, а мечтать о завоевании власти, о самопознании. Вы были созданы,чтобы служить и до конца своих дней стоять на коленях."
    31 декабря 2014 года. Новогоднее обращение ВВ Путина к россиянам.

• Подобається Подобається x 5
  6. Boris_Kiev

У Криму у людей почали забирати українські паспорти
    У Сімферополі діють провокатори, які ходять по домівках жителів і намагаються відібрати і порвати їх українські паспорти
    Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії.
    За даними місцевої влади, обурені городяни телефонують у виконком і по телефону оперативної служби мера.

• Подобається Подобається x 2
  7. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Услышав по российскому телевидению, как хорошо живётся гражданам России,
    жители Брянской, Ивановской, Смоленской, Владимирской, Архангельской и Костромской областей выразили желание
    тоже войти в состав России следом за Крымом.

• Подобається Подобається x 3
  8. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

не думаю, бо вони ще пам'ятають про Чорнобиль , - повітря немає кордонів. А ось випробування нової зброї масового враження на жаль можливо, ( чи треба нагадувати як СРСР на своїх громадянах проводило "дослідження "..)
    Та тоді в них з зозуленьки дах з'їхав остаточно .

9. Nerto

Nerto Well-Known Member

http://news.liga.net/news/politics/..._s_rukovodstvom_kryma_bespolezno_kunitsyn.htm

Это касается кукольных лидеров Аксенова и Константинова. Первый олицетворяет «русский мир» на полуострове, другой видимо связан с левой идеей.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Чого ми так і не дочекалися в перші дні кризи від сурогатних "вождів". Мій варіант.

11. GR_

GR_ Дуже важлива персона

12. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Да много, наверно, было таких, и с "государственной" поддержкой, и с финансированием. Да и с Киевом после таких акций уже по другому разговаривать будут.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Співчуваю. Казали в Росії чиїсь родичі не чули що Майдан був.

А в чому тут взаємозвязок? Святкувати 23 лютого, день радянської армії, яка їх тепер атакує? Треба перебудовувати свідомість і будувати країну заново, а не плекати руїни.

До чого тут свобода слова? Так може "Майн Кампф" викреслити з списку забороненої літератури? Хтось захоче почитати, свобода ж слова. І ригоаналів не люструвати, щоб хто за що хотів, за те і голосував. Ющенко так і провадив політику, а тепер країна на грані катастрофи.

Я про це і говорю, в нього так зашкалювала демократія, шо на горизонті вже маячить президент України Путін.

Коли почнуть визначати, тоді дізнаєтесь обов'язково.

14. lia lemony

та невже , а де ті що і Путіна зневажають ,і українців теж одночасно?

15. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Обращение к Президенту России Владимиру Владимировичу Путину жителей Вологодской области

Публикуем без изменений обращение жителей Вологодской области, которое мы получили на нашу электронную почту.

Уважаемый Владимир Владимирович.
    Мы узнали, что вы хотите ввести войска в Крым, чтобы защитить права русскоязычного населения

В связи с этим у нас большая просьба – ввести войска в Вологодскую область. Мы тут все сплошь русскоязычные и наши права очень ущемляются. Наши больные не могут получить нужных им лекарств и лечения, уровень нашего образования падает с каждым годом, закрываются детские секции и кружки, сельское хозяйство практически уничтожено. Мы все очень страдаем.

16. Boris_Kiev

А не боишься, что мы с москвой поговорим по-взрослому? Мы сильно мотивированы убивать оккупантов. Везде - и в Днепропетровске, и в Черкассах, и в Киеве. В том числе и сельские жители, которые слова Интернет не знают, но карабины с картечью имеют.
    Кончал бы ты свой понтовый кацапский стёб, лучше подумай как избежать попадалова в бойню - тебе, сыну, брату, племяннику. Пощады не будет ни на Востоке, ни на Западе. В плен брать не будем, наши врачи вашим раненым не помогут. Просыпайся по утрам под рашенский гимн и вспоминай мои слова. Бойся!

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На нього ніхто уваги не звертає, зануда ще той. Ефективність тролінгу нульова.

18. lia lemony

так а що можна чекати ,якщо населення деградує, і навіть українізація в радяньскі часи не допомогла відродити той культурний, національний пласт який винищували у 20-30 рр.

хм . таки Ляшко не доробив трохи .. https://www.youtube.com/watch?v=EURpwaJj-d4

19. Boris_Kiev

Нехай вчергове всереться.

20. metallic

Я до того, що ці свята, ніяк не заважають патріотизму. Якщо Вам особисто вони не подобаються. То не святкуйте. Але не заважайте іншим.

На ЗУ відзначають день створення УПА? Вам хтось заважає? До речі, декотрі з тих, кого атакують. Служили у РА.

Емм..Ну... Я навіть не знаю, що сказати. Можливо для Вас це буде шоком, але радянський союз розпався. І радянської армії вже більше 20 років не існує.... А ще..ще не існує Чехословаччини та Югославії... це мабуть для Вас теж новина :)

А до чого тут Майн Камп? Як рос. канали, заважають Вам жити?

Так і я про те. Я впевнений, що більшість з тих солдат та офіцерів, які зараз в Криму. Дивляться російські фільми та канали, розмовляють на російській мові, деякі служили ще у радянському союзі. Вони святкують 8 березня та 23 лютого, для них 9 травня це свято, а УПА - зрадники. Вони не повішають ніколи у себе червоно-чорний прапор, а у їхніх частинах, штандарти червоні, ще радянські. Але це все, не заважає їм боронити Україну та бути вірними присязі. Так навіщо тоді вводити заборони та намагатися зробити з усіх "файних бандерівців"?
    Ющ був супер-патріотом. Обраний народом на майдані. Не любив РФ і дружив зі США. І це не РФ забрало у нас скади. Це США попросило і він їх порізав. Просто так, взяв і порізав купу ракетних комплексів. Навіть грошей за це не попросив. Тобто, можна святкувати всі радянські свята і бути патріотом. А можна визнати Бандеру та УПА героями, і бути зрадником.

Щось мені здається, що це буде охота на відьом.
    Ті що відкрито зневажають, у в'язницях. Ті що тихо, їх багато, але вони бояться опинитися у в'язницях.

Таких не зустрічав. Як зустріну, повідомлю Вас де вони. :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)