Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Правда, дивно?
    Мене теж дивуэ, що депутати перейняли на себе функціі правоохоронців, а правоохоронці вже і самі не знають що ім виконувати.

---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

Боря, розкажіть це молоденьким дівчаткам. Мені влом знову починати розмову про відмінність та спільні риси патріотизму і націоналізму. В УПА теж були люди різних національностей. Але мені жодного разу не вдалось зустріти згадку про жида-ОУН-івця, чи вірмена, чи поляка...
    Правда, дивно?
    Так що не варто натягати кондом на глобус...

• Подобається Подобається x 1
  2. metallic

metallic Well-Known Member

Кадиров, може себе вважати хоч імперським штурмовиком. Це не означає, що і інші так вважають.

У козаків, беркутів та їхніх посіпак, було завдання не пустити. До чого тут, населення РФ?

З того що я дуже багато спілкувався з росіянами. І ніколи не бачив такого відношення. А Ви звідки взяли?

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

metallic, ви тепер хочете захищати росіян чи що? Я прозріваю, наш гуманізм веде нас у прірву. Гуманізмом можна займатися в Новій Зеландії, а не по сусідству з Ордою. Ваші "добрі росіяни" язики в дупу позасовували.

• Подобається Подобається x 2
  4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Хоча б з того, що майже 70% росіян (згідно останніх опитувань) підтримують дії Путіна в Криму

5. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Угу. Канцелярские кнопки на шоссе разложить. Как мышата в сериале про Кота Леопольда.

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це для вас вопрос незначітєльний, а для Василя то головний пунктик його життя, принаймні віртуального, яке ми за ці всі роки вже добряче вивчили :) Боротьба з націоналізмом для Василя то така ж ідея фікс як для кісєльова боротьба з бандерофашистамі

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Разберемся с Крымом, я с огромным удовольствием подискутирую с Вами по этому вопросу. А пока скажу одно, целью национализма, как и нацизма, и большевизма, это неделимая и полная власть, с использованием, для достижения этой цели, всех методов насилия.
    Если имеете желания, то в профильных ветках уже эти вопросы обсуждались. На даном историческом этапе мои цели совпадают с целями националистов. Поэтому пока пропустим. Главное вовремя потом руку выдернуть и не дать им хвост поднять...

8. metallic

Я розділяю народ РФ і Пу. Народ РФ, вважаю братнім. Пу - шизофреніком.

А я можу написати. Що 94% відсотки населення штату Джорджия, бажають вийти зі складу США. По-перше, я не бачив такого опитання. Дайте будь ласка лінк на нього. По-друге, якщо воно і є, то велике питання, хто його проводив і замовляв?

9. kym

kym Well-Known Member

або пустити поізд Москва -Пітер під укос......

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Заклинило просто пластинку. Два тижні не знав шо робити, як води в рот набрав, потім вирішив по-старинці город городити. Охвіцерське мислення - нового наказу не було, значить в силі попередній.

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Лінків не маю, прочитала в твіттері Мустафи. Підстав недовіряти йому як би не маю )

• Подобається Подобається x 3
  12. Nerto

Nerto Well-Known Member

http://investigator.org.ua/tv/vnb/121182/

Одноманітна дезінформаційна ідіориторика Аксьонова свідчить про відданість цього невдалого бізнесмена путінській ідеї «руського світу» а також відповідальність за організацію чисельних сепаратистських угрупувань та їхні подвиги разом з окупаційними військами та агентурою кремлівських спецслужб. Український паспорт заважає йому не менш ніж Януковичу, Добкіну та іншим. З його зовнішністю добре робити офіціантом чи рекламним агентом але нічого крім агресивного анархо-синдикалізму у його політичної партії нема.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви читали аналогочні теми на російських форумах? Наприклад на "Руссобалт", "Глобальна авантюра", "Діалог"? Там Пу пише чи народ РФ? Коли почитаєте скажете мені якого виправдання заслуговують ці люди.

14. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

Так и представил себе, как рота натовцев с криками: "Hände hoch" прет на 11-тысячную российскую группировку в Крыму. Вообще-то на количественное участие иностранцев в учениях существуют ограничения.
    Но как причина для сосредоточения войск Украины в Одесской области и угроза развертывания боевых действий - учения сойдут.

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Раніше ви про Януковича і Путіна так не писали.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А Чапая прідставіль з пулімьотом і Ленін такой маладой? "Ніпобедімая і лігендарная" аж цілу Грузію перемогла в 21 столітті, звідки стільки гонору?

17. Зю

Зю Гасконский бандеровец

Если уцелеем, то конечно, конструктивные диалоги всегда интересны и полезны, как участникам, так и зрителям/читателям :drinks:

Согласен с Перси. По личному опыту общения, могу сказать, что где-то так и есть ~ 70х30. При чем те россияне, кого всегда считал рассудительными и счастливыми обладателями интеллекта выше среднего, агрессию путина не одобряют. Ну а те, кто с бутылкой водки на дереве сидят - это и есть основная масса тех 70-ти процентов. Бывают конечно и исключения, которые, всем известно что подтверждают.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Рашисти дуже люблять наголошувати, що ці зрадники - євреї. Ще раз наголошую, Росія - країна збудованого фашизму.

19. Зю

Зю Гасконский бандеровец

http://news.liga.net/news/politics/...tozhit_obekty_chf_rf_za_dva_chasa_ekspert.htm

ТОП-5 лучших авианосцев мира
    http://mport.ua/war/1510247-TOP-5-luchshih-avianoscev-mira

20. metallic

Не побачив де у тій цитаті є слово "еврей". Зате у нас, дипутати відкрито кричать про "жидву" та "жидовок". І нічого, все файно.:facepalm:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)