Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Ти впевнений, що вона від'єдналась від Київської Русі цілком законно?

• Подобається Подобається x 1
  2. Gron

Gron тафгай

Бєрєста з референдума залишилась ?
    Ні, тоді чекаємо на НАТО, ОБСЄ, ООН чи що там ще є.

• Подобається Подобається x 3
  3. IgorLvivM

Маєш на увазі Правий Сектор?:uanew::bandera:

4. Gron

Gron тафгай

5. IgorLvivM

Gron, дасться чути. Тим часом є проблеми серйозніші:

• Подобається Подобається x 8
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Алиев: Азербайджан в ближайшее время вернет себе Нагорный Карабах - мы уже многие годы наращиваем свои силы

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А вона ніколи не від'єднувалася, тому що не перебувала в складі Русі. Це були підконтрольні "dependent" території Русі, як колись Київ був по відношенні до Хозарського каганату.

8. Gron

Gron тафгай

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Басаєв в нього був в "Однокласниках"?

• Подобається Подобається x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто такий Правий сектор? Хто мені пояснить?

Є загальноприйнята думка про Правий сектор, а є факти.

Давайте поговоримо про факти.

1. Скільки людей з правого сектору, який за всіма розповідями воював на передовій, потрапив у Небесну сотню?

Відповідь - жодного! Чому? Може були проінформовані де воювати, а де краще не перебувати? Хто пояснить?
    Стріляли по активістах снайпери, а тому військова виучка постраждалих зводиться до нуля. Чому з Правого сектора ніхто не загинув?

2. У день найбільших жертв від снайперів Ярош півтора години балакав з Януковичем. Ви вірите, що мова йшла ТІЛЬКИ про те, щоб не вбивати людей? Чому самооборонівців брали в полон, знущалися, катували, а Ярош спокійно пішов в межигіря до Януковича і йому нічого не було, ніхто його не рухав? Адже захопивши лідера, можна було шантажувати майдан, а ні... його ніхто не рухав.

3. Хто памятає, з чого почався Майдан? Із-за того, що влада не хотіла в Євросоюз. А що говорить сьогодні Ярош?
    http://ru.tsn.ua/ukrayina/pravyy-sektor-vystupaet-protiv-vstupleniya-ukrainy-v-es-i-nato-355568.html

Правий сектор, як і Азіров, як і зек проти вступу в Євросоюз і проти вступу в НАТО. Тобто проти ідеї Майдану.

А далі робіть висновки самі.
    Відповідь - жодного!!!

---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

Ні, у мене є однокласник, з яким я вчився в 21 школі. Так от, він служив в Армії з Басаєвим. Розповідав про нього. Хоча самі розумієте... тодішній Басаєв ще не мав такого імені.

12. IgorLvivM

Насправді, "Правий Сектор" вжито мною тут, на форумі і може ще багато де, як словосполучення, яке найбільше лякає і дратує всіх кремлядей.

Виходжу з того, що впливу ні на ПС, ні на всілякі інші організації - не маю. Тому розказувати їм хто куди має йти і що робити - не можу. А от подратувати різноманітних тролів - супер!:drinks:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я розумію і згоден з вами. Хіба полякати.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це констатація? А де подивитися партійну приналежність кожного з сотні?

Якщо дійсно ніхто (це треба ще констатувати), значить в них хороша виучка, щоб не пхатися куди не треба.

Думаю мова йшла про врегулювання кризи.

Ну Кличко теж ходив, його теж не рухали.

Він проти глобалізації, а не проти ідей Майдану. "Тризуб ім. Степана Бандери" давним-давно існує, можна почитати принципи його.

15. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

це підозра. це не доказ. але велика підозра. Вони ж воювали на самій передові і без жертв.

я ще раз кажу, нема жодного з правого сектору.

яка виучка від снайпера? це нон-сенс. Хуліган носив бруківку під кулями. Звичайно, він міг десь піти в тиху сторону майдану, зважаючи на небезпеку, але не пішов, як не пішли інші. А мистецтво ховатися від небезпеки - не героїзм. Я думаю, вони були проінформовані куди не ходити.

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

Мова не йде про одну особу - Яроша, як і про Кличка. Мова йде про добрячий загін Правого сектору.
    Можна вважати, що всім повезло, можна, але підозра є.

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

Я вам дав посилання на його інтервю. Там він не говорить про глобалізацію. Він говорить проти Євросоюзу і Нато.

Я ще чув інтервю у нього на цю тему. Він сказав... ну чисто, як деякі регіонали: спочатку тре, щоб Україна стала могутньою, а потім вже - Євросоюз. Байкар... що тут скажеш?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

когнітивний дисонанс

не пхатися в його сектор

виживати в небезпеку це називається

І шо? Треба було всім гуртом піти, шоб всіх решту теж перебили? Тоді місія партії виконана?

Ну вибачайте, шо живі лишилися.

Я ж пояснюю, націоналістична ідеологія не підтримує глобалістичні утворення, такі як НАТО і Євросоюз.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мартіні, зверніть увагу, цей совок переживає як росіяни будуть їздити на Україну і жодного слова - а як українцям? не згадав.

Якщо 5 млн. раша турістік заплатить по 15 євро, то можна що хош організувати. І східні села матимуть роботу.

---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

Для цього потрібна інформація, вочевидь знали, хтось їх попередив.

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:45 ----------

Та чого ж?

Ще можна кинути в сектор вогню тих, хто нічого не знав, а самому - зайняти безпечне місце.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ведучий зі сцени Майдану попередив "Не виходьте за периметр, відстрілює снайпер".

20. Мікі

Мікі Well-Known Member

А мы, украинцы Киевской Руси, изначально вас основали, когда наши киевские дружины колонизировали ваши моськие болота, вытащили вас немытых за патлы из берлог покрытых медвежьими шкурами и впервые заставили искупаться в Клязьме... Потом отобранных деток отправили учиться в киевские бурсы, бо вы же и на пальцах к тому времени считать не умели, токо дули ими крутили... Потом построили вам храмы, перекрестили вас, а перед тем под страхом смерти запретили человеченку есть... Дали вам азбуку... бандуру с несколькими десятками струн вы и не освоили,.. на трёх балалаечных струнах так и остановились
    Все цари у вас потом были пришлые,.. из Европы, бо от ваших бояр перегаром перло неблагородно,..
    украинцы Бортнянский и Березовский сочинили для вас первую музыку без завывания, мавр Пушкин написал первый приличный стих, украинец Гоголь прозу мирового уровня, украинец Королёв сделал для вас первую ракету,.. вам только оставалось по национальному обыкновению спереть собаку Лайку у чукчей и засунуть её в украинский космический аппарат...

И где вы? Да и кто вы вообще?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)