Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,що,рузкє вже вважають,що Крим їх?
    Не дивно,хромосома зайва в недолюдів.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Толераст, шо з нього взяти. Все переживає про українців в Криму і українців в Росії. А про українців в Україні?
    Мене більше цікавить як вони там рішення приймають, шо права рука не відає що творить ліва.

• Подобається Подобається x 1
  3. Forpost

Forpost Стоїк

• Подобається Подобається x 2
  4. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Сделаю репост с ХФ от жителя Тюмени:

• Подобається Подобається x 3
  5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

6. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

И никаких "Лишь бы не было войны..." нет и в помине, но удавится на колорадской ленте в атаке на "бендеровцов", которых никто в глаза не видел... У людей АБСОЛЮТНО своя "реальность", ничего общего не имеющая ни с логикой, ни с элементарным здравым смыслом.

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:46 ----------

+++ Город "русскаяй славы" - последняя битва - "Битва за пайку оливье". Пора четвертую полоску на гюйсах ВМФ рисовать... Зазеркалье...

• Подобається Подобається x 3
  7. SergeiV

SergeiV миється в бані

До речi, це рiшення было тупим. Навіть МішаСаакашвили відмінив візи для росіян, хоча з Грузією в Росії був реальний військовий конфлікт, не те, що з Україною (з якою і війни-то ніколи не буде!). І по кому це ударить? По "путинским туристам", которые могут в любую точку Украины запрыгнуть с парашютом или перейти границу в Белгородскорй области, которая прозрачна чуть менее, чем на 100%? Я б сказав, по кому, але це і їжаку зрозуміло.

Останнє редагування: 20 бер 2014
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я би подивився на це. Мені здається їх легко буде впізнати по лижам і будьонівкам і парашют буде волочитися ззаду.

Щоб вона не була прозорою треба візовий режим.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, немає сумнівів.

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А як там із буквою закону?
    Хто має право (яка гілка влади) вводити візовий режим з тією чи іншою країною?

Мені здається, Яценюк є очільником виконавчої влади, а візовий режим - це питання законодавчої влади.

Можливо, хтось поправить.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні.

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Група диверсантів то попаде якщо захоче, але багатотисячну масовку Ростовської гопоти в Донецьку не збереш.

14. SergeiV

SergeiV миється в бані

по лижам..так, особливо в літній сезон:russian_ru:

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не знав шо березень став літнім сезоном. Це в Москві такий закон прийняли?

16. SergeiV

SergeiV миється в бані

! Ось, наприклад, на Синайськом півострові жоден візовий режим не заважав проникненню тисячам суданцiв через єгипетсько-ізраїльський кордон до Ізраїлю, поки стінку не побудували. Але тут на стіну елементарно грошей не вистачить.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти коцапів ставиш на одну планку з суданцями, ну правда, я згоден з тобою.

Вистачить, "стройка века"-2014. Відкриють сайт "Стіна від кацапів-SOS" і все буде за два дні.

• Подобається Подобається x 2
  18. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ні, Росію треба ізолювати. На жаль.
    Ударить звичайних громадян, і правільно.
    Судячи по усьому, що приходить за останні 3 місяці, Росія вже сама успішно ставила куртину у свойому інформаційному просторі, підтримка для дії правління там майже повна. Мов б Німеччина 1938.

Йнакше до них не дійде що твориться.

• Подобається Подобається x 4
  19. SergeiV

SergeiV миється в бані

А в Підмосков'ї зникнуть великі тисячі гастарбайтеров із Західної України, знову дачі будуть лише азіати будувати, та і родичам всіляким - нікому від цього краще не стане.

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

Так давно вже прийняли! Відразу видно - жертва відключення російських каналів в Україні.

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

Плюс візи з РФ, мінус візи з Євросоюзом.
    Окупиться.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)