Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Похоже, мама в детстве его сковородкой по голове била зачем-то...

• Подобається Подобається x 3
  2. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Ви якийсь дивний .Вас ще хвилює що там покаже російське тв?
    Навіть війскові кореспонденти з досвідом кажуть, що там працювати майже не можливо. Ну якщо хоробрий --поїдьте до Криму, познімайте на свій аЙпад бій ..

3. Moskal Charivnik

100% АЄОА...
    Присягу приймали ми з Вами і ми зобов"язані розуміти такі речі, а гражданські - НІ. Так само, як вони мають право на фантазії, а ми з Вами зобов"язані без зайвих емоцій їм пояснювати всі ці "нюанси"...

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

5. zet

zet Дуже важлива персона

Вы так и не поняли, что здесь не только представители Западной Украины. Вы обычная 5-я колонна, подготовленная агрессором на собственной территории. Штрейбрехеры, продавшиеся за медный грош, т.е. полицаи нашистские. Так что гордиться-то особо нечем, как бы со временем не пришлось от внуков скрывать позорное прошлое...
    p.s. Кстати, стрелять уже разрешили, так что морды будут биты. И точно так же как нам трудно понять степень вашей оболванености, так же и вы зря надеетесь на всемерную поддержку левобережной Украины.

Останнє редагування: 18 бер 2014
    • Подобається Подобається x 9
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вони ніяк не можуть змиритися із тим, що людина яка не приймає націоналізму, яка вважає ОУН злочинною партією, а малоросліка попеля звичайним партійним фюрером, може бути патріотом України.

• Подобається Подобається x 2
  7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Треба було, або захищатися, або эвакуюватися на кораблях в Одесу, а літаками на велику землю. Що буде з військовими? Треба приймати рішення. Щось серйозніше за це. Просрали усе бездарно.:facepalm: Реально треба заарештовувати російське майно.

• Подобається Подобається x 1
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну і для чого ви то постійно витягуєте? До чого тут ОУН? Он і Путя теж Крим в "бЄндеровцев" відбирає...

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А для того, Хуліган, що пані із далекого забугор'я пофігу, що я хочу сказати і пояснити. Мої слова для неї сотоваріщі, апріорі антиукраїнські. І все через мій антинаціоналізм.

10. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ваша позиция ясна. Надо забыть про то что происходит... сделать вид , что всё хорошо.

Браво.

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Наскільки я розумію, їх в Криму москалі не тримають, скоріше навпаки. На рахунок просрали, думаю Яцик і ко просто не мали інших варіантів, два дні після формального приходу до влади, з урізаними повноваженнями, без всякої опори на місцях, особливо в Криму, з набагато слабшою армією, та і та ше незнати чи не дасть себе заблокувати в частинах "невідомим активістам"...

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мрочкізми всякі на підтанцьовці.

Це саме цікаве - коли Василь починає всяким свинопасам, незнайомим з специфікою, відкривати сакральний зміст.:)))

Куди повномасштабно? Вдарити з мінометів чи шо? Спробуйте вдягнутися в свою військову форму і перейти кордон Польщі. Коли перейдете, прямуйте до першої військової частини і починайте різати колеса. Вас пристрелять.

13. Karenich

Karenich Well-Known Member

Вы так и не поняли что все что произошло готовилось не один год.
    Мы войдем на подготовленные позиции.
    Опираясь на наших подготовленных сторонников на Юговостоке и в частях Украинской армии.
    Отдельные вспышки погасим, остальное несерьезно.
    Регулярная армия с нами сражаться не будет. Если вы не поняли еще, то повторяю. НЕ БУДЕТ.
    Создаваемая нацгвардия тупо мясо.. против обученых войск не смешно даже.

Извините, пора спать, завтра на полигон , делать профилактику моего КрАЗ-255Б, у вас есть военспец, он объяснитт что применяется на этой базе.

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нагодуємо вас землею так, що й не підніметесь. Зариють у ній вас українці.

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну добре, а що їм заважало дати наказ вивести усі кораблі у відкрите море, а усі боєздатні літаки переправити своїм ходом на велику землю. Могли зберегди флот та приблизно 50-70 літаків. Невже це нікому у голову не прийшло? Який сенс був, щоб чекати, повного оточення, якщо вони не збиралися чинити опір. :dntknw:

16. Moskal Charivnik

Особисто мене це скоріш ЛЯКАЄ, мінімум - НАСТОРОЖУЄ, ніж заспокоює!!! За межами частин хлопці за відсутності координації й комплексного чіткого плану - мішені... Боже, поможи й укріпи!...

17. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

Не треба перекручувати .
    я в порівнянні від вас розумію як це може вплинути на психічний стан людей, це аморально показувати онлайн , це вам не постановлене шоу, де усе можна передбачити. Гадаєте суспільство дурне , не розуміє що там відбувається?
    Суспільству вистачило бачити подій на Майдані.

18. Flametta

Flametta Well-Known Member

Рано радуетесь. Это еще далеко не "окончательный хэппи-энд". Уж очень мерзкими и незаконными методами все было сделано. Не средние века, чай, чтоб всё так и осталось и все утёрлись. :nea:

• Подобається Подобається x 4
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

З частини де служить мій колега літаки вевели, чи вертольоти, брехати не буду...Чому не забрали решту :dntknw: Може вони і не літають...

20. zet

zet Дуже важлива персона

Это мы поняли. Полицаи готовились не один год, что тут неясного.
    А вот это вы уже зря. Внезапно, в момент перезагрузки ударить в спину, это одно...А кто вас поддерживает даже мне ясно...Будут сражаться. Это не Крым и все что могли дипломаты уже решили. Войска же достаточно перемешать. Донецких, например, на ЗУ. И наоборот.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)