Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 3
  2. metallic

metallic Well-Known Member

Я теж, бо логічних підстав для його втечі не було. Він і далі, міг ховатися за силовиками.

• Подобається Подобається x 1
  3. UNIA

UNIA Well-Known Member

Cмотрю Громадьске онлайн сейчас, позвоните кто может этим идиотам на телестудию, скажите, чтобы дуру с бубнящим русским переводом убрали. От неё один вред - нихера не понятно из-за неё.

http://www.youtube.com/watch?v=idyzn3lWYKE

4. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Міг, але розстрілом на Інституцькій його змусилси тікати і поки формівалася нова влада путлер провернув справи в Криму.

5. metallic

А ЗАЧЕМ на Громадськом переводчик с украинского на русский? о_О

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

Хм.. не по ньому ж стріляли, нащо тікати. Стріляли б і далі, а він би сидів з кавою та дивився б на це. Думаю, крім стрілянини, були ще якісь фактори, які змусили його втікти.

6. UNIA

UNIA Well-Known Member

Они придурки, ни по украински услышать не дают, ни по русски внятно произносить не могут.

Кто может - позвоните этим идиотам, пожалуйста.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хулігане. Якби ж то все почалось нині...
    Спочатку бухали після майдану, потім ділили портфелі, потім бавились в конституційну більшість...
    Потім протверезіли, а пів України вже нема.
    З перших днів, коли почався зелений туризм, війська отримали наказ від підерастів "Нє поддаватцо на провакаціі".
    Своїми дебільними реформами всі влади разом довели армію до такого стану, що навіть сраний єфрєйтор не прийме жодного рішення без телеграми, розпорядження чи виписки із наказу. От вояки і сиділи, чекали на мудре і єдиновірне рішення. Чули від комбріга 55 авіабригади? "Я отримав усний наказ...". УСНИЙ!!!
    А знаєте, чому усний? Нема різниці, чи наказ письмовий, чи усний, переданий особисто, через посильного, поштою, засобами звязку, відданий одній особі чи багатьом... він являється НАКАЗОМ і повинен бути виконаний. Відповідальність несе і особа віддавша наказ, і особа його отримавша.
    Але тільки не у нас. Ті козли скажуть, що такого наказу не віддавали і буде комбріг в сраці із своєю чесністю, честю і словом офіцера.

Питаєте за Київ? Дві години зі сторони Гомеля, три зі сторони Брянська.

---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:49 ----------

Та ж, тіпа, ми такі разом, тіпа, одна нація, тіпа, фсе равни...

• Подобається Подобається x 5
  8. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я послухав. Висновок,- ця баба руска шпійонка, яка хоче паралізувати споживачів Громадського, а заодно і довести до дрижаків фрілансерів ЛФ...
    Мене, особисто, вже затіпало :ireful1:

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Dmitry Tymchuk
    Оперативные данные группы "Информационное Сопротивление"

Вслед за убийством украинского военного в Симферополе, по городу катится волна насилия и провокаций со стороны российских оккупантов и их прислужников из числа т.н. "самообороны".

На данный момент на ул. Кубанская 11 и 11А "самооборона" под прикрытием российских военных проводит зачистку мест проживания украинских военнослужащих и ветеранов ВС Украины (оба дома - это так называемые дома офицерского состава МО Украины).

Бандиты выламывают двери, врываются в квартиры и, угрожая здоровью и жизни членам семей украинских военных, требуют их немедленного выселения на улицу.

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

11. metallic

Так дивіться, без російського перекладу. Ось:

http://www.youtube.com/watch?v=Zz0I2m_1u8k&feature=share

12. Saut

Saut Цинічна Бендера

Не понял, а что мешает смотреть оригинал???
    upd випередили

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Твари. Ох, буду счастлив читать новости про груз 200 в рашку.
    А сейчас там начнется....

13. metallic

Міноборони дозволило військовим в Криму використовувати зброю.

Про повідомила прес-служба відомства.

"У зв’язку із загибеллю українського військовослужбовця прапорщика Какуріна С.В. під час штурму 13-го фотограмметричного центру Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України (м. Сімферополь) нападниками, які були одягнені у військову форму військовослужбовців ЗС Російської Федерації, задля захисту і збереження життя українських військовослужбовців, згідно із рішенням виконуючого обов’язки Верховного Головнокомандувача ЗС України та виконуючого обов’язки Міністра оборони України, на підставі наказу начальника Генерального штабу– Головнокомандувача ЗС України, військовим частинам ЗС України, дислокованимв АР Крим, дозволено застосування зброї", - йдеться в повідомленні.

14. UNIA

UNIA Well-Known Member

Вот спасибо. У меня той ссылки не было.

Но это точно диверсия идиотизма, я таких придурков-телевизионщиков еще не встречал, которые не дали нихера послушать ни русским ни украинцам.

15. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

який наказ? в них немає наказу ,чи діяти по статуту частини ( чи як воно там) та по ситуації - є популізм можновладців ??

16. Оля

Оля Старожилка форуму

"Фе" було за те, що ви обзиваєте баранами теперішніх керівників держави, хоч і тимчасових. А за любов нелюбов до Юлі, то це як в дитячому садку - "я тебе любу, а тебе не любу". То тільки кріпаки вибирають панів за принципом "любу-не любу"! Я ж просто реалістично дивлюся на речі, а вони такі, що ця пані дуже абіціозна і вже була при владі. Свої бабські амбіції вона поставила вище інтересів держави і що з того всього вийшло Україна пожинає до сьогодні. Так що її ні в якому разі знову до руля допустити не можна. А ви її "любу", ну то і дальше продовжуйте "любу". Візьміть собі її в Крим. Вона і Пуціна удовлєтворіт і вас. :)

Я здається не присвоювала нікому тваринних кличок, поки ви не обізвали теперішніх керівників баранами. ;) А раз вони - барани, то ви - виходить овечка. Що ж тепер возмущацця, що

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

Іларіонову Путін дозволяє говорити правду-матку, мати свій сайт, коли всі інші непутінські заблоковані? Іларіонов прибув в Україну на газпромівському літаку... Мало сумнівів в тому, що його присутність у нас і наче логічні підсказки "что дєлать" входять в матрицю професійного провокатора. Час покаже.

• Подобається Подобається x 7
  18. Saut

Saut Цинічна Бендера

Це все правильно звичайно... Але хлопці там зараз на убій. Якщо вони почнуть відстрілюватись, суки кацапські їх будуть відстрілювати зі снайперок...

19. UNIA

UNIA Well-Known Member

Они точно идиоты, эти телевизионщики, убивать начали солдат, а они шины на Грушевского показывают...

20. metallic

Саме так. :sad: І відповідальність несе, теперішня влада. Якщо боялись воювати за Крим, треба було виводити війська.

В Ялте похитили полковника Службы внешней разведки

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)