Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. metallic

metallic Well-Known Member

Да там прийдется половину Москвы перестрелять. Или сжечь. Кстати в самой России уже есть такие мысли ...

• Подобається Подобається x 1
  2. Персі

Персі La mafia è immortale!

Угу....

3. metallic

От і я про теж :sad: Де він зупиниться!?

4. Персі

Персі La mafia è immortale!

Бандерівців не буде рухати? От дякуємо

---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Неправильне питання, він взагалі не зупиниться
    Питання, чи є хтось, хто може його зупинити
    Поки нє відать

5. Finya

Finya enjoy the silence

Це копія з Однокл. Думаю, почитають)
    Юрий Касьянов: Я не пойду на Майдан ругать эту власть. Не повезу шины под Кабмин, не стану забрасывать Верховную Раду коктейлями Молотова. Пока идет война я не стану этого делать. Я патрулирую улицы Киева с друзьями из Автодозора: ведем разведку, выявляем пьяных за рулем, бандитов, в том числе - с оружием; боремся с мародерами. Мой сын - боец самообороны проходит военную подготовку в тренировочном лагере Национальной Гвардии. В армию меня пока не берут - по возрасту

6. Forpost

Forpost Стоїк

Ви що всі глухі ? путлер сказав ,що визволить москалів всього світу ,зал розрядився тривалими оваціями... мразі

7. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

тобто сказати "хендеХох" , здавайтесь, ми вас борщиком нагодуємо та до дому відправимо.."
    о так, а вони пішли би усі поклали би вахтеру на зберігання АК , і кінець усій виставі.
    ви такими порадами "що треба було робити", - недооцінюєте Пу.

8. Зю

Зю Гасконский бандеровец

- сколько в 2020 году будет стоить хот-дог в Москве?
    - п'ятнадцять гривень

• Подобається Подобається x 2
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та не "за", Грон, не "за".
    Біладь, три тижні жувати шмарки і не зрозуміти, що армія, погранци, мєнти, рятувальники та інші люди в погонах, від позавчора ПОЗАЗАКОНОМ неокримської влади, що з понеділка їх будуть не блокувати, а викурювати, а хто почне рипатись, знищувати. І НЕ ПРИЙНЯТИ ЖОДНОГО АДЕКВАТНОГО РІШЕННЯ!!!
    Рибнадзор бухтів, що вони розробляють, сцуко, план по евакуації військових. Де той план? Де та евакуація? Підерасти...
    Немає гіршого, коли солдат зраджує своє ж командування. Нема гірше, коли не відбивають полонених та кидають поранених. Нема гірше, коли тобі забороняють навіть захищатись...
    Млять, розстріляв би тих славаукраїнців власними руками.

10. Gron

Gron тафгай

А от я за.
    Бо кидати неможна навіть вбитих, а живих треба витягувати якщо при цьому загинуть рятівники.

11. zet

zet Дуже важлива персона

Вот и я о том. Пора выводить немедленно. Все, раз уже прилепили к России Крым, наплевав на нарушение всех договоров, то толку не будет до следующего развала империи. Надо спасать своих людей. Включила телек только для того, чтобы услышать начали ли этот процесс. А там до сих позавчерашняя риторика.

12. Gron

Gron тафгай

Немає яєць, нехай залучають Французький Легіон чи Бо зна кого.

13. metallic

Ні, заблокувати в'їзди та виїзди. Основні шляхи. І що б вони робили? Скільки б там простояли без їжі? І повірте, якщо б ті хто блокував Сімферопольський аеропорт, дізналися що до них висунувся мех. бат. То вони б, швидко звідти поїхали. Розумієте, шановна lia lemony, ми не зробили взагалі нічого. А тепер, наші військові, перетворилися на "незаконні бандформування", у глибокому тилу ворога. І їх почали знищувати.

14. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Срыбла шкода на цю тварюку,осиски ні.

15. Gron

Gron тафгай

Ви тільки не перебільшуйте.
    Жодне Міжнародне право не заборонить нашім військовим і зараз застосувати зброю на свій захист та захист власної теріторії.
    Ви ж усі лякаєтесь війни з рашою от воно так і є.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

36 бригада берегової оборони має більше двохсот одиниць броньованої техніки. Морпєхи мають полста одиниць...
    Але у них чоткий, сцуко, пріказ...

• Подобається Подобається x 4
  17. metallic

Млять ... Де Путін, а де міжнародне право. Яке міжнародне право, на тій території.

В Артемовске блокируют соляную шахту со складами оружия
    Как сообщают нам собственные многочисленные источники, в настоящее время пророссийски настроенные активисты блокируют солерудник им. Володарского, препятствуя выезду с его территории военных грузовиков.
    На помощь активистам направились представители казачества.
    Известно, что еще с советских времен в этой соляной шахте находятся большие склады стрелкового оружия времен первой и второй мировых войн. По свидетельствам артемовцев, в последние дни со складов оружие интенсивно вывозилось армейскими грузовиками. После событий 21 января в столице охрана складов была усилена.
    Продолжение следует...

От і на Донбасі з кожним часом - все краще і краще..

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаєте в разі чого війна буде тільки в Криму...Скільки москалям потрібно буде часу щоб дійти до Києва?

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

20. GR_

GR_ Дуже важлива персона

А це можливо було зробити в тих умовах та при тих обставинах що склалися на кінець лютого початок березня?
    Я все більше стверджуюсь у думці, що злив Овоща був частиною плана по анексіі Криму та зазихання на іншу терітиорію України.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)