Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Finya

Finya enjoy the silence

Ідея облаштування кордону[​IMG]
    ?

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що заважало, небажання жертв. Невіра в те, що це може статися в 21-му столітті. В вас так просто все. В Путіна ваш варіант теж був прорахований, при чому в першу чергу.

• Подобається Подобається x 2
  3. metallic

metallic Well-Known Member

Я теж.

4. zet

zet Дуже важлива персона

Только что видела в телевизоре Путина. Я человек очень мирный, но поймала себя на мысли, что неплохо бы из снайперской винтовки, ну вы понимаете...за одну только риторику... :sad:

• Подобається Подобається x 6
  5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Моя ідея появилася в мене ще в кінці 50-х років минулого століття. Я старшокласником мріяв про перенесення Карпат в район хутору Михайлівського та Донбасу.

6. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Лучше на кол его.

7. Gron

Gron тафгай

Ніяких набоїв не вистачить.
    Там мінімум ще 139500000 путіних.

• Подобається Подобається x 1
  8. metallic

Це добре. Але країну захоплюють. Треба діяти. Вивести в поле військові частини. Передислокувати авіацію.

Це факт. Я теж не вірив. Але ж є розвідка, контррозвідка, СБУ. Вони мають не "вірити", а знати. Це ж не семінарії.

Це все взагалі не просто. Але часи такі. В нас спокійно, без супротиву, відірвали шмат країни. Зараз за повідомленнями, вже є вбиті військові. Цікаво, чи прийдуть Тенюх, Турчинов, Яценюк на їхні похорони.

Це все файно. Але Ви чули виступ цього ботексного карлика сьогодні?

Чи це не означає, якнайшвидше повернення півдня та сходу України, на "историческую родину"?! І якщо так, що ми тоді робити будемо.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ви батечку садист. Це шоб Буковель був на кордоні з Кацапстаном? Гірше не придумати.

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

Ну вони якраз в стані колапсу були, між двома владами. А за Януковича вони якраз на підсилення ФСБ працювали.

10. zet

zet Дуже важлива персона

Путин, Медведев и Жириновский - эти в первую очередь. И, а не сходить ли нам уже таки в НАТО?

11. Forpost

Forpost Стоїк

Ну хіба що кіл буде осиковим а кулі срібні

12. Galasi

Galasi Member

Не треба зразу перекладати на нерішучість нової влади, вони тільки пару тижнів при владі і не мають на всіх відповідальних постах своїх людей, і незабувймо в якій зараз в ж...пі наша економіка. Таке враження що викинули головних сексот путіна з влади(кротів -таємних поки що не чіпали)і в нього почалась істерія.
    І ще одне де можна знайти скільки газу споживає кожна область в Україні, особливо цікавить скільки "кормлящі" області його споживають? Львівщина здається споживає і видобуває 1,5млд, куб в рік.

13. Gron

Gron тафгай

Сходіть до бані.
    Почитайте там полковніка і ко.
    Вам хутін залюбки буде.

14. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

читала. коли стався захват парламенту /аеропорту то вже неможливо було без крові вирішити питання. це теревені - "я б зробив краще..". Далі слухаєйте Гриценка та Ілларіонова, перший популіст, другий фсбшник..
    Ще раніше треба було цим займатися ,не за Януковичем бігати.. Та зараз усі такі розумні , але ж тоді дуже стрімко розвивалися події , гадаю там не розуміли за що хапатися.

• Подобається Подобається x 1
  15. Green belt

Green belt Well-Known Member

як в нас з придбанням зброї. верхи ще не передумали, чи чекають що громадяни мають коктейлями молотова відбиватись. Кажуть що в Криму "роздають" калаші. Може є бажаючі роздати з Криму, бо від місцевих не дождешся?

16. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

"історичну довідку". ;) а то ж вони і собі не вірять. ))

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

Судячи із промови путлєра, він хоче всю Україну

18. metallic

Ще й як можливо. Тільки треба було діяти. Або хоча б намагатися.

19. Персі

Персі La mafia è immortale!

Там ше було про Киев - мать городов руських и про один народ :pardon:

20. Gron

Gron тафгай

Так як ми себе поводимо, разом із Західом, то він не тільки нас придбає, а ще й Польщу з Фінами та Молдовою.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)