Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Green belt

Green belt Well-Known Member

тсс, не "паліть" хороший задум. Тут треба ще зробити наліпки для пенсіонерів "Підтримай реставрацію пам. Леніна", для регіоналів "Підтримай повернення "легітимного" президента" і все в такому дусі з цим номером :)

• Подобається Подобається x 8
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Модери, стріть Миха! То є номер для дружби Росії та Криму! І приєднання решти України до Криму, як автономного Кримського округу.
    Одним словом, Миху, треба, щоб туди платили!

• Подобається Подобається x 11
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

о_О Рузьке окупація сприяє демографії.

То якраз хтось з їхніх запостив. Бабі і дідові ще дають по самокату.

• Подобається Подобається x 1
  4. IgorLvivM

О! То - діло! :drinks:
    То може і на той номер можна скинути гроші для відновлення пам'ятника Сталіну?

• Подобається Подобається x 2
  5. metallic

metallic Well-Known Member

Так в тому то і вся ідея. ;)

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

мда... мої 82 роки далися чути....

7. Nerto

Nerto Well-Known Member

8. IgorLvivM

Якась фігня...
    Тут, блін двоє людей сьогодні старалися, правда, я так і не знаю чому, писали, щось "запитували", доводили, а вам всім хоч би шо! Ну хоч би хто їх якось підтримав. Хоч би хто написав, що почав у чомусь сумніватись. Один я "зізнався", що ледь в кримську самооборону не вступив завдяки їхнім дописам.

Може треба якось акуратніше з ними, з наступними? То ж весело! Я би бахнувся 2год в екран монітору дивитися - софт встановлювати, дрова. Давайте може якось підігрувати їм,.. ви жидо-бандеро-фашисто нацики!?

Мне глибоко пройняли ці душевні відвертості та щирі сумніви людей! Я навіть сам вирішив, що всім нам має бути краще або в рабстві десь у дружбанів Ахмєтова, або з правдивим лідером - Кадировим, чи з інтелектуалом Аксьоновим.

Зараз збираюсь в Київ. Вимагати свою долю. Як не дадуть - поїду у Вашингтон і Брюсель. Має хтось номер Меркель під руками? Я десь загубив. Вона не все бабло тоді мені привезла, коли ми з нею про золоті батони з Межигіря домовлялись. Бо то не Яника батони ті. То я йому їх дав. Покористуватись. Для фотосесії просив. Сам він - нічого не має. Маленьку стодолу йому я там дав. Бо він у мене в клуні за свиньми доглядав (наради, кабміни і всяке таке). Залишався інколи допізна. То мені дорого було його гвинтокрилом додому возити. Вирішив, щоб він трохи пожив в мене в таких випадках.

... Ой, якраз дрова всі доставились. Перевантажую і спати. Робимо ставки скільки дітей буде у наступної громадянки Севастополя?

9. Зю

Зю Гасконский бандеровец

• Подобається Подобається x 3
  10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

• Подобається Подобається x 4
  11. zet

zet Дуже важлива персона

Там симбиоз совки+бандиты..

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Совки 90-х.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

у час зупинився на військовий час...

14. Flametta

Flametta Well-Known Member

В принципе, мне нравится, что birma всё-таки пытается что-то для себя уяснить, дело похвальное :mocking: Ну, мало ли! :)))

Вот теперь-то У НАС всё совсем и не хреново, а совсем наоборот: подписываем ассоциацию с ЕС и - очень надеюсь - ускоренными темпами вступим в НАТО.
    Причем никакой Манны небесной от ЕС поначалу, да и потом, не ожидаю в экономическом смысле. Но пусть хотя бы страна станет нормальной правовой! а не этой чёртовой азиатщиной, в которую нас опять тянут.

15. Flametta

Flametta Well-Known Member

:good: :)))

Киев продолжит финансировать социальные выплаты жителям Крыма, несмотря на решение автономии об отделении, заявила в понедельник министр социальной политики Украины Людмила Денисова.

«Полуостров, а также город Севастополь по-прежнему находятся на территории Украины и входят в ее состав, а жители этих регионов остаются гражданами Украины. Поэтому Минсоцполитики будет продолжать финансировать выплату пенсий и государственных социальных пособий, предоставляемых за счет госбюджета, Пенсионного фонда и фондов соцстрахования. Однако, следует признать, что на сегодня этому препятствуют технические трудности», — цитирует Денисову сайт украинского Кабмина.

Эх, а вот это зря .. :mocking: Надо было немедленно прекратить финансировать этих отступников (кроме армии) - ведь именно пенсионеры и бюджетники 100% проголосовали за Россию! :ireful1: А у нормальных предпринимателей (которые все единогласно за Украину) и так бабки имеются, ведь сами на себя работают..
    Вы скажете - а как же гуманность, ведь были же несколько человек (из перечисленных потребителей гос.бюджета) за Украину? А так! пусть нормальные люди морды бы набили этим проклятым путинистам, как бабло бы закончилось..
    Шото не тянет на гуманность, звыняйтэ.. :rock:

Останнє редагування: 18 бер 2014
  16. zet

zet Дуже важлива персона

Это подвешенное состояние выгодно только Аксенову, Константинову и иже с ними...Если и принять России решение о вхождении Крыма в Россию, то Путину выгодно это растянуть во времени и потихоньку отжать от кормушки нынешних самопровозглашенных и посадить своих.

p.s. А как теперь с признанием дипломов будет, выданных после этих событий? От украинского они отказались, а к России никто не приклеил...

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

500$ за транзит газу:haha::good:

19. Forpost

Forpost Стоїк

згідний з Вами,інакше той масовий психоз в Россії пояснити не можна

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Крым, 1920. Жуткие параллели Истории. Я помню, я горжусь…

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)