Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яким боком вони пхають всюди свого Кадирова, шо він розуміє в Кримі взпгалі? Він хоч в ПТУ якесь ходив в горах своїх? Чи відразу після школи пішов різати рузьке?

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

звісно, що кримські події -- театр путінських маріонеток
    але тішить одна думка -- сина згорілого танкіста можна заарештувати і судити без дозволу ВРУ

3. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Що робити? В Росію, в ЄС, до Африки приєднуватись?

4. birma

birma Active Member

UNIA,если я не ответила Вам с первого раза, это просто значит, что с вами не спорю, вы же знаете пословицу про "спор"...не надо писать второй...третий одно и тоже. Пусть будет по Вашему

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  7. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

ось в цьому ми з вами різні, як Київ один єдиний ,так і Україна єдина , і не можливо її ділити..нам українцям , бо вже є випадки в історії чим це закінчувалось.
    єєє, давайте краще не будимо про це ,бо той же "магнолія -тв" , це лише верхівка айсберга . якщо починаєшь про це думати ,то навіть по вулицям страшно ходити, а ще коли зараз міліція взагалі бездіяльна.
    я навіть не маю на увазі сперечатися , бо так воно є , на жаль..Ні хто із знайомих , хто приїхав вчитися до вищів, не повернувся до дому. Та є ось що , - людьми які так легко переконливі (неосвіченими, "зомбованими") - можна керувати ,це є добре , яскравий приклад - Крим.
    не знаю , бо не знаю як виявити лицеміра, вони ж зараз поховають українські паспорти , хто вимушено , а хто на всякий випадок...

8. birma

birma Active Member

Странно из миллионов аллегорий, у Вас такая (((...а у меня два детеныша спят-сопят...сладко-сладко

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

Що тут дивного? Донецька область асоціюється з шахтами.

10. UNIA

UNIA Well-Known Member

birma, мне глубоко безразлично, хотите вы спорить или нет. Но не безразлично, что бред из зомбоящика ретранслируется.

Ваши перспективы вполне ясны, будьте счастливы ими.

• Подобається Подобається x 2
  11. IgorLvivM

Чесне слово, Ви в нас вже були. Під іншим ніком. :) І дитина тоді у Вас одна була, здається.

12. birma

birma Active Member

я не знаю. Может как крымские татары - игнорировать?

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так за ріпьонка в Росії дають 40 000 євро.

• Подобається Подобається x 2
  14. birma

birma Active Member

IgorLvivM, нет. здесь меня можно наблюдать с позавчера. по-моему..ну где-то так...но уже всё такие родные ))))))))))))))

• Подобається Подобається x 1
  15. IgorLvivM

Та це тижні 2-3 тому було!

---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ----------

Я знав, що ми Вам подобаємось!

16. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ну, если чечены в Москве спокойно в людей стреляют, являются при этом сотрудниками МВД Чеченской республики и их отпускают многократно, значит уж в Крыму то они точно очень нужные кадры.

• Подобається Подобається x 1
  17. birma

birma Active Member

Хотя, сейчас набежит коллектив, будет сурово сомневаться. Можете призвать админа, ай пи и всё такое. зачем только?

18. IgorLvivM

Тодор Цветанов -

Що зробив Путін?

1 . Створив національну українську ідею , яку не могли придумати 300 років.

2 . Створили мега - рекламу Україні на весь світ.

3 . Обісрав Росію на весь білий світ так, як всі вороги росіян, разом узяті, не могли навіть мріяти за всю історію Росії.

4 . Відродив з руїн українську армію за два тижні і показав на весь світ силу духу українського солдата: як можна без зброї зупинити армію агресора.

5 . За пару тижнів засвітив всіх проросійських політиків і російських шпигунів в українському уряді.

6 . Розкрив справжню суть кримінальної влади Януковича і своєї власної.

7 . Відчуває пристрасне бажання взяти на повне утримання за рахунок усіх москалів український збитковий Крим, заощадивши національному бюджету України кілька мільярдів доларів.

8 . Заразив світовою бандерівщиною кожну порядну людину.

Стільки добра для України не було зроблено усіма її патріотами разом узятими з часів Богдана Хмельницького!

---------- Додано в 00:29 ---------- Попередній допис був написаний в 00:28 ----------

Боже борони! Тссс! Ніяких адмінів! Мені ще хвилин 20 систему на комп поряд доставити. Поки дрова качаються - мені з Вами весело!
    Дякую!

---------- Додано в 00:32 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ----------

Ти десь в Криму то запостив? Напиши, що і мамі, і татові дають! :preved:

• Подобається Подобається x 4
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

чомусь той самий номер, щоб підтримати українську армію.

Фігня якась...

20. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

ви і мені не відповідаєте на питання , так що це каже не про ваші переконання про ведення суперечок , а про лицемірність, уникнення відповідей на дуже не зручні для вас питання.
    ви там писали про якісь дії ,Так дійте - отримайте паспорт РФ, офіційно здавайте український.. щось мені здається, залишите його на про всяк випадок ..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)