Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Якщо щиро і по правді, моя особиста думка, Крим вже все зробив, якнайкраще для України і УКРАЇНСЬКОГО вибору - звалив нафіг. (Тут вже хтось писав про це). Не знаю, як юридично, але я б скористався моментом і вибрав нормального Українського Президента. Ні, я не в тому сенсі, що віне має бути у вишиванці і т.п. Нехай навіть на російській розмовляє. Аби про Державу та людей думав. Вірю, що такий і буде. І, до речі, щиро вдячний мешканцям Криму за це.
    По прізвищах - давайте дочекаємось списку. Мабуть, буде відповідна тема.
    До речі, а вас, яке б прізвище влаштувало? Умовно. Янукович, Азаров, Путін, Тягнибок тощо?

• Подобається Подобається x 2
  2. UNIA

UNIA Well-Known Member

birma, для вас похоже война не самая главная беда. И до вас , похоже, туго доходит, что все ваши "проблемы" точно станут ерундой, если она начнётся.

И уж точно я вам не милая. Я русский, интересы которого в том, чтобы русские не убивали русских, не воевали с украинским народом и не становились дегенератами в стране-концлагере.

3. birma

birma Active Member

У Вас такое наречие, что я не всё понимаю :blush:. Это Вы имеете в виду кого в шахту?

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Васю, не треба ля-ля. Все що було прийнято, ухвалено і зроблено сьогодні - дуже виважений, до міліграмів виважений оптимум. І виважено його з урахуванням тодішніх і сьогоднішніх результатів російського нападу на Грузію.
    Саакашвілі зачистив окуповану ворогами територію - СВОЮ територію, визнану усіма членами ООН... - і досі йдуть у світі дискусії - що вірно, а що ні.
    Турчинов же взяв курс на витримку і намагання вирішити питання дипломатичними методами. І Раша ВЖЕ, без першого пострілу, по вуха в лайні.
    Штати викинули на ринок лише 5 млн тонн нафти - в Раші тиха паніка.
    А коли викинуть 100 млн тонн - все, пісець Раші, як совку у 1991.

• Подобається Подобається x 4
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Мешканців землі донецької) В шахти і ВВП піднімати)

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

У нас на Украіне другое наречіе, ні такое как у вас.

• Подобається Подобається x 1
  7. IgorLvivM

В нас у 80-х на парканах також багато всього писали. А виявились - дошки, а не х..й. Джерело ваше - того самого рівня. :facepalm:

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відкиньте зі свого вєлікоруского наречія староболгарську компоненту (церковнослов"янську) і фсьо будєтє понімать.

9. birma

birma Active Member

Не милая, и ладно..не суть..доходит до меня нормально, успокойтесь. Если бы меня не беспокоила эта мысль, чё б я сидела тут в 12 ночи читала-терпела и вслушивалась...пятаясь всё-таки для себя что -нибудь уяснить, наплевав на общий поток грязи, всё таки понять людей, и понять где же мы ошиблись, что так теперь всё хреново у нас. так что выводы за меня не делай. я сама могу.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тов. Сталин, 1932 год.

11. birma

birma Active Member

разные в Украине наречия. это разве ново?

12. IgorLvivM

Насмішили!!! Ви вже десь двадцята чи двадцятий такий тут. Який "пробує зрозуміти". Між іншим, враження, що Ви в нас вже були.
    Але до першої десятки - входите точно. Гарно. Спокійно. Без матів. Жаль, що фрази одні і ті самі у всіх. :give_rose:

13. metallic

metallic Well-Known Member

Туреччина може перекрити Босфор у разі російської агресії, - ЗМІ

Якщо це правда, то це вже, дуже цікаво.

• Подобається Подобається x 3
  14. birma

birma Active Member

Из перечисленных Вами никакое. И из тех кто сейчас маячит - никто не новая власть.

15. UNIA

UNIA Well-Known Member

Вы свои выводы уже сделали... Ждите наместника Кадырова и счастье безграничное от доброго барина Пу, это профит ваш, можете поблагодарить за него Константинова, который 20-го февраля в Москве озвучил гениальную идею отколоться от Украины, 26-го татары не дали на внеочередной сессии принять эти антиконституционные решения, а 27 осназ ГРУ уже примчался помогать их воплотить.

Какие выводы вы смогли из всего этого сделать - видно.

• Подобається Подобається x 4
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

дві подруги-росіянки зустрілися і одна з них на диво іншій розмовляє українською:

-ти чєво на украискій перешла? боішся бандьоровцев?

-ні, боюся рятувальників

:)))

• Подобається Подобається x 3
  17. birma

birma Active Member

Тогда, я сделаю вид, что так и не поняла что Вы сказали:give_rose: а Вы может хоть мысленно, но извинитесь за свои слова

18. UNIA

UNIA Well-Known Member

Если не дошло еще до Крыма, где люди лучше живут в Европе или в РФ, тут уж ничего не исправить.

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Это была аллегория что нужно работать и бороться за свои права. Чтобы хорошо жить. А не ждать что на выборах избирется СПАСИТЕЛЬ и всех спасет.

20. tiavik

tiavik Well-Known Member

Путлеру уже за 60. Не все мужчины в РФ столько живут. Даже презики и большинство так далеко не заглядывает.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)