Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

о_О Я навіть не знав такого. З цього списку є аналоги?

• Подобається Подобається x 1
  2. birma

birma Active Member

хорошо, не спаситель. Тут все говорят о какой-то новой власти. Нужно - могу процитировать, буквально с последних трёх страниц. Где она? Кто эти люди? Откуда они возьмутся через 8 недель?

3. metallic

metallic Well-Known Member

Не при каких условиях, этого делать не будут.

4. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ниоткуда. То ся треба самим зробити.

5. VVV

VVV Member

А це чому? Хіба ті що трудяться, будуть сплачувати Єдиний соцвнесок до Українського бюджету, інакше - чому?

6. valder

valder миється в бані

Самая замечательна кандидатура это Ляшко. Особенно если ганджубаса врежет. Например сегодняшний его проект постановления.:crazy:
    А вообще Черный властелин Обама и истинная арийка Меркель еще не определились с назначением.

7. birma

birma Active Member

Я вижу маячащих на горизонте кулювлоб, порошенка, тягибока, ляшко, спортсмена и юлю - кто из них этот "держслужбовец"? Кто из них удовлетворит народ (хрен с ним с "населением") Украины?

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я напевно буду голосувати 25-го за Порошенка.

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А Вас яким боком це стосується? Оберіть президентом Криму Януковича. Він навчить ваших крримінальних урядовців працювати зі справжнім розмахом!
    Ви тільки охороняйте його від Правого Сектору і чеченських бойовиків загону імені Джохара Дудаєва.

• Подобається Подобається x 3
  10. lia lemony

lia lemony Well-Known Member

натякну, чи усі львів'яни - чемні , виховані, чому навіть у Львові голосували за ПР ? Я питала ,як Київ ділити будете , по Дарницькому чи Русанівському мосту?
    Це дуже сумно . Якщо почитати криміналні сводки ,то такі випадки ,на жаль не поодинокі по усій території України. Нетреба нелюдів ділити по території. В Англії , в минулому році , було викрито , випадково рабовласника ,Який 20 років тримав рабів -жінок ,і мав дитину від них..
    http://www.segodnya.ua/regions/lvov...hku-kamnem-i-pytalsya-skormit-ee-sobakam.html
    http://www.segodnya.ua/regions/odes...-vorchanie-i-skrylsya-v-monastyre-494102.html

Не кажу про міну сповільненого дійства - циган ,які проживають зараз на півдні / заході України.
    В вас говорить не розум , а почуття, згадаєте історію , така полу-міра, згоди завжди закінчувалися погано.

11. kjk

kjk Дуже важлива персона

Держслужбовці та їх сім'ї і залишки росіян.

12. UNIA

UNIA Well-Known Member

Он точно не тролль, он просто... житель Севастополя, видимо.

Ему пох, что война может начаться, ему пох, что люди могут погибнуть. Ему также пох, что русские могут начать стрелять в русских.

Открою великую тайну - в РФ таких сейчас около 80%, они мечтают также жить в концлагере. И за ценой не постоят... пока чужими жизнями расплачиваться предполагается за такое счастье.

В глазах струя, в ушах гимн СССР, видимо.

А вот когда шкуры коснётся - тогда объяснения искать все будут. Ну первые 10 лет можно на проклятых американцев все беды списать. А потом... ? Потом самовнушением и взаимовнушением заниматься - "Мы самые свободные и счастливые... "и т.п. :)

Но не тяните, гении севастопольские, за собой других-то.

Татарам уходить некуда. Украинцы уедут, русские, кто в уме, тоже.

Отделяли бы свой один Севастополь, как Гонконг. Но разве бандит Пу на такое деньги потратит?
    Он же лучше на войну спустит их.

Одержимый бесами...и бесов плодит.

• Подобається Подобається x 4
  13. tiavik

tiavik Well-Known Member

Да вроде рубль ввели.

14. valder

valder миється в бані

Ну в общем правильно. Ему (Порошенко) как раз деньги лишними не будут. Россия уже Рошен послала, а Европу этот самый Рошен по техусловиям ЕС не пройдет. А так дадите хорошему человеку (спонсору Майдана) денеххх и побольше. А то Коломойскому Днепропетровск, Таруте - Донецк, а пороху который со сцены на майдане глотку рвал надела не дали. А Президент Украины (без Крыма правда, но ладно) это оченно неплохая кормушка.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

І де це,ваша смердяча страна-пабєдітєль?:)))
    Опущені ізгої зажигають.:haha:

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Откуда они рубль возьмут? Разве что будуть печатать фальшивую валюту :)

• Подобається Подобається x 2
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Еееее.... В це важко повірити, але все набагато далі пішло... Вони мріють вбивати американців і бомбити американські міста.

18. Green belt

Green belt Well-Known Member

Ви "відбили" все бажання діалогу. Я з програмами це не люблю :)
    Є підозра що вони досі їх не порвали.
    Я все "гризлась" думкою чому саме зараз їм так хочеться "возз*єднання"? Існує думка, що за весь час царствування путьки ще ніколи не вимальовувався такий "песець" русекономіці як тепер.
    Причини "песця", коротко
    Пуцька завдяки цькуванню українців має трохи часу щоб відволікти елеторат від тої стабільності в якій він живе, а ще "безвозмезно" має можливість списати зсуви економіки різко вниз на "проіски буржуінів". Крим - просто супер підгрунтя для таких ходів, тут і своя база за парканом і бажаючі подорожувати в минуле. Ну дійсно, не з Америкою їм воювати за Аляску, чи з китайцями.

Останнє редагування: 17 бер 2014
    • Подобається Подобається x 2
  19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Нормально все буде. Зараз підписується дуже багато реформ. Податкове законодавство взагалі буде як казка!
    Тільки от вам то що до того? У вас є ваш Русскій мір - ПМР, Абхазія, Осетія, Киргизія, Казахстан, Білорусь, РФ... В наші європейські справи не лізьте.

• Подобається Подобається x 3
  20. birma

birma Active Member

Давайте его и правда вычеркнем, он пусть не голосует. Но Вы же знаете? Я реально хочу понять, как изменит нашу жизнь к лучшему выборы через 8 недель. А главное кто? И что для этого нужно сделать, прошу совета искренне. Т.к. тут сказали, что мыслю шаблонно. Надо шаблоны ломать

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)