Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Турчинов за 2 місяці піде гуляти. Він навіть не буде балотуватися в президенти. А от Аксьонов у вас надовго :)

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

• Подобається Подобається x 2
  2. valder

valder миється в бані

На это я могу Вам сказать что нет и не было военного давления на выбор идти-не идти на референдум, как голосовать и т.д.
    Было СВОБОДНОЕ ВОЛЕ ИЗЪЯВЛЕНИЕ.

3. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

До першої частини +1.
    До другої - їх не киданули. Кістку їм ще дадуть. Вони просто виконують роль тієї шестірки чи пішака в грі путіна.
    Більш ніж впевнений, він потім розкаже їм вустами жиріка чи іншого імбецила, про те, що так змушений був зробити через сіоністо-фоашисто-афро-жидо-бандерівців в ЄС і Вашингтоні... Їм же багато не треба!
    До речі, туди б Вітренко тепер заслати! Замість Аксйонова.

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

valder
    не перетрудіться зі своєю пропутькінською прропагандою, тут на ЛФ не ті люди.
    Ви повинні пам"ятати одне. Тільки одне. І ще раз одне:
    Поки в Криму є ЗСУ, українські громадяни и Кримські татари, ми будемо постачати певний ліміт води, електроенергії і електрозв"язок із зовнішнім світом.
    Як тільки ... так відразу... І не спокусимося навіть пропозиціями продавати вам воду за ціною російської нафти. Чи втричі вищою.

Якщо тільки ЗСУ покинуть Крим, можемо влаштувати демо - локально блокувати зв"язок на сєвастополь. КонтрОллери мобільного зв"язку де стоять? А банківські сервери? Це я вам кажу не тільки як фахівець, але й як партизан. :)

• Подобається Подобається x 3
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну да. Так же як дають путінську допомогу в Абхазії, Осетії та ПМР. Не думаю правда що це дуже весела перспектива. А Україна тим часом за пару днів стане асоційованим членом ЄС.

6. UNIA

UNIA Well-Known Member

Мне всегда было интересно, что же севастопольцы не порвали своих украинских паспортов то раньше?

Если было и есть такое желание звать войска другой страны к себе, пособничать оккупации Украины, радоваться бедам украинцев и русских, которые хотят жить в Украине, а не в Путиностане ?!

• Подобається Подобається x 3
  7. kjk

kjk Дуже важлива персона

І шо воно вам дало? До РОССИЮШКИ приєднались?

8. Green belt

Green belt Well-Known Member

Що тоді в підсумку має Крим? Він став "уявною державою в голові путіна" з якою жодна держава не буде підтримувати дипломатичних відносин, з залежними від України ресурсами (вода, електрика, газ), з купою боєвиків з автоматами і без шансів на відпочинковий сезон. Ура товариші - саме за це Ви вчора голосували. Зовсім не заздрю своїм знайомим які там живуть, бо втратили єдине джерело прибутку.
    Підкажу вам, якщо написати ще більшими буквами то воно стане ще "СВОБОДНІШИМ"

• Подобається Подобається x 5
  9. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Що правда хіба? От блін, а я вже мало в самооборону Криму не записався!
    Просто не можу магазин знайти де зелені самооборонці таряться.

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я так розумію вони в Криму скоро будуть змушені вводити свою валюту. Ото вєсєлуха почнеться!

11. Boris_Kiev

Форумляни, навіщо підтримувати діалог із черговим зомбіком? Нехай він не троль, пише щиро те що думає. Їх сьогодні розпирає від радості, як школяра, який вперше потрахався.
    Хочете, я зареєструюся під іншим ніком через анонімайзер і напишу все те, що valder планує написати далі? Тут проста "лінійна" програма, без рекурсії (зворотного зв"язку). Генератор випадкових чисел і підстановка відомих штампів.

• Подобається Подобається x 2
  12. valder

valder миється в бані

Возможно, но что Аксенов, что Чалый это НОВЫЕ люди. А майдан сменил шило на мыло, причем мыло уже б/у.

Что касается 2 месяца - достаточно ввести военное положение и выборы откладываются на неопределенный срок. И бабла можно под это дело накосить за счет военных расходов

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

зрозуміло хто може тішитись тим,що став ізгоєм.:)))

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

15. metallic

metallic Well-Known Member

Да ладно. Никто никому ничего отключать не будет. И я Вам уже писал почему.
    Ага, а потом был свободный подсчет голосов. На глаз. :)

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

17. Arabella

Arabella Member

:haha:
    Вот умора-то. На территории Украины, конечно же, уже как минимум тысячелетие установлена Республика. И российских царей, само-собой, над ней не было никогда. И польских королей не было. А генсеков не было и подавно. Ведь всех их вольнолюбивые украинцы свергли, как одного.
    Вот что один (якобы успешный) майдан делает с людьми...:)
    В гробу видали все нормальные люди эти "ценности".

18. birma

birma Active Member

Я тут о себе много начиталась, но отвечать в том же духе...времени нет и желания тоже. Каждый живет и думает как умеет.
    Поэтому на Ваш, господин, спокойный ответ без сарказма практически не рассчитываю, но если поясните, буду благодарна ))
    Где та достойная кандидатура, которая явится через два месяца на пустующее кресло президента страны? О ней тут часто говорят, но в третьем лице. Кто этот тайный спаситель? Можно имя..я и за него поставлю свечку )))))

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Було. Але царсько-кріпосного добра у нас було набагато менше чим у вас.

---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:07 ----------

Спасітєля нєт і нєбудєт.
    Дай Бог щоб був держслужбовець який не буде саботувати реформи.
    Працюючим людям цього буде достатньо.

20. Boris_Kiev

Я написав, за яких умов БУДУТЬ, а за яких НІ.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)