Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Крим давайдосвіданья.
    Ще б Донбас туди ж сплавити, і фактично буде моноетнічна, тотально прозахідна Україна.

• Подобається Подобається x 4
  2. metallic

metallic Well-Known Member

Правительство готовится к возможной эвакуации жителей Крыма

Правительство готовится к возможной эвакуации большого количества населения Крыма на материковую часть Украины. Об этом на пресс-конференции сообщил первый вице-премьер-министр Виталий Ярема.
    Как передает корреспондент ЛІГАБізнесІнформ, по словам Яремы, такая эвакуация может обернуться гуманитарной катастрофой. "Мы обсуждали этот вопрос с США, в частности, я обращался к сенатору Маккейну с просьбой, если произойдет гуманитарная катастрофа, чтобы нам дали гуманитарную помощь. Я не получил ответ "нет". Если жители Крыма захотят переселиться на материковую часть Украины, мы будем делать все возможное, чтобы устроить их жизнь на новом месте", - сказал он.
    По его словам, сейчас в Херсонской области базы отдыха уже начали переоборудовать под жилье.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  4. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Які пропозиції?
    Крим і кримчан, тих, які дебіли - не переробиш. Якщо вони ще донедавна за Вітренко голосували - чого від них хотіти? Або ізолювати якось, або у Росії на щось обміняти.
    Ви їх уявляєте в Європі? Чи сикухи по 14 років, які тикають продавчиням, яким за 50? Чи "сервіс" їхній згадайте.
    Зараз опікуюсь Олексієм з Маріуполя. 2 місяці на Майдані, поранення. До того, втік з рабства, з Донецької області, де пробув 9міс. Вдалось втекти, бо помер напарник. Кинули на вантажівку, повезли закопувати. Так Олексію і вдалось втекти.
    То нам за них триматися? Як на мене - нехай ідуть в Росію. Може там все це - норма.
    Підозрюю, що через 1-3 роки самі будуть назад драпати. Якщо їх не впускати - то повернуть нам і Донбас, і Крим, і Кубань.
    Це і буде кінцем російської імперії.

... Ні, ну можна, звісно всіх їх спробувати повернути мамі з татом (Росії і Путіну) зберігши територію. Дайте конкретний план.
    Бо оцей Крим зараз виглядає мені, як обов'язковий Ющенко з Яником. Без їхніх злочинів ми б не здобули того, що маємо зараз. Може так і з тим Кримом зараз...

---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ----------

От і мені так виглядає сьогодні. При цьому, впевнений, що за кілька років територіально Україна буде ще більшою ніж зараз. Хоч нафіг воно.

• Подобається Подобається x 5
  5. metallic

6. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

НАЖАЛЬ вибір є - залежить від "критичної маси"... Вищур ПіСУАРська "аристократія" свій у всій красі явила світові - нечисть, готова ПРОДАВАТИ й ЗРАДЖУВАТИ - як у 17-му, 18-му, 91-му, тепер от у 2014-му. "Ні совєсті, ні честі, ни родіны, ні флага". Потрібна дуже п"ята колона зрадників? ЩО й у який момент від них чекати?? Дешевше здихатись й відгородитися дротом колючим заради спокою. Цікаво, як отой "бомонд" буде "щукати крайніх", без цього ж сенсу життя нема у "кармільцев"... Бо ж це випадок, коли утопаючий не спастися хоче, а прихопити із собою ще когось... "Загадка русской души", однако...

• Подобається Подобається x 2
  7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Щось я починаю підозрювати, що Росія буде тягнути із "приєднанням" Криму, і тягнути...
    Найгірший варіант для нас імо

8. Finya

Finya enjoy the silence

В мене в "віртуальних друзях" є ще більш унікальна) З Волгограду) За Сталіна, за Майдан, проти Путіна, проти аннексії Криму.

• Подобається Подобається x 3
  9. Персі

:crazy:

• Подобається Подобається x 2
  10. metallic

фотофакт

11. IgorLvivM

Шахи... Каспарова нам треба!

12. metallic

:)))
    http://youtu.be/SXBR-6ndt-U

13. IgorLvivM

А може нам звернення до кремлядей якесь прийняти: "Будь ласка, заберіть Крим!".

14. Персі

Якщо вони забирають Крим, то вони відпускають решту України, путлєр швидше вдавиться (ну або суне далі на донецьк-луганськ, але то напевно навряд чи... через реакцію світу)
    Залишити Крим як ні те, ні се вигідніше, то як камінь на шиї України

15. IgorLvivM

metallic, а замість мінусів фантазію включити? :)

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

Якщо з армією лад навести і акуратно все назад розблокувати, з арештами відповідних самозваних лідерів - то жодного каменю.

16. Персі

Та влада, яка є на сьогодні, такого не потягне, будем дивитись правді в очі

17. metallic

До чого тут фантазія? Ви такий же сепаратист, як і ті хто перетягує Крим до РФ. Я ж, наприклад, не пропоную Галичину від'єднати. Повернути назад Польщі.

18. Персі

Галичині і в Україні добре, на відміну від кримчан

• Подобається Подобається x 6
  19. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Невдалий жарт :crazy:, з 8 біт оперативки мозку яка "фантазія"?:crazy:

20. Flametta

Flametta Well-Known Member

А, он воно що.. :))) Так би одразу і сказали, що "фе" було за Юлю, а зовсім не за Турчинова Ви заступалися :mocking: Ви Юлю не любите :mocking: Ото і вся ваша риторика..

А Ви, само собой, Левиця? :))) Вибачте, одразу не признала, бугага :haha:

PS. Ви в своїй "аргументації" дозволяете собі переходити на особистості, ще й мене провокуєте, це аж ніяк не лічить чемному ЛФ.

---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

Ще чого! о_О "Волостями разбрасываться?!" (с)

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)