Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. metallic

metallic Well-Known Member

Я вже писав. Якщо б ЧФ РФ, стояв, наприклад у Одесі, там було б, те саме. Там дуже потужна агітація, діє дуже багато проросійських Там на кожне свято, роздають триколори. Просто так. На протязі 20-ти років, там діяв відділ ФСБ. Мабуть і зараз діє, тільки вже не офіційно. І все це накладається, на дуже міцні зв'язки з Росією.
    До того ж, дуже росіянам, допомогла наша українська влада. А особливо ВО Сволота, яка діє з тендітністю слона, у посудній лавці.

• Подобається Подобається x 2
  2. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Я чудово розумію причини.
    Що робити зараз???

3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ответ тут.

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

5. metallic

1 Закривати кордони з РФ та ПР.(вже давно повинні були зробити)
    2 Дати зрозумілі вказівки військовим у Криму. Підготувати всю техніку до знищення. І мабуть, вже починати вивід, звідти військових. Це ганебно, але наразі це вже необхідність.
    3 Не дозволяти рос. військовим, швендяти по территорії Херсонської області і захоплювати все що їм необхідно.
    4 Почати перемовини з Туреччиною, про можливість закриття або обмеження доступу рос. суден, до Чорного Моря.
    5 Створення на території АРК, партизанських загонів. Діяти поки рано, але коли буде потрібно, вони мають бути вже готові.
    6 Знешкодження усіх "ватників", які каламутять воду у регіонах.
    7 Почати як найшвидше відновлення авіації та ППО. Тих же, Міг-29, у нас, повинно бути достатньо на консервації(якщо файна влада їх не порізала).
    8 Змиритися з тим, що наразі Крим втрачений. І це на довго. В НАТО нас з окупованим Кримом, ніхто не пусте. Тому від міжнародного співтовариства, ми можемо чекати тільки санкцій у бік РФ. Та постачання зброї.
    9 Домовитись з НАТО, про постачання розвідданих.
    10 Переглянути Будапештський меморандум. Насамперед, розділ з обмеженням дії, українських ракетних комплексів.

• Подобається Подобається x 6
  6. kym

kym Well-Known Member

Готуватись до війни з росією прискореними темпами і воюати. Невже ви не зрозуміли що війна з росією неминуча.
    А ось оцінка німцями російської економіки і армії.
    воно звичайно війна погано, але ще гірше буде коли росія постіно буде пхатися в наші справи, ставити нам президентів, депутатів ВР, і інших керівників - це ще гірше ніх пряма окупація, бо будуть забирати економічеий і фінансовий ресурс, а пенсії соцзахист освіту медицину і інші речі залишать туземцяи .... тобто нам. Заоаз маєм унікальний шанс ийти з під контролю кремля і накінець почати будувати справжню свою державу. Тільки от для цього треба трохи повоювати. А за нас воювати ніхто не буде.... помагати будуть, а воювати ні. Світова конюктура сприятлива для України як ніколи і можливо другого такого шансу не буде

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бздури з савєцького збірничка дебільних казочок,вивішуйте на рузкє форумах.
    В них зайва хромосома,зроміють.
    І не офтопте.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це унікальна людина, за Майдан, але з зародковими пізнаннями про українські визвольні змагання.

• Подобається Подобається x 1
  9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Как говорят - в истории все уже было, нет ничего нового под Луной...

ТАК будет и с результатами "референдума"...
    P.S. а стиль-то как похож! Не перевелись мастера агитпропа...

• Подобається Подобається x 8
  10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/17/7019270/

• Подобається Подобається x 4
  11. metallic

Угу, зібралась пара файних українців, з "правильним" поглядом на історію. :facepalm:

Как и ожидалось. За слияние с Россией проголосовало 123% севастопольцев Если честно, то я удивлен, что всего 123%.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пара? Ви впевнені? Взагалі то це ви тут без року тиждень, не дуже добре коли яйце курку вчить..

13. metallic

Це загальнодоступний форум... А не ваш особистий ресурс. Якщо щось не подобається, заведіть собі ЖЖ. І баньте там всіх інакомислячих.

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Слухайте, йдіть сваритися про історію в історичні теми :flag_of_truce:

• Подобається Подобається x 9
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Про мобілізацію в військоматі взнали від мене. Черговий взнав. Бо всі решта на обіді, щоб їм добре було. Ще раз уточнили дані і наказали чекати повістки.
    Чекаю.

16. Fesko

Fesko New Member

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ви собі заведіть ЖЖ. Мене цікавить чому ви думаєте що правильних пару? Це як 0,0001% бандерівців, які революцію зробили? Я думаю що вас в Херсоні якраз пару.

18. metallic

Я не казав, що взагалі пара. Я вказав на вас двох. Саме тому и процитував два пописи.

А це тут до чого?

Я думаю, Вам краще прийняти чогось заспокійливого :)))

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

20. metallic

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)