Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Якщо такий "оригінал" і справді існує.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну як ви не розумієте, що те що короста хоче, то одне, а те, що роблять славаукраїнці - це інше.
    Ворогу нема чого дивуватись, на те він і ворог.
    Але мені не пофіг, так як більшості тутешніх крикунів. Не пофіг, бо через місяць я втрачу свою родину із Запоріжжя і Херсону, друзів із Дніпра і К-Рогу, ще через місяць родину і друзів в Києві і Житомирі... А потім на Ратуші висітиме бєло-лазорєво-красний прапор.
    А зрадникі, сидячи вже в Чопі, далі чухатимуть свої лисі макітри, як би то смачніше соснути Путіну та зручніше підмахути йому... Хптфу, прости Господи...

3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Процесс пошел

"Вчера за независимость голосовал не только Крым. Залихорадило и самый романтичный город на свете - Венецию. В северном регионе Италии Венето, куда, помимо Венеции, входят шекспировская Верона и еще пять провинций, в воскресенье стартовал референдум по выходу из состава Италии.

Чем же недовольны северные синьоры? Надоел кризис, надоело кормить отсталый и ленивый юг страны, и вообще здесь ностальгия по независимой республике. (Венеция была самостоятельной целых 1100 лет, пока Наполеон не скинул последнего дожа в 1797 году и не присоединил ее к Австрии. Спустя еще 70 лет регион вошел в состав Италии.)
    Право голоса на референдуме имеют 3,8 миллиона человек. И, по словам активистов, последние опросы показывают, что 65% в регионе Венето - за разрыв отношений с Римом. Причем выйти хотят не только из состава Италии, но также из ЕС, из зоны евро и из НАТО. Уже придумано и название - Республика Венето.
    http://kp.ua/daily/170314/443853/

4. VasMT

Канєшно... Це ж не Ви з сім'єю будете осваювати Приморський край та Колиму...
    Хулі нам не почекати десять, двадцять, тридцять років... Коли Путін крякне...

• Подобається Подобається x 2
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

В Україні оголошують воєнний стан та часткову мобілізацію в армію по всій території країни. Про це повідомив в.о. президента України та спікер Ради Олександр Турчинов.

Часткова мобілізація проводиться на території всіх областей України, а також в м.Київ. На території АР Крим та м. Севастополя мобілізація здійснюється з числа громадян, які добровільно виявили бажання податися на військову службу, в тому числі шляхом прибуття у військові комісаріати, військові частини.

6. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

А Ви сидіть плотніше на ср... дома й ваша родина, та ЧЕКАЙТЕ у тяжких думах "за долю", коли ті, кого всі ви зневажливо називаєте "славаукраїнці" ВСЕ ЗРОБЛЯТЬ ЗА ВАС. Не допомагаєте, то хоч не заважайте дурними балачками. Тикать дулю неконструктивно як мінімум, а такі епітети вживати... є слів багато, та з огляду на те, що ми не так близько знайомі, утримаюсь від їх вживання... Спитайте себе, "що особисто я зробив, щоб" не сталося всього того, що Вас так страхає. Бо поки що це як раз те саме крикунство-критиканство, як у Брежнєва "Я не знаю, як треба, але ви робите нєправільно!".

• Подобається Подобається x 6
  7. IgorLvivM

Де я писав чекати? Навпаки кажу - прискорити процес!
    А Колиму та Приморський - їдуть освоювати з Севастополя, Донецька і т.д.

• Подобається Подобається x 3
  8. metallic

metallic Well-Known Member

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 5
  10. metallic

І Вам того ж.

---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ----------

Згоден. Помилився.

11. Forpost

Forpost Стоїк

впливаэ ще й як!,ну на вскидку,паспорт росіянина з 14 років

12. VasMT

Я про що і кажу. Там москальня живе, насєлєніє, даунецкіє...
    А ми, всі такі в білому, жуватимемо поп-корн... До Криму-то більше тисячі кілометрів. Чекай, доки ті п'яні москалі в лаптях і з балалайками доковиляють до п'ємонту...

• Подобається Подобається x 1
  13. Forpost

Forpost Стоїк

ї відкрили з самих себе хороший ринок рабів -викрадених людей для Кавказу

14. IgorLvivM

Вони ж хочуть самі!
    А про нас, я ж написав: підсилити кордони + візи і т.д. Не впускати.
    Референдум нехай роблять, а ми зробимо також - приймати їх назад чи ні. Єдине, тоді також треба буде якийсь адаптаційний період зробити. Зрештою, є досвід Німеччин.

15. Forpost

Forpost Стоїк

канали телевізійні рашки як показились,особливо вчора -убий хохла освободи братьев рускіх

16. metallic

17. IgorLvivM

Ні. На цифри я не зважаю абсолютно. 30, 90, 110%. Бачу з фейсбуків і т.п., що реально більшість таки хоче в Росію (до "референдуму" ще).
    Улюблена фраза у них: "Нє ми ето началі"...

18. Forpost

Forpost Стоїк

тоже саме по путінвізору,украинцы заставили Россию ввести войска и сами подставляються под пули российских солдат,(покойный пять раз упал на нож)
    писи я завжди знав (з дитинства),що москаль то підла істота ,але спостерігати то наживо ,то вже зверх розуміння.ПиСи ПиСи а я вижу на ЛФ далі процвітає толерастія

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

На російських форумах є й такі (причому не тролі), які вже десятий день поспіль кричать "Наведіть докази, де, коли і як російські війська вступили в Україну". Факти, в т.ч. відео їх не переконують.

P.S. Ось остання реакція на наведені докази і моя відповідь (вважаю що дотепна):

"Значит таки вошли, Вы это подтверждаете?
    Ну тогда - попутного ветра Nach Berlin !
    Думаю, что из этой затеи получится только слово, созвучное с первым."

• Подобається Подобається x 3
  20. VasMT

Дочекались.
    Бамбук, час прийшов. Відпишіть що і як.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)