@iso, з самого дна народного... жолобецького. Хотів якось написати одному, та нехай же перехреститься, що минула його ця чаша. Хто спить - той пердить, а хто слухає - той нюхає.
Не оплакуй ні мрій, ні згадок, загуби своїм прикростям лік... Щастя треба - на всякий випадок. Сили треба - на цілий вік. Ліна Костенко
Коли падаєте з моста,то чудово розумієте,що всі ваші проблеми є вирішувані,крім однієї...ви вже летите вниз з моста!
Один не розбере, чим пахнуть троянди. Інший із гірких трав добуде мед. Дай хліба одному — на століття запам'ятає. Іншому життя пожертвуй — не зрозуміє... Омар Хайям
Знову жолобецьке... простонародне. "На чорному родить, на білому кохає" А це чергове від сусідки... "В сраці глубає, потім нюхає."
View: https://www.facebook.com/dorjebatuu/posts/1988576607827100 У глибокому дитинстві, було мені тоді років сім-вісім, мій Вчитель, старий буддійський монах Чімітдорж-лама, вчив мене, малолітнього дурня: «Не жалійся на пусту миску, якщо у голові пусто, не жалійся на пусту юрту, якщо пусто у серці, не жалійся на невдале життя, коли не зробиш те, що вдавалось неможливим!» Вчителю, пробач, я тільки зараз зрозумів зміст цих слів.