А шо, Нотоцо знову в бані? Шкода ... А Юра з юа у різних іпостасях вже кілька років тут товчеться і нічого... Пересмик...
Ігорку,йой! Та начальство тут то всьо попереднє моє та і останнє позабанювали,але хулєра...відкрили назад ми ото,що зараз тут,же я просив! Ну,Нотоцо! Ледве'м згадав'єм того старого кода! Тішуся! А де Дзеко? Може'го назад затєгнути сюди якось,га-а! Весоло буде,шо нє?
Та вім вже казав, шо Дзека послали в баню, бо пащекував до пані. Хіба в пані питатисі, куда вона його послала - "в" чи "на"
О,Дзеко такий...напевно паню послав десь "до"... Але,йой,шо вона не могла'го перепащекувати? Та най повертає'го і най практикує'сі з ним! Он,писали в інтернеті же Петрусь-президент теж когось там до-дупи послав і ніц! То теперки ладно так обзиватисі! Ліпше ніж стрілєти'сі і бомбами розкидуватись,яко в тій Франції,шо нє? Може пані і поверне Дзеко,яко золотий капітал форуму,а шо? Я сі з тої втіхи впіся...впораюся якось з підвищеним тиском нижче паса!
А Михо...Михо,як там? Чи то ще зарано аналізи мінеральованої води робити! Га? Шо?... Понімаю,понімаю! А чикагський батяр Пріусько,як там,вже кредит за хату виплатив,чи забрав банк му усьо,як тая Рада міністрів всі надані Неньці г'американські кредити?
АФОРИЗМИ від НоТоЦо notoco 1 серпня 2007, 16:49:50 UTC Якщо Ти робиш щось Повільно,але Добре,то всі пам'ятатимуть ,що зроблено Добре і забудуть про те,що Повільно.Коли ж Ти будеш робити Швидко,але Погано,то всі забудуть,про те,що робилося це Швидко,і пам'ятатимуть про те,що зроблено Погано.
Вчіться успішно,читайте багато,слухайте всяке,але...нікого не слухайте - живіть та вираховуйте все своїм розумом! (Юрко Нотоцо)
А в разі чогось,на нього,на свій розум і спихайте невирішену проблему! Недовчились,недочитали,нелослухали... ------ Людина як та цегла,обпалюючись твердіє! Джордж Бернард Шоу Кожна людина – відбиття свого внутрішнього світу. Як людина мислить, такою вона і є. (Марк Туллій Цицерон)
Нову сторінку в сімейному житті ніколи не пізно відкривати,навчаючись на власних помилках! (c) Yurko Notoco