Кредити (всякі різні)

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем demetris, 31 бер 2008.

?

Якими кредитними продуктами користуєтеся (протягом року)?

1. Споживчі кредити (побутова техніка)

31 голосів
    24,8%
  2. Іпотека (житло)

26 голосів
    20,8%
  3. Автокредит

12 голосів
    9,6%
  4. Кредитна картка (не зарплатна). Використовую

39 голосів
    31,2%
  5. Кредитна картка. Є, але не користують.

17 голосів
    13,6%
  6. Кредити готівою

8 голосів
    6,4%
  7. Ломбард (ну "буцім-то" кредит)

0 голосів
    0,0%
  8. Не користуюсь жодним

46 голосів
    36,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. illia

illia Well-Known Member

нам лишнього негативу "даром не надь", а раз Ви задоволені, то звідки ж йому взятися? :dntknw: ... тільки як би там не було, треба "до хулєри" грошей платити, а тим більше переплачувати...

2. marina33

marina33 Member

та воно то так, але як послухати відгуки про другі банки, вірніше про поблеми з кредитами, аж моторошно стає… а в Платинумі все якось організовано, спрямовано на клієнтів…
    менеше платити від цього звичайно не стане, та душі приємніше :)

А ви маєте кредит?

3. illia

illia Well-Known Member

ні, я працюю кредитним інспектором :)

4. marina33

marina33 Member

Оооооо, це вже це вже цікавіше!!!!!!!

Розумію, якого банку Ви, звичайно ж не скажете, але одне маленьке запитання: як Ви ставитесь до свого банку? І взагалі до банків,….. довіряєте?

5. illia

illia Well-Known Member

якщо не спитаєте, то не скажу :cools:

думаю банки, по своїй суті, мало чим відрізняються один від одного... чи довіряю? скажем так, Ви довірили б свої гроші чужій людині з паспортом (+ІК) і довідкою про доходи за останні 6 місяців? бо, по великому рахунку, саме це Ви робите, коли несети кошти на депозит. не буду вдаватися в усі деталі і нюанси, бо це воістину філософська тема, але скажу, що банки, як фінансові інститути, не існують окремо від держави і суспільства, а є лише їх елементами. імхо

• Подобається Подобається x 1
  6. marina33

marina33 Member

Так я ЗАПИТУЮ!!! :)
    і все ж, Ви довіряєте своєму банку, можете сказати що він надійний? Взагалі, як вважаєте, є у нас в країні надійні та стабільні банки? І які вони, наші, чи з іноземним капіталом?

7. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

є. Трилітрові. Є і з нашим капіталом, але частіше - з іноземним.

8. illia

illia Well-Known Member

і все ж.. відповідь у попередньому пості. на додачу скажу: я кредитами не користуюсь і коштів на депозитах не маю.. взагалі (робіть висновки).
    у нас в країні є що-небудь стабільне і надійне? і яке воно? о_О

9. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

глупота людська, надмірно доповнена зажерливістю та приправлена скнарістю.
    Особливо - на на суспільних та політичних верхуйовках помітна.
    ==
    Яке? та ніяке - ні риба ні м’ясо. Ото з 2005-го почало видаватися, що нарешті на політичному Олімпі України хоч один мужик з’явився - і той Юлія Тимошенко....

10. marina33

marina33 Member

Я схильна до думки, що все ж є стабільні банки. Можливо зі мною багато хто не згоден, та воно і зрозуміло, з існуючою тенденцією до поливання їх брудом, і присвоєнням вини за всі проблеми в країні….треба бути закоренілим оптимістом, щоб вистояти перед хвилею такої інфо...

11. NIK

NIK Well-Known Member

Наприклад в мене є 3 мультивалютних депозити до запитання в наступних банках Erste, Universal та Unikreditbank - усі 3 банки належать до закордонних фінансових груп.
    У листопаді минулого року, коли почався шалений ріст курсу доллару та почались проблем у ПІБ, Надрі, Укрпромі та інших я пійшов і заради цікавості зняв де 1000 долларів, а де й 5000 євро щоб впевнитись у доступності власних коштів.
    І скрізь мені кошти видали за 5 хвилин. І тому я і далі поповнюю свої депозитні вклади, рівномірно по усім трьом банкам.....
    Але в мене завжди всі вклади були поточними і порівну долар/євро......
    :)

12. marina33

marina33 Member

Так, NIK, вам поталанило більш ніж вкладникам "сумнозвісних" банків :) Не всі можуть похвастатись такою ситуацією з депозитами.

Та як я помітила, далеко не з усіма банками проблеми, наприклад, в мене брат, так як і ви, тримає в декількох банках порівну, проблем з Platinum Bank та Universal Bank немає, та все ж хватило розуму пролонгувати в Укрпромі (іншого виходу не було, віддали лише %, а повну суму, сказали, що можуть по 100грн(депозит а доларах) кожен день...то це взагалі знущання..)

Я після цього всерйоз задумалась:scratch_one-s_head: з приводу довіри банкам, від наших добра не чекаю, одна надія на банки з зарубіжним капіталом (ІМХО)

13. demetris

demetris Well-Known Member

НІК, поточні - то одна, а депозити - то інше, крім того у депозитному договорі такого понаписувано, що страшно грошики віддавати. Плюс до того в нас НацБанк може щос ьвидати... якщо через суд відсудиш, треба ще й виконавчу службу "стимулювати"... Специфіка!

14. marina33

marina33 Member

А що ви таке страшне :crazy:побачили в депозитному договорі, можна поцікавитись?

15. Stepan

Stepan Member

Для купівлі авто мені не вистачає близько 15-18 тис. грн.Хотів взяти в кредит,але не вистачає офіц. зарплати по документах.Є варіант з поручитилем.Можу запропонувати непогані умови поручителю або тому хто посприяє з кредитом.

16. redfox

redfox Well-Known Member

Іпотека

отношение форумлян к ипотеке, автокредитованию
    вопросы, консультации

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ----------

Итак, на днях я стала счастливым обладателем ипотеки...

17. 1) Везука!
    2) В Вашем банке сотрудникам оформляют ипотеку на льготных условиях? Сколько процентов годовых, на сколько лет у Вас, каково соотношение подтвержденного дохода и ежемесячных выплат и каковы условия при прочих равных для человека со стороны?
    3) Новостройки любые или из имеющегося списка?

18. redfox

redfox Well-Known Member

1. спасибо, если поздравление от души)
    2.в моем банке оформляют, в банке мужа тоже, но взяли в третьем банке как обычные клиенты
    причина, ряд, если интересно - расскажу
    3. 12 годовых, на 25 лет, подтвержденный доход/ выплата приблизительно 1/3
    4. брали строящееся жилье, возможно любое, только нужны документы (естественно)

• Подобається Подобається x 1
  19. ratiana

ratiana New Member

Скажіть, будь-ласка, чи хтось колись закривав кредитну карточку від Приватбанку? Розкажіть, будь-ласка, всі нюанси, бо чула різні історії про продовження нарахування відсотків. Буду вдячна за будь-яку цікаву інформацію!!!

20. Krot

Krot Member

За що Вам будуть нараховувати відсотки? Відсотки Вам нараховують якщо ви не сплатили всю заборгованість, не розумію який зв'язок між закриттям картки і відсотками.

а де твій аватар? :)