Кредити (всякі різні)

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем demetris, 31 бер 2008.

?

Якими кредитними продуктами користуєтеся (протягом року)?

1. Споживчі кредити (побутова техніка)

31 голосів
    24,8%
  2. Іпотека (житло)

26 голосів
    20,8%
  3. Автокредит

12 голосів
    9,6%
  4. Кредитна картка (не зарплатна). Використовую

39 голосів
    31,2%
  5. Кредитна картка. Є, але не користують.

17 голосів
    13,6%
  6. Кредити готівою

8 голосів
    6,4%
  7. Ломбард (ну "буцім-то" кредит)

0 голосів
    0,0%
  8. Не користуюсь жодним

46 голосів
    36,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Руда Кішка

Руда Кішка Well-Known Member

Відповідь: Кредити (всякі різні)

На жаль я не орыэнтуюсь яка зараз сутиацыя з цим у Львові :sad: В Києві в усіх супермаркетах де ми скуповуємося приймають картки. Невеличкий виняток - МЕТРО, який приймає до оплати лише спільну кредитну картку МЕТРО-Приват

2. Varvar

Varvar Well-Known Member

Майже впевнений, що то є 2,5 "місячних", себто 2,5*12=30% річних, що вже є ближче до правди ...
    банк не благодійна організація (а особливо Приват), "за так" не буває, хіба Ви є ВІП-клієнт і приносите інші доходи, або маєте великі залишки на рахунках, які банк використовує ...
    хоча всяке буває, може у Вас є ще якісь "стосунки" з банком, наприклад, інші дохідні для банку кредити ...
    ті самі 3% за зняття готівки ... істотно більше половини карткових операцій, цифри не пам"ятаю, це зняття готівки ... тому "за Вас" заплатить більшість інших користувачів.

Якщо не секрет, а як у договорі описаний цей халявний термін користування ?

3. nastinka

nastinka відсутня

у мене подібна проблема....батьки квартири не дадуть, бо так воно є, а я немаю наглості щось вимагати, а купити собі хоту за 100,000 баксів немаю змоги.....у нас з хлопцем при зарплаті виходить досить така хороша сума, що і вдягнутись і в ресторан сходити і ні вчому собі не відмовити та ще й батькам допомогти....але платити по 800 доларів на місяць це натужно((( незнаю як то роботит щоб було дешевше...
    Наша держава над нама знущається(

Додано через 37 секунд
    тому ми відкрили депозит у банку і нам успішно нараховуються відсотки)))

• Подобається Подобається x 1
  4. romhavr

romhavr Well-Known Member

Враховуючи відносну простоту взяття споживчого кредиту.
    Може хто фахово підкаже.
    Злодії добу мали мої документи: паспорт, ідентифікаційний код, права, свідоцтво про реєстрацію транс.засобу, БПК, і ін.... Основне потім відкупив назад. Чи могли вони на мої документи відкрити якісь кредити, зробити інші афери? І чи можна зараз щось робити в плані запобігання?

5. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Не знаю як в інших державах(та чула що легше),а в нас співвідношення зарплата-кредит-це щось жахливе.Я особисто користуюсь кредитами,переважно в приват-банку,бо й зарплату там отримую,та й біля самого дому віддлілення.
    Користуюсь і покищо буду далі користуватись-не люблю в когось щось просити,та й відкласти трошки більшу суму не вдаеться-весь час з неї тянеш по -маленьку.Відкладую хіба що на відпочинок,і то не завжди вдаеться досконало зробити

Додано через 2 хвилини
    Так звичайно могли.Зарас такие твориться,все можна зробити

6. Varvar

Varvar Well-Known Member

щоб зробити "аферу" їм потрібно сприяння зі сторони прац. банку ...
    паспорт треба не тільки пред"явити, його копію має засвідчити прац. банку і Ви ...
    засвідченням копії прац. банку підтверджує, що він звірив фото у паспорті з "Вами живим" ...
    у іншому випадку тут кримінал із невтішними наслідками для прац. банку...
    договір також підписувати повинні ВИ, а не хтось у присутності вашого паспорта ...
    теоретично може бути "мінінгіт", але кінцеві невтішні наслідки скоріше для банку ...

7. viltis

viltis Well-Known Member

Настінька, а Ви спробуйте трошки відмовитись від ресторанів, дорогого одягу і все-таки в чомусь собі і повідмовляти. Поки у Вас нема дітей, це є цілком реально. І якщо у Вас хороші заробтні плати, то якраз вийде....Але ж Ви хочете закордон, то чи потрібна Вам ця картира?

Ми з коханим користуємось кредитами, і на машину, і на бізнес. Одні погашаємо, інші (при потребі) беремо. Просто треба розібратись в цій системі. так, важко....але можливо.
    Щодо заощадження. Спочатку теж ходили їсти, бо не було часу та й бажання готувати. Тепер готую влома і виходить не менш смачно, але набагато дешевше. Щодо одягу, то ставлюсь до нього демократично ---щось купую закордоном на сейлах, щось в Планеті Секонд Хенд (благо знаходиться прямо під моїми вікнами)...З останніх придбань --купила собі коктельну сукню (нова, з бірками, з тих же сейлів), шовкова і розшита бісером ...за 100 грн. От і економія....

• Подобається Подобається x 9
  8. nastinka

nastinka відсутня

))))я також на секонді тпкі речі знахожу))))) просто відпад) квартира потрібна, я назавжди не поїду, буду всерівно сюди повертатись....до батьків та родини...а на депозиті в нас вже декілька тисяч доларів з коханим...плануємо купити машину..рено сценік

9. viltis

viltis Well-Known Member

До речі, кохання , коханням, а не боїтесь от-так, неодруженими на одному депозиті гроші тримати ...Нічого поганого не подумайте, ...просто знаю декілька неприємних випадків....

• Подобається Подобається x 5
  10. nastinka

nastinka відсутня

ми разом вже як 3 роки...сьогодні у нас річниця....)) я в ньому впевнена і ніколи в цьому не сумнівалась)

11. viltis

viltis Well-Known Member

в попередній гілці ти писала, що 2 ....але то таке.

Розумієш, справа не в роках, і часом навіть не в почуттях. В мене знайома 5 років зустрічалась , потім одружилась і прописала до себе ( він не львівський)...після весілля пройшло всього півроку , а він її вже так лупашить і каже, що подає на розвід і забирає півхати. А квартира не погана, і він був такий суперовий, такий лагідний і т.д....

• Подобається Подобається x 6
  12. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

я б не хотіла брати кредитів
    але як каже Кіосакі є борги хороші, а є погані
    іноді кредит - хороший борг і варто його взяти, іноді це дуже поганий борг і ні до чого доброго не приведе
    треба зважувати всі за і проти і тоді приймати рішення
    я ще розумію житло в кредит купують, щоб було де жити, але новіший мобільний телефон або ще якусь дурницю - того не розумію

• Подобається Подобається x 6
  13. nastinka

nastinka відсутня

вважаю, що кредит потрібно брати тільки тоді, коли впевнений в своїй роботі, а якщо ні...ні то чого влізати в борги і втрачати хату, залишаючись з пустими руками?

14. sselev

sselev Well-Known Member

Треба укладати шлюбний контракт, чи як він там називається.

15. 1h0r

1h0r Well-Known Member

Кредит на енергозбереження?
    Хтось брав?

16. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

В букмекерской конторе что ли?:cowboy:

17. 1h0r

1h0r Well-Known Member

ги, ги ги-и-и-и

В Обухові букмехерські кантори видають кредити :D

18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Вам наверное в новинку будет,если я скажу,что банки наживаются на кредитах?
    Т.е. если я положил определенную сумму на банковский счет под 6% годовых (условно).То банк Вам даст мои деньги и деньги других вкладчиков
    под 12%%.Т.е. на Вас я заработаю,сосед мой и банк.
    И Банку по фиг в основном куда Вы берете кредит!!!!Хоть на марсианскую стройку,хоть на экономию на спичках!Лишь бы Вы во время вернули деньгу!
    По этому я Вам и предложил,сделать ставку в букмекерской конторе,что Вы за определенный срок,сьэкономите на спичках,определенное количество денег!:cowboy:

19. Adriana

Adriana Well-Known Member

ніяких завуальованих % там нема, бо сама вже 2 роки користуюся тою кредиткою, користуєшся грошима і протягом 31 або 55 днів повертаєш банку, тоді буде без відсотків, ну а якщо протермінував, то сорі Майкл, то тоді тре % платити

20. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Нам сьогодні лист щастя прийшов....

Та кому на біса та подяка потрібна...
    Тепер , я так розумію, наша черга дякувати ?

Вони там ...того ... теж з Голандії :cowboy:

Кредит взято на 15 років... 24*15 = 360% .... :sad:

а де твій аватар? :)