Кредити (всякі різні)

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем demetris, 31 бер 2008.

?

Якими кредитними продуктами користуєтеся (протягом року)?

1. Споживчі кредити (побутова техніка)

31 голосів
    24,8%
  2. Іпотека (житло)

26 голосів
    20,8%
  3. Автокредит

12 голосів
    9,6%
  4. Кредитна картка (не зарплатна). Використовую

39 голосів
    31,2%
  5. Кредитна картка. Є, але не користують.

17 голосів
    13,6%
  6. Кредити готівою

8 голосів
    6,4%
  7. Ломбард (ну "буцім-то" кредит)

0 голосів
    0,0%
  8. Не користуюсь жодним

46 голосів
    36,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Єс. Так і є. Закривав зарплатну. Два роки. Кожен раз клятвенно завіряли, що закрили, і через пів року приходило повідомлення що знову нараховано від 6 до 10 грн (уже не пригадаю за що, здається за послугу повідомлень через СМС стан рахунку). І так чотири рази. Коли вкурвило, написав скаргу на ім'я начальника відділу, взяв свідка (колишню бухгалтершу, яка одного разу їздила зі мною виясняти і закривати), знайшов один чек (маю звичку збирати чеки) і як результат уже більше двох років не чути їх :)
    Так що отаке буває.

• Подобається Подобається x 3
  2. Krot

Krot Member

Я не розумію як таке може бути, сам працюю в Банку , не в Приваті. Але не розумію як таке може бути.

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Привітбанк розумом не понять....то ж дітище тігіпка

• Подобається Подобається x 1
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 1
  5. Krot

Krot Member

А який зв'язок між Тігіпком і розумом не понять? :)
    В політиці дійсно його не зрозуміти, але ж Банк то інше ...

6. vokara

vokara New Member

Я пішов з Ренесансбанку, який без попереджень змінює % ставки за кредитами:
    1. Тепер їм нічого невинен!
    2. Не стою в чергах, разом з скривдженими вкладниками, в касу при сплаті щомісячний платіж по кредитній карті! Можна оплачувати і через інтернет банкінг, але сподіватися на 100% результат електронного платежу в Ренесанс банку дуже сумнівно;)
    3. Кредитні зобов'язання залишилися, але щомісячний платіж зменшився в середньому на 10%
    Перекредитувався в «Кредит Маркеті», які стабільно працюють, розвиваються і не підіймають% ставки по кредиту. Приніс паспорт, ІПН, кредитний договір підписаний з Ренесанс банком і після стандартної процедури оформлення нового кредитного договору з «Кредит Маркет» я погасив і закрив проблемну карту Ренесанс банку.
    Раджу звертатися в їх відділення для перекредитування № телефону 067-405-89-68 за адресою:Житомирська обл.,м.Новоград-Волинський, вул.Гагаріна,3

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

кгм..

кредитмаркет.JPG

дешеві кредити кажете...
    944,20*24=22660,80 переплата 12660,80

Останнє редагування: 17 лют 2015
  8. Goldstein

Goldstein Егоїстка

Ох, ці кредити. В мене «дружба» з ними почалась з кредитної карточки Приватбанку ще за студентських часів, яку я довший час не могла закрити. Потім почались кредити на техніку, теж Приватбанк. Мені з ним легко працювати, інтернет-доступ до рахунку – це просто і зручно. Маю ще кредит в Альфабанку (цього місяця закриваю) і кредитну карточку від нього. Кредитні карточки – річ ніби хороша, бо інколи терміново потрібно грошей, а позичити нема де. Та з другого боку є випадки, де можна обійтись, а ти, знаючи, що в тебе є запаси, починаєш витрачати гроші, які не заробив. Тому в мене в планах на цей рік позакривати всі кредитні карточки.

а де твій аватар? :)