Ви повернули кредит згідно договору? Якщо так то в чому суть посту? якщо ні то теж саме, яка суть посту. Якщо були шахрайські дії звертайтесь до суду.
а ви чого мене питаєте я до того нічого немаю це раз. ви так розмовляєте якби ми були знайомі і згідно договору брався кредит мені непотрвбні ваші договора кридити !!!!!!!!!
і ще так мої всі записи несподобалися вам ви проявляєте свою агресію до мене а чого томущо ви маєте злість на когось тому так вгадала)))
Ви помиляєтесь, агресія=0. Я не надаю кредитів і не беру кредитів(правило по життю). Але читаючи ваші дописи складається негативне враження того, що ви не вмієте послідовно і виразно висловлювати свою точку зору і проблематику.
То ще таке, чули що недавно в Кузнецовську спіймали священника котрий налагодив незаконний видобуток та реалізацією бурштину разом зі своїми синами,якщо цікаво то скину лінк на новину. Зарез священники творять що хочуть
пане Горуйко декілка сторінок нічого не означає люди все розуміють а включати дурака що нерозумієте про що мова іде то смішно