Кредит-вимушена реальність?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Forpost, 5 кві 2007.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Кредит-вимушена реальність?

Ми не хочем потрапити до Австралії на відпочинок!Що далі ?Інструктори ALIKO ще не навчили ,як в таких випадках відповідати.Підіть до Свідків Єгови вони научуть

2. zolotoy

zolotoy Well-Known Member

Коли, мабудь, появився у вашому житті комп'ютер чи інтернет, ви також всіх посилали до Свідків Єгови.

Шановний New Shrek, давайте з вами не будемо робити нікому реклами. Мова йшла про інструменти та рельні механізми інвестування, а не обговорення компаній та "свідків".

Ваше особисте ставлення до когось чи чогось цілком зрозуміле, ви маєте певний життевий досвід. Але це емоції, а не "здоровий глузд".

• Подобається Подобається x 1
  3. Дімон

Дімон Well-Known Member

Умо Вибачте щось я не помітив Ваш допис :) На Даний час в мене гроші лежать в УБРП але в них трішки проблеми :) тому з 25 квітня (закінчується депозит) від них заберу , напевно покладу в ФІНЕКСБАНК його у Львові правда нема але відсотки хороші :) і я тут працюю це не реклама просто умови дійсно не погані!!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

І правильно зробили....

5. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

Можна по різному відноситися до кредитів та відсотків. І багато людей важає, що іншої альтернативи немає.
    Хотів би знати Вашу думку з приводу нижченаведенної інформації.

ДЕНЬГИ БЕЗ ПРОЦЕНТОВ И ИНФЛЯЦИИ

а де твій аватар? :)