Кредит-вимушена реальність?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Forpost, 5 кві 2007.

1. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Відповідь: Кредит-вимушена реальність?

Ту суму, навіть я вже назбирав, а з рештою суми шо робити? Тримати по різних банках? Навіть по таких як Київський Універсальний... який лопнув. Як надути захочуть, то надують, не дивлячись ні на який резервний фонд. Тому і треба вводити розстрочки, щоб ті гроші не залежувалися, а зразу їх на шось корисне віддавати, але без обкрадання, як по кредитах.

2. Ума

Ума Well-Known Member

Чули вислів: хто не ризикує, той не п"є шампанське?

3. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Чули... А ще є вислів "золота серединка". А ще є вислів: "і не вспливе, і не потоне - бовтається як ... золота серединка в прорубі" :o Не треба приказками... Дуже мудрий український народ їх забагато придумав...

4. zolotoy

zolotoy Well-Known Member

Цікаві люди:rolleyes: - розпочали тему з одного питання а продовжують іншими.
    Якщо б тема стосувалась кохання , то ми б дійшли висновку , що той "головастик", який зустрівся з яйцеклітиною, немав на це конституційного права і тому зачаття вважається не дійсним:D

• Подобається Подобається x 1
  5. zolotoy

Хто підкаже або розповість , як можна використовувати кредити на свою користь!

6. Forpost

Forpost Стоїк

А вікно на кордоні є?

• Подобається Подобається x 1
  7. Дімон

Дімон Well-Known Member

До вашого відома це також не гарантія ,Фонд гарантування вкладів...перед тим як банкротує банк, виключає його із списку, а люди нічого не знають і їхні гроші так само на совісті банку або виплатять або ні!!! (перевірено з надійних джерел :) )

• Подобається Подобається x 2
  8. Ума

Ума Well-Known Member

на сьогодні ніхто гарантій не дає. але я гроші в одному банку не тримаю :) Та й час від часу міняю депозитні пакети... це так само є свого роду ризик, а що робити? і в дома обезцінитись гроші можуть...

До речі, Дімон, не підкажете хороший депозитний вклад для дитини? Я планую кошти, які виділить держава для дитини покласти йому на рахунок, але ще не вибрала банк з його тарифами... думала Рантьє в Кредобанку, але щось невпевнена зараз.

9. Forpost

Forpost Стоїк

А шо про Райфайзен думаєте?

10. Ума

Ума Well-Known Member

у нього одні з низьких відсотків... можливо через пару років. Тобто я не планую зупинитися на одному банку. Можна рік там, потім там і т.д. я ще не задумувалась над тим, але вже пора

Хоча Райфайзен викликає довіру, але поки що не більше :)

11. Дімон

Дімон Well-Known Member

Тут я Вам однозначно пыдказати не можу!!! Я сам працюючи в Банку депозити выдкриваю в різних, просто порівнюю Умови, відсотки, і де на мій погляд вигідніше туди і ложу :)

12. Ума

Ума Well-Known Member

а на чому Ваш погляд зараз? :)

тобто я маю на увазі, поділіться про ті депозити, які знаєте, щоб я вже не їздила в ті банки :) я теж напишу про ті, що знаю (але трішки потім) - люди собі будуть мати змогу обрати :p

13. zolotoy

Ума, на який термін ви плануєте відкрити депозит? Або до якого віку дитини?

14. Ума

Ума Well-Known Member

я не ризикну класти гроші на 16років без можливості їх будь-коли зняти.

а планую ті гроші, що держава дає на дитину + щомісячні поповнення в дитячу скриньку від батьків відкладати дитині на майбутнє, наприклад, на навчання - чи на шо їй там потім вистачить...

Тобто потрібно щось з хорошою відсотковою ставкою і умовами :)

можна щороку міняти пакет депозиту, щоб тримати руку на пульсі.

ну то я так планую, а може вийти як в моїх бабусь зі мною - гроші на книжках є, а скористатися ними не можу.

Зараз мені ці гроші фактично для дитину будуть не потрібні, але не факт, що зі мною чи з чоловіком нічого не станеться в житті і ми зможемо поставити дитину на ноги до кінця - а так буде мати завбачливу турботу від батьків :)

15. Ума

Ума Well-Known Member

для мене бажано, щоб нарахування відсотків на відсотки були і можливе щомісячне поповнення рахунку. ну а знімати кошти - наприклад в кінці терміну - макс. 1 рік

16. zolotoy

Ума, є деківлька варіантів як ви можете здійснити цей план. Але я вам хочу запропонувати на розгляд один план , що включає декілька фінансових інструментів (для зменшення ризиків), і який дозволить вам безпечно накопичувати кошти для дитини.

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Умо, Ви краще якусь хатину купіть, як турботу від батьків, бо хто зна, чи ті гроші, які Ви зараз відкладатимете, не будуть варта до того часу, поки він виросте, тільки на забавку! ;)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ, я вісім років пропрацював у банківській системі і трохи знаю народу. Можу інфу роздобути майже про кожний банк, як дуже тре.

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Це, мабуть, страхування?......Пан Золотий мені теж пропонував, але я зваживши всі за і проти, все-таки не буду страхувати :)

20. zolotoy

Пані Тетяна я вам нічого не пропонував, я - рекомендував. Це ваша справа робити так чи ні.
    На сьогоднішній день, для кожної людини, відкриваються неймовірні можливості за допомогою яких вона може досягнути своєї мети. (Чого не було в СССР, де держава була монополістом).Наприклад: Ви хочете потрапити до Австралії на відпочинок. При цьому ви можете скористатися "самокатом" (це самий безпечний вид транспорту), а можете і атомобілем (це більш -менш безпечний транспотр) або скоритстатися послугами авіо транспотру (також є свій ризик).
    Самокат, авто, літак- це інструменти(засоби) за допомогою яких ми можемо здійснити свою мрію (подорож і відпочинок). Правильна комбінація (або застосування) цих інструментів дасть відповідний результат, який ми хочемо отримати.
    Повірте мені, на самокаті далеко не заїдеш.
    Так само це стосується і грошей.
    Якщо ви уважно читали вимоги Уми, стосовно накопичень для дитини, то одним інстументом(фінансовим) цього не досягнути. Можна продовжувати і дальне "їздити на самокаті" Вибір тільки за ВАМИ.

а де твій аватар? :)