Кредит-вимушена реальність?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Forpost, 5 кві 2007.

1. Desperado

Desperado Well-Known Member

Відповідь: Кредит-вимушена реальність?

нема такого посилання

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви зовсім неправі. :) Ніяке це не заробляння багатших на бдніших. Це - БІЗНЕС! :) Часи "бідняків і панів" пройшли. Нині Ви можете бути і бідним і паном. То, правда, в цивілізованих країнах. :) Ви працюєте, заробляєте гроші, кладете їх в банк під проценти, а банк Ваші гроші дає іншим ще під більші проценти. :) І всі заробляють з того. І Ви, і банк. Тільки Ви - маленький пан, а банк більший, бо він має таких, як Ви багато. Це я так, в гумористичноу плані зобразила. ;)
    А якщо серйозно, то кредити - потрібна і хороша справа. Ви можете взяти гроші на кредит,купити хату, а через деякий час її продати, заробивши на цьому. Якби не було змоги взяти кредит, змогли б Ви таке зробити? Однозначно - ні! Чи для розширення бізнесу, чи для придбання просто мешкання, щоб не тиснутися ні з ким. Та багато всього! Тільки ще раз повторюю: КРЕДИТИ ТРЕБА ВМІТИ ВІДДАВАТИ і не тратити їх на дурниці!

• Подобається Подобається x 1
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Вам вже пояснили, про що йшлося...;) У нас на житло нема таких високих процентів. Може на кредитки тільки і то я стараюся їх ніколи не платити.Вистачить, що вони з магазинів знімають...;)

4. Forpost

Forpost Стоїк

Та... ви вже американка,моя дочка теж.....тому ненавижу США!

5. Forpost

Forpost Стоїк

6. Forpost

Forpost Стоїк

це завжди називалось визизкуванням.або простіше експлуатацією

7. Оля

Оля Старожилка форуму

А хіба ненависть то не є від диявола, Шреку? :sad: Ви ж ніби в Бога вірите.Хіба так можна? :sad:

8. Forpost

Forpost Стоїк

а за шо мені США любити?Я люблю Україну!!!!!!!

9. Forpost

Forpost Стоїк

Пс.138:22 Полною ненавистью ненавижу их: враги они мне

10. Оля

Оля Старожилка форуму

То Ви ще не позбулися совкової ментальності. :) Експлуатація, це коли у Вас нема іншого виходу, Вас гнобять. А тут, Ви хочете і гроші мати, і нічого нікому за це не заплатити. Так не буває! Навіть, як Ви в родича позичите "за так", то Ви мусите йому або відробити, або ціле життя бути "В долгу". І той довг часом більший, ніж проценти в банку. Ще й ворогом, як Ви казали, можете залишитися. А так позичив під завідомо означену суму, віддав - і всі задоволені, всі сміються. Так що пора змінювати совкове мислення! Дармовий сир буває тільки в мишоловці! :rolleyes:

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Та й я не всіх люблю. Хто мене заставляє? Але ж не ненавиджу. :sad: Просто мені тоді такі люди, чи явища, чи країни байдужі...:cool:

12. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

В Едеському Саду так було... Все мали і нікому не платили... Правда вони (Адам і Єва) на деякому етапі, видно, теж подумали, що це сир в мишоловці, і вирішили зробити інакше ;). Тепер мусять платити (потом, кров'ю і грішми), щоб щось мати. Згідний.

• Подобається Подобається x 2
  13. Forpost

Forpost Стоїк

Зауважав !!!

14. Дімон

Дімон Well-Known Member

Підтримую

15. Оля

Оля Старожилка форуму

А Ви маєте змогу до Едемського саду повернутися? ;)

16. ihorweb

Маю змогу ше за життя заслужити цей Сад, а вже після смерті туди попасти. Хочеться довести, що Рай можливий ще при житті. Така собі утопія... :)

17. ihorweb

Дякую, дякую :) І Дімону теж... за підтримку :)

Я якраз писав (див. вище), що приємно, коли тебе оцінюють :) :) :)

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Для цього є релігійні гілки. Де і я Вас підтримаю, а тут Ви щось не те з тим порівняли. Тут ніби про кредити. В Едемському саду люди мали все, але не оцінили це. Тому Бог дав їм присуд працювати. А не жити в рівності. Вся Біблія списана прикладами людей різних прошарків - від багатих до бідних. Ви не задумувалися чому? :rolleyes:

19. Дімон

Дімон Well-Known Member

Ну не кажіть а з чого їм тоді ЗП платять??? а знизити % поки що неможливо, Депозити то тоже в нас не дишевенькі, а наші люди хочуть положити депозит під 15 а кредит взяти під 6 :))) нісенітниця, то банки мають в мінус працювати?? На благо отєчєства??? Банки при чому окрім двох(Ощадного, і УКРЕКСІМ") є недержавними установами, іншими словами це так само чийсь бізнес як скажемо в когось столярка чи ще щось... чому вони мають займатися благодійністю?? не розумію:confused:

20. ihorweb

І ще: я кладу депозит під 14% річних, а як ми тут шоно вияснили, то банк дає кредити і під 30 і під 200%. Якби я під 14% клав, а банк давав (так як в рекламі написано) кредити під 18%, то це би було справедливо (більш-менш), але ж це не так.

а де твій аватар? :)