Кредит-вимушена реальність?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Forpost, 5 кві 2007.

1. zolotoy

zolotoy Well-Known Member

Відповідь: Кредит-вимушена реальність?

Більш детальніше:)

2. Forpost

Forpost Стоїк

Умнічка!!!!!! И почему я у Вас такой влюбленый(фільм"Весілля в Малинівці",персонаж Попандопуло ,якщо не помиляюсь) Ассоциация

3. Forpost

Forpost Стоїк

Оппа!....Зауважав!!!!!!!!!!Вищий пілотаж!!!!!!!!!!

4. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Вони у нас не кабалістичні, а кабальні! :)
    Хоча, враховуючи національність нашої бізнес-еліти, може і кабалістичні :))

Гравітація, однако! Те, що важче притягує до себе те, що легше, а не навпаки :))

• Подобається Подобається x 2
  5. Forpost

Forpost Стоїк

ну туть архимандрита Макарія згадувати не буду."Ларчик открывался просто" Народжуються всі рівними,тіко не тре зара починати про призвання і тому подібне, я про то знаю досить добре і про талант і про геніальність ,якщо про щось не знаю, скажіть ,буду вдячний.Нове покоління змішується з двома попередніми ,які вже на нього чекають, чекає держава, економіка країни,чекає армія і криміналітет,політикани і маразматики.І ми отримуємо результат ,який ви поставили в своєму питанні .Відчуваю що слабо аргументував ,але надіюсь на розуміння ..

6. Дімон

Дімон Well-Known Member

а можна взнати в якій валюті де то такі ціни???? 6-7 % ??? на скільки я знаю (працюючи в банку) що в Україні ефективна %ставка по кредитах на даний час на рівні 13-14%

7. Дімон

Дімон Well-Known Member

цікаво хто ж тоді буде її давати??? наприклад який банк видасть кредит чи яка фірма дасть просто в рострочку не отримавши за це ні копійки?:D

8. Forpost

Forpost Стоїк

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=56059&postcount=14

9. zolotoy

Не можу не погодитись!

В світі є дві проблеми які пов'язані з грошима: це коли їх нема, та коли їх багато! А яка у вас?

10. zolotoy

Ні, не треба, без кредитів важче робити бізнес та інвестувати. Навпаки треба навчити людей використовувати їх для досягнення бажаних фінансових статків.

11. Дімон

Дімон Well-Known Member

ГИ :)) я ж на форумі недавно там написано Львів от я і пордумав що в Україні:haha: я сі вибачаю!!!

• Подобається Подобається x 1
  12. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

У мене проблема своя - третя: грошей мало! :)

13. zolotoy

Що значить мало, У Біла Гейца теж їх мало. Вони або є , або їх не має

14. Forpost

Forpost Стоїк

О! нагадайте шо вони з Аланом вперше продали (якщо з правописом імені не помиляюсь)

15. dvin

dvin Well-Known Member

Вони купили за 50 тисяч паперів права на операційну систему QDOS, навели трохи марафету, і почали продавати її як MS-DOS :cool:

16. zolotoy

Уильям (Билл) Гейтс (William (Bill) Gates) - Председатель правления и Главный архитектор программного обеспечения корпорации Microsoft, ведущего мирового производителя программного обеспечения для персональных компьютеров. Доходы компании Microsoft за последний финансовый год, который закончился в июне 1999 г., составили $19,75 миллиардов. В отделениях компании, расположенных в 60 странах мира, работает более 32 000 человек.

Билл Гейтс родился 28 октября 1955 г. Он и две его сестры выросли в Сиэтле. Их отец, Уилльям Гейтс II, - адвокат. Мать г-на Гейтса, Мэри Гейтс, была школьной учительницей, членом правления в Университете штата Вашингтон (University of Washington) и председателем благотворительной организации United Way International.

Билл Гейтс учился в муниципальной начальной школе, а затем - в частной школе Lakeside School. Там, в возрасте 13 лет, он начал программировать.

В 1973 г. г-н Гейтс поступил на первый курс Гарвардского университета. В Гарварде он жил на одном этаже со Стивом Баллмером (Steve Ballmer), который сегодня занимает пост вице-президента Microsoft по продажам и поддержке. Во время своего пребывания в Гарварде Билл Гейтс разработал язык программирования BASIC для первого миникомпьютера - MITS Altair.

На третьем куре Билл Гейтс оставил учебу в Гарварде, решив полностью посвятить себя Microsoft, компании, которую он основал в 1975 г. с Полом Алленом (Paul Allen). Твердо уверенные в том, что персональный компьютер станет незаменимым на каждом рабочем месте и в каждом доме, они начали разрабатывать программное обеспечение для персональных компьютеров.

Дар предвидения Билла Гейтса относительно развития персональных компьютеров стал ключевым фактором успеха Microsoft и индустрии программного обеспечения в целом. Г-н Гейтс активно занимается управлением и принятием стратегических решений в Microsoft и играет важную роль в технической разработке новых продуктов. Значительная часть его времени посвящена встречам с клиентами, а также общению по электронной почте с сотрудниками Microsoft во всем мире.

Под руководством Билла Гейтса, Microsoft постоянно развивает и совершенствует информационные технологии и продукты. Залог успеха Microsoft - стремление сделать работу с компьютером более простой, экономичной и приятной. Не упускаются из виду и долгосрочные перспективы - в текущем финансовом году на научно-исследовательские работы было выделено более $3 миллиардов.

17. Forpost

Forpost Стоїк

А Пола Аллена (Paul Allen) як у нас на Сихові кажуть, William (Bill) Gates то ,кинув...

18. Salata

Salata Well-Known Member

На эту тему есть мудрый анекдот:
    Стоит Рабинович возле банка, торгует семечками. К нему подходят старые знакомые, просят "Дай денег в долг, устроимся - отдадим".
    - Не могу.
    - Почему?
    - У меня договор с банком: они не торгуют семечками, а я не даю денег в долг...
    ---------
    Пусть каждый занимается тем, что у него хорошо получается. :)

• Подобається Подобається x 4
  19. Desperado

Desperado Well-Known Member

та ну , невже, нема таких ставок 6-7!!! є 10 і вище...

від себе додам таке, працював у кредитній компанії Просто - кредит сисадміном.., скажу таке, шо для народу ставки дайбоже в таких компанійках. а кредит боятись брати не варто, і якшо брати то у потужних банків, і по акціях. наприклад приват часто робить акції із магазинами - кредит із 0% комісії на 10 міс. таке варто брати. а на кредити типу Тільки паспорт чи там без довідок не купуйтесь бо вони значно дорожчі!

20. Forpost

Forpost Стоїк

http://forum.lvivport.com/showpost.p...9&postcount=14

а де твій аватар? :)