Кредит. Ваше ставлення.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Radzik, 27 бер 2011.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

и тут же приезжает нбу и начинает дрючить по самые не балуйся

вы понимаете, что когда у банку убытки, это он проедает деньги вкладчиков? (есть конечно ньюансы по соотношению к собственному капиталу, но в первом приближении это так)
    никто не допустит такого.
    это ЧП и для банка и для нбу.

2. Radzik

Radzik Особистий консультант

Коли банк формує резерви, у нього може бути мільярд збитку. І це нормально... Тому давайте не будем.

3. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

ничего подобного, так что давайте не будем...

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

чи добре брати кредит.
    Якщо кредити споживчий (хочу вже мати якусь річ), то він фінансово ніколи не є вигідний.
    Якщо кредит для справи, у якій ви бачите реальний прибуток, але у вас нема коштів, кредит завжди вигідний. Якщо ви заробляєте нормально, то чому не поділитися з банком?

• Подобається Подобається x 2
  5. Radzik

Radzik Особистий консультант

Ви можете прорахувати на 100% прибуток від будь-якої справи на найближчі років п"ять?

Якщо у Вас залишається нормально ;)
    Великі заробітки ще не означають, що в кінці місяця буде чим ділитися :)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Того ніхто не може знати, тим більше наперед.

Але якщо ви не навчитеся планувати, тоді про бізнес, а відповідно про кредит нема чого думати.

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

Тре рахувати, хто заважає?

7. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Хочу поділитись лінком на калькулятор кредитних ставок по українським банкам - ось на цьому сайті. Чим він мені сподобався - там наводиться "чесна" ставка, тобто з врахуванням усіх комісій і переплат (в деяких банках задекларована ставка по кредитам - відсотків 18-20, а насправді виходить, що платити треба під 50% річних!).
    Вибираєте на сайті тип кредиту - і дивитесь умови наших банків. Можна там також додаткові умови ввести, які вас цікавлять. Дуже зручно, мені сподобалось.

8. Kalyta

Kalyta Active Member

Якщо треба взяти кредит - необхідно у кількох банках вимагати розрахувати кінцеву суму виплат по даній сумі в певному періоді.І не тре гадать хто бреше -чифри в цих питаннях правдиві.

9. Templar

Templar Дуже важлива персона

Ніхто не бреше.
    Договір треба читати ретельно, дуже, не соромтесь. Читайте по два три рази.
    Що не зрозуміли питайте, ставте питання так, щоб праціники банку говорили правду.
    Ну загалом вони її говорять, тільки не в прямій формі, просіть щоб Вам все пояснили.
    Зверніть увагу на весь текст який пише дрібним шрифтом, якщо є посилання за закони, або статті перечитайте їх.
    І тоді думайте чи вигідно Вам підписуати договір.
    ІМХО

• Подобається Подобається x 1
  10. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Це саме собою. Але не завжди є час обходити всі банки. А на сайті, який я навела, дуже зручно - можна вибрати кілька банків, які підходять найбільше по вашим умовам (зразу побачити, до речі, реальний відсоток виплат), а тоді вже походити по ним, перечитати договори, просити їх роздрукувати і т.д.

а де твій аватар? :)