Кредит. Ваше ставлення.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Radzik, 27 бер 2011.

1. sselev

sselev Well-Known Member

Кредити річ потрібна, але цим інструментом треба грамотно користуватись.

Кредит в мене був всього один, 4 роки тому трохи попав на гроші, погасив достроково.
    Нещодавно оформив собі кредитку Mastercard Gold (Приватбанк), оскільки потрібна була саме картка з великим кредитним лімітом і можливістю оплати в через інет. Думаю при поїздці за кордон буде в нагоді.

• Подобається Подобається x 1
  2. ParubokRapid

ParubokRapid Active Member

підтримую. Просто абсолютна більшіст тих, хто негативно ставиться до кредиту, вважають, що це якась манна небесна. А це лиш фінансовий інструмент, який має свої переваги і недоліки.

• Подобається Подобається x 2
  3. SirenkaSirenka

SirenkaSirenka Active Member

Я теж всі свої кредити достроково погашала :) А кредитку маю, але майже нею не користуюся. А навіть коли використовую, то завчасно гашу заборгованість - от і виходить, що переплати немає :)

4. ParubokRapid

Яку маєте кредитку, якщо не секрет?)

5. SirenkaSirenka

Проста віза від альфабанку. вони зараз всі однакові, в принципі. безкоштовні, швидко оформлюються, і відсотки у всіх майже однакові.

6. ParubokRapid

так ви маєте рацію.Проте у альфа-банка і Голд картка непогана. З консьерж-сервісом, страховкою і знижками ;)

7. SirenkaSirenka

якось мене таке не приваблює ) Мені головне щоб інет-банкінг зручний був і банкомати чи відділення близько.

8. ParubokRapid

ну тоді вам і звичайна картка цілком згодиться. А 45 днів безвідсоткового періоду вистачає?:blush:

9. SirenkaSirenka

повністю. практично завжди гашу відразу після покупки. тому і не бачу сенсу у всяких Голд.

До речі, що за консьєрж-сервіс?

10. ParubokRapid

пакет послуг, що стосуються допомоги по дому, на дорогах, на відпочинку, бізнес-послуги і таке інше) цінна річ. Так ніби маєте персонального асистента ;)

11. sselev

sselev Well-Known Member

По приватівському Голду можливий великий кредитний ліміт, якщо часто нею користуватись, так пишуть досвідчені користувачі. Це може бути зручно при подачі доків на візу, бо хочуть як правило не менше 10000 грн і бажано на картковому рахунку.

12. Olenall

Olenall миється в бані

не бачу нічого поганого в отриманні кредиту. от тільки брати його потрібно в тій валюті, в якій заробляєш

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

не дають в юанях....

14. Radzik

Radzik Особистий консультант

Ви хотіли сказати: не бачу нічого поганого в покупці одного авто для себе, і одного - для банку? ;) чи одного мобільного телефону для себе, і двох - для банку? :)

15. Olenall

Olenall миється в бані

Можливо, Ви і праві, в нашій країні, на жаль, так і робиться. В принципі, альтернативою може бути придбання в кредит того, що здатне приносити дохід. (наприклад, якщо на авто (яке взяте в кредит) можна таксувати, або квартиру можна здавати)

• Подобається Подобається x 2
  16. Radzik

Radzik Особистий консультант

Погоджуюсь на 100%. Саме в таких випадках кредит можна виправдати.

17. sselev

sselev Well-Known Member

"понты дороже денег" (с)

18. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

стикався свого часу з кредитами, правда не на велику суму (максимум до 3500 грн) і цього мені хватило - зробив висновок, що "ну його в баню". З того часу, притримуюсь думки "Маю гроші купую, а ні - то ні, можу обійтися без тої речі". Нащо переплачувати "драконівські" відсотки і комісії? Єдине, що можна взяти в кредит, якусь побутову техніку чи пластикові вікна, чи т.п. (і то, якщо умови хороші), але ні в якому разі не квартири і не машини. Тобто, я маю таку суму "на руках", але наразі не хочу її тратити, то візьму кредит, щоб, якщо "недай Бог що" змогти віддати...

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Залишається винаймачам квартири працювати в банку. :haha:

Пацієнт жити буде,

20. redfox

redfox Well-Known Member

банк авангард - 200 дней льготного периода)))
    брс - 10 годовых)

а де твій аватар? :)