Відповідь: КПК (коммунікатори) Так не треба. От мені цікаво а як ви їх розрізняєте: комунікатори та смартфони? Певно на кожному з них десь написано: це комунікатор, а це смартфон До вашого відома, в англ. мові таке слово як комунікатор взагалі не вживається по відношенню до девайсу, а вживається слово Смартфон. Це вже "розумні" люди понавидумували по мільйон назв одного і того самого... На рахунок швидкості роботи: в чому програє? Вони що змагаються на забігах? Не можна порівнювати швидкість двох різних операційних систем, там абсолютно різні принципи роботи і різні програми. На рахунок якості зв'язку ви праві. На КПК, себто кишеньковий персональний компутер вона ніяка, тому що там її взагалі немає Якість зв'язку залежить від конкретної моделі телефону/смарту а не від операційної системи чи виробника. Велика база доступного софту є для ПалмОС, а для вінди це так, пару програмок. А якби ви трошки знали різницю між ПалмОС та ВінМобайл, то зрозуміли б що я маю на увазі.
Відповідь: КПК (коммунікатори) От і різниці між комунікатором та смартом. людинапитала про комунікатори, тому думаю сімба взагалі в цьому топіку недоречна Додано через 8 хвилин Не треба з себе робити розумника і вчителя. мені прекрасно знайомі відмінності Палмів, смартів та кпк. Та і кількість софту не значно вступається)) Дуже розумна думка, мабуть саме так ви їх і розрізняєте)) Цікава думка чому це не можна? Тоді сидіть на він 3.1 а не вісті чи хере. яка різниця, ну тупа вона і що - там же просто алгоритми різні))) Як на мене приємніше працювати з швидкою системою на девайсі ніж чекати на декілька секунд поки нокіа на симбайні розчехлиться що їй сказали зробити. Одна з причин чому перейшов на вм
Відповідь: КПК (коммунікатори) Це закордоні девайси. От і спробуйте пошукати в гуглі комунікатор по англійськи. Що не вдається? А знаєте чому, тому що там знають тільки одне слово Смартфон. А ви і далі своє... Розумника і вчителя почали корчити ви, я лише продовжую нашу плідну співбесіду Ага не значно Це був жарт, тут треба сміятись Ну тоді спробуйте для порівняння порівняти швидкість запуску Documents To Go на Палмі та Ворду на Мобайлі. І що, з того що побачите що припустімо на Палмі він запуститься швидше на одну секунду буде свідчити про більшу швидкодію Палма? До вашого відома швидкість роботи вимірюється не Мгц єдиними...особливо коли ви працюєте з різними операційними системами, процесорами і т.п. Ви будете запускати якість синтетичні тести? У мене у брата симбіан, і у знайомого - ніхто не скаржиться.
Відповідь: КПК (коммунікатори) :-D От справа у чому... кожен захищає своє "дабро" Цікаво яким пошукомив сервісом ви користуєтесь))) До вашого відома, вони використовують тепмін "PDA Phone" )) і він взагалі не повязаний зі "Smartphone"... "гугл вам в помощь!" Думаю сперечатись варто припинити, бо це оффтоп повний, та й кожен залишиться при своїй думці. Та ви що?! як я багато не знав))))) Додано через 5 хвилин википедія )) я думаю це поставить всі точки над "і". Різниця і пояснення зрозумілі...
Відповідь: КПК (коммунікатори) На мою думку - комунікатори рулять! Особливо HTC (сам давно з ними, причина - хороше співвідношення якість/ціна). Як на мене - розмір екрана є важлива деталь. В КПК, як відомо, він завжди більший, ніж в мобілках. По-друге, наявність повноцінної операційки дає ширші можливості в обробці офісних документів/інтернет-HSDPA. Практично повноцінний комп. Менше менінгіту з сумісністю програмного забезпечення. По-третє - об'єм пам'яті великий (ще й різні картки підходять). Плюс поєднання з різноманітними додатковими функціями (якто радіо та камери/шмамери усілякі).
Відповідь: КПК (коммунікатори) Які аргументи? ТЕМА ПРО КОМУНІКАТОР ТА КПК. На симбайні НЕМАЄ комунікаторів (хоча є, але мало і то тільки нокіа), є тільки смарти на ній. Це не аргумент? ПалмОС та ВМ значно швидше за сімбайн - це хіба не аргумент))) Кількість софту, мультиплатформеність, можливість змінювати та оновляти систему - це не факт?
Відповідь: КПК (коммунікатори) Не задавайте запитань на запитання, було просто достатньо стверджуючих відповідей, за що і дякую. Окрім цього, так і не відповіла nastinka через що можна таки пожалкувати...
Відповідь: КПК (коммунікатори) Не знаю чому можна жалкувати) я рік просидів на симбіані і ніби нарікань немав взагалі.
Відповідь: КПК (коммунікатори) ясно ж написано: Адміністрація форуму! прошу забезпечити відповідь nastinka !
Відповідь: КПК (коммунікатори) Привіт всім. Я вернувся Так мені потрібно саме коммунікатор (тобто шоб і тел був) на Віндовсі (ніяких симбів - фігня то все, тормодить тіки а толку 0) Дякую самсунгів нехочу. Десь на днях привезуть Е-ТЕН х600 - піду дивитися. Ціна чуть більше 400 долл і є майже все. Єдине боюсь брати ті Е-тени бо шось читав шо часто попадаються глючені + тре возитися з патчами всякимим прошивками якимись, але однозначної відповіді на форумах немає. НТС не підходять бо там з процом 400 і більше вони коштують за 600 долл. На симбіані був попередній тел (Нокіа Н70)... недуже сподобався, малофункціональний. Симбіан нагадує більше телефон з примочками компа а комунікатор навпаки ))) Такшо Симбіан відпадає Щодо АЙФону то мають такі двоє друзів і скажу шо явже набаився ним достатньо. Набавився бо вважаю що це іграшка бо крім привабливого вигляду і гарних менюшок і того шо все пальцем рухаєш, пересовуєш, все літає нічого такого не має в ньому. Єдине хіба ше браузер непогано зроблений - зручно по нету лазити... а так - блютус не працює (нізким не коннектиться), динамік слабесенький, ніяких документів не читає, Вай-Фай працює раз через раз і багато іншого.
Відповідь: КПК (коммунікатори) ЕТЕН виробляється на тому самому заводі що і НТС, просто далі ліплять іншу лейблу і все в якості НТС ніхто не сумнівається, тоді чому ви сумніваєтесь в ЕТЕНі?
Відповідь: КПК (коммунікатори) ги-ги, коли я там казала Пуперові, що мені не тре? :shy::shy: Купив мій чоловік собі HTC P3300. Закачав собі карти для ЖПС. Тішиться як слон
Відповідь: КПК (коммунікатори) 2 Chortenia Чи не могли б Ви запитати у чоловіка якою програмаю для GPS він користується і звідки карти качав?
Відповідь: КПК (коммунікатори) раджу IGO/ там є карта для всієї Украіни, а для найбілших міст вона ше й детальна. плюс непоганий алгоритм підбору маршруту. Качнути прогу і карту можна тут