Любов - одна з найбільших ілюзій людства. Ми надто мало знайємо про біохімію цього процесу. Більше того не особливо то й хочемо пізнавати цей процес на науковому рівні. Ми ідеалізуємо хворобу і тішимось коли хворіємо. Комусь щастить видужати хтось разом хворіє і знаходить в цьому щастяю А дял когось це нестерпні муки, подолати які надзвичайно важко. ---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ---------- Любов - це стан який потенціно може бути психічним розладомм або вести до появи таких розладів.
Слухайте, п.Сергій! Як не помиляюсь, Ви викладали зображення молекули, що відповідає за кохання... Можете її синтезувати? Думаю реалізувати цей продукт - буде не складно. ---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:54 ---------- Так живу, якось...
Ну чому, є спроби пізнати цей процес з точки зору нейробіології, дзеркальних нейронів. " Любовь - є особливо інтенсивною формулою нейробіологічного і психологічного резонанса. Тому, хто не вміє інтуїтивно налаштовуваватись на іншу людину, дзеркально відображати почуття, тому в коханні доводиться дуже важко." Іоахім Бауер "Чому я відчуваю, що відчуваєш ти". Те що відбувається між закоханими, порівнюється з т.з. "комунікативним танцем" між матірю і немовлям, навряд чи цей стан сам по собі є хворобою. Інша справа що окремі люди сприймають його хворобливо.
Ні не я-)) І тоді це справді стає хворобою ---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ---------- Будучи шизоїдом і маючи значні труднощі з інтуїтивним розумінням мені це зрозуміло. Шкода лае цілком позбутись відчутіві почуттів неможливо.
Нажаль тут не у сполуках справа - дія наркотичних засобів індивідуальна. Мені б було більш цікаво отримати сполуку яка перешкоджалаб закоханосі або моглаб допомогти її позбутись ( KCN. 9 г Pb не пропонувати).
Сікірбашка теж думаю не підійде Якщо не клин клином - то скористайтесь дієвим рецептом (не хімічним) Правда потім може бути депресняк...
Клин- клином тільки погіршує ситуацію - є ризитк тільки поглибити розчарування. ---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ---------- І яким саме рецептом?
Мабуть вона починає вироблятись в організмі сама...з роками)).......закохуюсь помітно менше ніж 15 років назад))
відчуття кохання - це резонанс тілесних потягів і бажання бути щасливим де одне відчуття підсулює інше і навпаки