Відповідь: КОВЗАНКА А Медик це навпроти політехнічних гуртожитків? А ціни такі самі як написано вище?
Відповідь: КОВЗАНКА Так, саме там. Ціни такі ж, здається. Принаймні в п'ятницю ввечері було 20 грн за год.
Відповідь: КОВЗАНКА А ми тут по каналу їздимо із взуттям у наплечнику. А якщо наплечник один, а нас троє... А ще якщо закупи в наплечнику. А якщо ще й 4 літри молока! Але їздити все одно файно. Є можливість тренуватися тримати рівновагу. Коротше, екстремальненько часом буває.
Відповідь: КОВЗАНКА Хто-небудь в курсі, чи можна у Львові знайти дитячу секцію фігурного катання? Здається, моїй Насті Миколай принесе ковзани, а я останній раз на ковзанах була років з десять тому, коли з однокурсницею змились з пар на озера біля лісотеху... Та й то перших пів години було страшнувато - постійно валилась, а потім - звикла, стало якось веселіше падатись
Відповідь: КОВЗАНКА Ковзанка - це класно. Паро днів назад був на "Медику",то просто кайф. На днях знов збираюсь піти на ковзанку. І всім порадив би йти на "Медик", бо біля ратуші площадка для катання маленька і дорожче!!!
Відповідь: КОВЗАНКА ковзанка на пл Ринок 2008 р. фото для таких як я, які живуть у львові, але не можуть вирватися в центр
Відповідь: КОВЗАНКА І для тих, хто не живуть у Львові, а так сильно прагнуть вирватися до нього хоч на хвилину!... Світлина про ковзанку--приємна, радісна несподіванка!!! У Будапешті теж є ковзанка біля Парламенту, але де ж їй рівнятися до львівської, Ангельської...
Відповідь: КОВЗАНКА Я сі перепрошую, а хто може розказати ціни для таких як я. де взати коньки? скільки коньки скільки коштує катання і скільки Мегабайт можна накатати, хто навчить , і саме головне . Швидка з костоправом там присутня?
Відповідь: КОВЗАНКА пиво там точно поруч, а чи швидка є... певне нема - на пл Ринок ж заборонено машинам вїзд
Відповідь: КОВЗАНКА а крім Медика і пл. Ринок можна десь кататись? Як це нема де кататись хокеїстам? А де вони тренуються? Я взагалі 1 раз чую, що у Львові хокеїсти є І дійсно, де сьогодні можна ковзани купити, саме купити, бо я в житті не каталась, а "розтоптаний" 37 прокатний брати не хочу...
Відповідь: КОВЗАНКА Минулого року я бачила ковзани на Привокзальному. Там в передостанньому ряді справа є павільйон, номер приблизно 117, точно не пам'ятаю. Так от там були нові і користовані лижі, борди, ковзани.. Ціни нижчі, ніж в фірмових магазинах, фірми ті самі..
Як же хочеться піти на ковзанку і покатися...про те,часу нема..сесія бліннннн..ненавиджу цей універ((( Вчора проходила повз ковзанку,що на Площі Ринок..ммм...