Ковбасна еміграція.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 30 сер 2012.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Вот так и я...двое - в другой стране, взрослые люди. Хорошо, что малыши рядом, на Рождество собираются - дом вверх дном)
    Ничего я деду говорить не буду. Я думаю, он прав....я его понимаю)

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та я ж про ваше "биття" Гранда! Щось у вас сьогодні не те, та минеться.

3. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

[OFFTOP]
    вибачай! це я по інерції...:o:rose:[/OFFTOP]

4. bayard

bayard Дуже важлива персона

потому что сам улл - интереснее;)
    був на курсах української? як там друзяки-москалики?

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Звичайно ж.
    На базар ходив песику їжу купляти. Ви бачили мого песика на фото у відповідному розділі про тварин?

Ще живі.

6. ГРАНД

Значить треба домовлятись з батьком?;)

7. Luna

Гадаєте, у Вас вийде?))))

8. ГРАНД

Не знаю. Чому б ні?

9. Luna

Батько не підтримує націоналістичні погляди, тим більше - радикальні. Тому, боюсь, лупцювати мене заради них не схоче)

10. bayard

bayard Дуже важлива персона

мої їм, щирі вітання. а також особисті вітання вчителю української. важка в нього праця. стільки бовдурів в цьому наборі агентів...

11. Luna

:rose:

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

На якомусь я роздоріжжі. Чи поздоровляти Луну з початком навчального року чи виставляти їй співчуття? Люди добрі, підкажіть старперу.

13. Luna

Вітати, звичайно) Я люблю свою роботу і сумувала за галасливими коридорами, школа без дітей пуста.
    В нас наближається велике свято, школі 50 років. А на лінійці було більш, ніж тисяча учнів, за чотири роки ми збільшились майже вдвічі!:preved:

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дивись і ПР переженете! Луна, я це до того, що кількість не завжди переходить в якість. Я би на вашому місці отримував задоволення від прогресу КОЖНОГО ОКРЕМОГО КОНКРЕТНОГО УЧНЯ.
    Колись на початку 70-х в роті, якою я командував, був солдат, який люто ненавидів армію. Я, тоді ще не кадровий офіцер, зумів якось цю психологію змінити до того, що цей ненависник мілітаризму потім став (по слухам)... генералом. В мене залишилося більше задоволення від результату з цим оболтусом ніж зі всією ротою.

15. Luna

Не треба Вам на моє місце, я і сама на своєму отриму задоволення від своїх дітей. В минулому році ВСІ поступили на бюджет за підсумками ЗНО, сьогодні на лінійці 9-класника приїхали вітати зі слідчого відділу - особисто злочинця доставив у міліцію, в мене ..так, стоп, я хвалитись ними можу до ранку)))

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та я ж... Мені б на моєму місці ...

17. Luna

Баярд, что Вам непонятно? Вы сетуете на бовдурив - агентов, допуская при этом ошибки. Я учителю помогаю;)

а де твій аватар? :)