Як би вам сказати точніше. Самойлович Українець. Розумієте? Ми з ним однієї крові, як що хочете. Нехай на погляд декого звучить якось наівно-дитячо-пафосно-мультяшно......... але це про що я хочу сказати , руками не помацаєш. Це відчувається на духовному рівні. Можете посміятись.:o І трохи банальності. Такі емігранти як Самойлович, Україні та українцям потрібні саме там як цемент, зміцнювач, зклеювач діяспори, якщо вона там де він живе розпорошена. Для лобіювання українства серед тамтешніх аборигенів того прошарку в якому він обертається. Нажаль про Улла9 так сказати не можна. Він лобіст власного шлунка, та індичої пихи. Нажаль. Такі як Улл скоріше антилобісти. Про Олега П годі й щось казати. Це відвертий шкідник та ворог українства. Генетичний ворог.
Євреям німці заборгували. Принаймні євреї майстерно це довели як світові, так і німцям. Тому, так, до них ставлення особливе. І я вважаю заслужено.
Угу) Та чого ж не розумію, ви обидва великі сини нації. Так, так) Нє. Просто випендрьож. Є таке слово? Класс! У вас с Самойловичем даже враги особенные) Мужчины! Вы удивительные создания....размахивающие сабелькой и скачущие на лошадках, несмотря на солидный возраст.
Щось Луна сьогодні агресивна. Діти та вчителі перед 1 вересня адреналін лишній викидають. От Гранду зараз попаде ще.
Просто сини. Не великі. Посміялись? От і добре. На суть питання це не впливає. Ми ж рідня з ним. Значить і вороги спільні. Власне як і друзі. До речі, друзі теж особливі. От такі ми. Ви і мявкнути не встигнете, як вскочите на свого поні та розмахуючи чимось схожим на сподню помчите навздогін нам. При чому, чим молодша тим більш затято погонятимете свого поні.) Агресія їй личить. Просто ніхто їй про це не казав. Я і не знав що моя "пустишка" дістане до самих печінок.
С языка снял - сразу чувствуется. Хотя последние парочку дней она была вполне адэкватна и даже тёплая. Ну да имеет полное право, детей ведь с ней нам не крестить.)
Ні Нічого смішного, кожен казиться, як хоче. З чого б це раптом?)) В мене свій шлях, Дядьку. Тим більше, що емоцій останнім часом я намагаюсь виявляти менше. Економлю, бо треба) Казав. Але щодо личить - не згодна. Виправдовує лише її поява у виключних ситуаціях, зазвичай я лагідна, чарівна та безмежно симпатична))) Пан Самойлович) [OFFTOP]Сегодня был самый классный шопинг в мире, покупала сыну зимние вещички, покаталась по магазинам, угадала с размерами, примерка принесла море удовольствия))) Смешнючий...ЭТО - имеет значение. То, что дочка решила САМА купить ему комбезик, который я посчитала дорогим - имеет значение. А отэто форумное про теплость...ну фигня фигней.[/OFFTOP]
ВАМ - точно нет) Крестный отец - ответственная миссия. Не думаю, что вам это нужно. Та любить, любить...А бити мене ще ніхто не наважився. ну...крім батька, звичайно, той , щоправда, не стільки бив, скільки ременем лякав, але визнаю...було таки якось не по-собі))))
така ситуація існує з першої секунди правління Яника. от якби Вашій агресії надати вірний напрямок (а саме норд-ост та Банкова), то Ви б стали справжньою перлиною у лавах патріотичних сил! особливо враховуючи те, що у Вас є така страшна зброя: :rose:
Чого це ти раптом перейшов зі мною на Ви? Причому вже вдруге, давай назад на Ти, бо якось незручно) Я впевнена, що напрямок задати неважко. Але в мене є дуже міцний СТОП - я боюсь за своїх близьких.Я не хочу чекати чоловіка з війни, я це вже пережила. Тому я буду за будь-який поганий мир. Пропоную перейти до ковбаси) Мій штутгардський дід їсть ковбасу виключно в Одесі) Каже, там такой нема.Улл9, це так?
Справляетесь? Я первого крестила в 12 лет. Это неразумное отношение к выбору крестных, ИМХО. Ребенок ничему у них не научится.
Нет. Я плохой крёстный. Двоих, которые рядом, ещё тяну, двое через пару стран, вижу редко. Один через океан, того чаще. Настоящие крёстные, они другие. А деду передайте, что за деньги всё купишь, и такое же вкусное. Вопрос в цене только.