Котимося до прірви

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 26 лис 2012.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це не відповідає дійсності. Іспанія, Італія, Португалія - дике безробіття. Але навіть в такому кримінальному захолусті як Неаполь італійці будуть краще наркотиками торгувати, ніж займатися такою чорнухою, як українці.

Прошу сайти компаній.

2. Bambook

Bambook Persona non grata

Працював у Португалії, хоч і недовго, у 2010 році. Там працює дружина мого швагра і ще купа знайомих. Сам швагро працює змінно то в Португалії, в Бельгії. Ще один швагро - у Франції. Кум - під Мадридом. Ще родичі в Італії. Ситуація, яка була на той момент, коли вони туди їхали, і зараз, відрізняється капітально. Щоби хтось у Португалії чи Італії (а про Німеччину, Бельгію, Францію - взагалі мовчу) зараз брав на роботу нелегалів - дуже тяжко уявити.
    Щодо "гарної" і "негарної" роботи - тут треба в критеріях розібратися. Наркотики продавати - це негарна робота. А плитку класти чи за баром стояти - цілком нормальна.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якби ті швагри не просиділи там 10 років, то зараз би їх ніхто туди не взяв з України.

За баром кажете стояти? Це коли в кожному мікроскопічному ресторані по 5 італійців-офіціантів позмінно працюють? Якщо я побачу там нашого за баром я вам поставлю пиво.

4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А чого Ви дивуєтесь? Якщо людина щиро вірить в Бога (це коли вірить на 100 відсотків) - то її обов'язково признають люди дурнем або психіатри божевільною, а от коли попи про Бога постійно офіційно повідомляють в маси - так їх ніхно за божевільних не вважає :)))

а де твій аватар? :)